Atunci cand primim o lectie de viata( suntem dati afara dintr-un job de care eram atasati sau sotul se indragosteste de o colega de serviciu sau mama te tradeaza) primul pas in dezvelirea talcului, rostului, intelepciunii cu care vine aceasta experienta este …acceptarea a ceea ce este asa cum este. Aceasta primire fara opozitie, tipete, razvratiri te ajuta sa te ridici de la baza triunghiului( bine-rau, corect-gresit, alb-negru, merit-nu merit) pentru a vedea de pe varf cu detasare, iubire si intelepciune, Diamantul ascuns cu care soseste lectia de viata.

De obicei fugim intr-un triunghi cu varful in jos format din urmatoarele roluri limitative: victima, calau, distant impietrit unde experimentam spirala descendenta a emotiilor: suparare, refuz, furie, revolta, tristete, dezamagire, depresie. Dupa un timp povestea se repeta sau un semnal de alarma, o boala sau un accident ne invita sa meditam asupra evenimentelor din viata noastra.

Acceptarea nu inseamna resemnare, impietrire, prostie. Nu este un compromis pe care il faci ci o deschidere catre o tema de viata care asteapta sa fie facuta in liniste, cu blandete si deschidere.

In acceptarea a ceea ce primesti poti descoperi cauza care a atras evenimentul dar si talcuirea lui, intelepciunea cu care vine.

Primesc ceea ce este asa cum este

Aceasta deschidere a Graalului interior pentru a patrunde intr-o experienta este o intrare in Faca Se Voia Ta, o predare a voi tale in mainile Cerului.

Accept Doamne aceasta tradare

Deschide-mi poarta sa inteleg rostul ei!!!! sau

Accept Doamne aceasta pierdere

Indruma-ma sa gasesc

Talcul ei!!!!

Fara acest prim pas modelul triunic de rescriere a vietii( despre care v-am vorbit prin alte articole) nu poate functiona. Mai intai accept ca datul afara dintr-o acompanie m-a ajutat sa vad ca sunt talentata in pictura si apoi aleg sa mi gasesc unicitatea prin culori, imi asum ca vor fi mai putini banuti si implicit mai putine haine, mai putine petreceri si asa urc la varful triunghiului( ascensionez) bucurandu-ma de propriul dar, de radianta proprie, de calatoria unica.

Acceptarea a ceea ce este asa cum este include bucurie, plinatate, deschidere.

Chiar daca este greu sa primim anumite evenimente cu deschidere, acceptandu-le si cautand sensul lor, integrand acel talc in viata noastra vom simti o imbunatatire, o evolutie, o radianta care ni se aseaza in chip si in viata.

Fiecare lectie vine sa ne slefuiasca, sa ne intareasca, sa aduca o putere in noi. Refuzand lectia, acea forta ascunsa pleaca.

Acceptarea a ceea ce este asa cum este ne conduce in teritoriile reamintirii contractelor noastre spirituale, ale recunostiintei ale salturilor de intelegere.

Astrologie crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice