De multe ori confundam acceptarea cu resemnarea sau cu intrarea in rezonanta cu un pacat, o greseala, o cadere.

Daca sotul dvs alege sa aibe mai multe amante sau daca cea mai buna prietena va povesteste cum fura firma in care lucreaza sau daca mama se lauda ca a mintit preotul la spovedanie sau daca cumnatul e fericit sa va spuna cum isi bate joc de subordonatele lui la serviciu, cautati sa activati triunghiul de lumina optim in relatia cu celalalt fara a renunta la valorile ceresti, filosofia de viata, cel mai inalt scop care este indumnezeirea, verticala divina pe care ati daltuit-o. Nu va dati dupa celalalt din teama de a nu fi respins sau de a nu-i pierde simpatia. Aparati triunghiul familiei, aparati triunghiurile de virtuti chiar cu riscul de a pierde o anumita relatie sau un job.

E important sa transmiteti mesajul cu iubire, intelepciune, caldura fara judecata, repros, critica. Incercati sa o faceti de trei ori lucrand si la nivelul sufletului. Doamne glasuieste pentru mine in sufletul lui X, roaga-l sa ma ierte, eu il iert. Deschide-i tu poarta integritatii, iubirii, bucurii pentru a-si onora sotia, prietenele, colegele.

Nu intrati pe spirala descendenta, rastignindu-i pe cei apropiati ci pastrati frecventa intelepciunii fara a face pacte cu entitatile din spatele viciilor sau dependentelor lui X, fara a aduce in casa interioara, miasma pacatelor.

E important sa ramaneti verticala si radianta lasand rodirea cerurilor sa va atinga decat sa va dati dupa managerul din fata dv acceptandu-i amantlacurile, falsitatea, dualitatea. Poate o sa va dea afara, poate o sa se supere insa voi ati aparat triunghiul de lumina in care credeti, graiul Cerului, povestea in care credeti. Se vor deschide alte porti din ce in ce mai frumoase. Rezistand tentatiilor de a cobora in prapastia placerilor sau in fantana  minciunilor, noi unitati de cunoastere, noi dezveliri, noi bucurii se vor aseza in Centrul vostru.

Verificati triunghiurile de valori ale organizatiilor in care sunteti angajati, triunghiurile de lumina cu care vin finii vostri, rudele, nepotii, prietenii.

Si daca pupicurismul-barfa-amantlacul primeaza sau falsitatea-minciunea-lipsa de integritate sau evitarea-supararea-nemultumirea sau alte triunghiuri cu varfuri in jos va invita la coborare, nu lasati lantul, sfoara, cordonul sa va stranga, coborandu-va pe spirala descendenta, pe fundul prapastiei interioare ci meditati, aducand in lumina constientei, provocarea cautand in unime sa  activati acea alegere inaltatoare care va duce pe varful muntelui interior chiar daca puteti pierde muntele exterior, muntele iluziilor.

Onorand centrul, miezul fiintei voastre, soarele interior se va desface conducandu-va cu razele lui pe Cale in Unicitate, cu Darurile luminand Povestea voastra.

Multe talente se formeaza in triunghiuri formate din ambitie-agresivitate-competitie neluminand Timpul si Chipul celorllati,  putine daruri glasuiesc in triunghiuri formate din iubire-recunostiinta-smerenie sau bucurie-intelepciune-rabdare sau pace-acceptare-nonjudecata.

In adevar efortul e al nostru, harul este de la Dumnezeu.

Verificati in interiorul vostru ce acceptare va aduce neliniste si ce acceptare va deschide noi porti de intelegere?

Daca acceptam hotia sau miciuna sau amantlacul pentru ca faptul ca avem bani, masini, statut ceva din noi se va stinge si pomul christic nu va mai radia oricat de multe goluri sociale am marcat.

E important sa acceptam greutatile, provocarile, piedicile si chiar sa multumim insa nu trebuie sa acceptam caderea din frica sau evitare sau comfort.

Cautati sa cultivati triunghiul de lumina si rodirea voastra ii va atinge pe Toti si Totul.