Acceptarea vine de la accept vointa sfintei trinitati in viata mea si ma predau eu intelegand ca aceasta este experienta de care am nevoie pentru a evolua. In adevar triunghiul descris de acceptare-predare-contopire ne poate lua mai multe vieti sau doar o clipa daca lasam fluviului divin sa ne ghideze fara opozitii, victimizari, cautarea unui tap ispasitor, de ce uri pline de suferinta. Totul are un Talc si Centrul nostru o Stie.

Pasiti in acceptare invitand Viata Divina sa cuvante.

Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele Tau

Prin aceasta afirmatie lasati Cerul sa cuvante conducandu-ma catre un triunghi ceresc sau mai multe cu care se va face valsul unimic, insasi contopirea.

E greu sa accepti un tata abuzator sau un frate violator insa nu despre acceptarea resemnata a victimei vorbim ci despre asumarea in acceptare sau altfel spus despre intelegerea faptei si acceptarea ei in Unime cautand darurile ei de dincolo de acest Acum.

Exista o dreptate cereasca, o justitie divina si mai ales o ordine cosmica iar Sfatul Batranilor stie de ce a lasat o anumita fapta sa cuvante oricat de urata ni s-ar parea.

Cand ceva va framanta asezati fapta sau stirea sau povestea in triunghiul de mai sus cerand calauzire, limpezire, dezvelire. Veti primi in timpul noptii sau pe calea intuitiei, intelegerea de care ati nevoie pentru a face saltul in triunghiul acceptarii-predarii-unimii imbratisand cu iertare si tatal abuzator si fiul violator.

In adevar totul are un rost insa el nu poate fi gasit la nivelul formelor sau in planul in care s-a manifestat ci doar in randul esentelor, mergand catre Centru cu aripile deschise.

Acceptarea este o conlucrare cu Sfanta Treime precum si cu toate trinitatile care va sustin ajutandu-ma sa pasiti in teritorii pline de Sens in care valsul cu virtutile se traduce in contopiri ceresti transfiguratoare.

Nu lasati energia respingerii sa genereze separare. Acceptati experienta asa cum vine cautand varful ei de munte.

Si daca nu-l gasiti chemati-l pe Iov-Solomon-Maica sau o alta trinitate cuvantatoare care sa va sustina in procesul decriptarii pentru a va dezveli propriul dar, frumoasa unicitate, marele adevar, insasi Calea….

Daca privim cu ochii darurilor la trinitatea de mai sus vom vedea ca Solomon a manifestat intelepciune, Iov credinta si Maica, iubire…

Va pot ajuta darurile lor graitoare de peste timp sa descoperiti talcul situatiei in care va aflati si propriul dar?