Eram intr-o clasa cu 7-9 suflete invatand zborul cu ajutorul darurilor. Inainte de a ne ridica ne imbracam cu energii de diferite culori. Erau trei ghizi si fiecare ne invata o alta parte a zborului. Acum urma sa experimentam deplasarea/ transportul/ calatoria in natura apoi prin scris si apoi prin desen. AyRa ne-a chemat pe toti langa lac sa inconjuram copacul-curcubeu. Am stat cu ochii inchisi primind razele lui si cand am deschis ochii cu totii aveam energia potrivita pentru a lua cu asalt Cerul. Am inceput sa ne ridicam cate trei fiecare fiind Varf, prin rotatie. AyRa ne urmarea cum ne desprindeam….colorand aerul si desenand niste geometrii radiante. Cand coboram luam aceste picturi energetice si le asezam in scrisuri sau desene cum ai incarca niste …scrisori. Uneori valsam pe Cer cate o zi intreaga. Recunosc ca mie nu-mi placea sa cobor….prelungind cand puteam aceaste exercitii. Intr-o zi AyRa m-a chemat si mi-a zis…se apropie ziua cand va trebui sa mergi pe Geea dezvelind…. zborul prin daruri. Esti pregatita. Te vor ajuta mai multe familii de lumina. Cateva ecrane se deschisera reveland…familia Zamolxienilor, a Graalienilor, a Azarienilor, a Unimii si tot asa. Generau niste spirale de lumina care imi invaluiau energeticul. Ori de cate ori iti va fi greu te vei putea conecta la noi prin Triade. Veti lucra Impreuna si veti reveni aici la fiecare 3 nopti. Geea are nevoie de aceste infuzii energetice. Un alt ecran se deschise…oameni vlaguiti atinsi de otravuri energetice, copiii derutati, mame atinse de patimi, o lume afectata de cete si nori. Mai multe etape se derulau si de fiecare data tesatorii-zburatorii si descalecatoriii veneau si se ocupau de Treceri. Exact acolo unde parea ca totul se rupe, se distruge, se pierde, din verticalitate veneau Triadele care interveneau, zburatorii fiind activati de fiecare data. AyRa spuse…ati putea pierde totul daca nu veti interveni la timp. Asa s-au prabusit anumite varfuri…apartinand catorva civilizatii mari. Veti fi si zburatori si tesatori si descalecatori. In aceasta lucrare e important sa impartasiti sa va schimbati rolurile, sa interveniti rapid. Si veti sti sa reveniti in Unime si sa va adapati.

Intr-o alta zi am ….iesit la zbor cu mai multe clase de lumina. Echipamentele erau diferite insa aceleasi tehnici. Unii zburau in flori de lumina, altii in triade, altii ca pasari. Imi placea momentul in care se incheia zborul si putea sa asez …….pasta mea, lucrarea mea, in acea scrisoare pe care apoi o puneam …..in Centru. La final de scoala, toti aveam multe scrisorele-petale care deveneau amintiri …atinci cand coboram. AyRa mi-a spus int-o zi: va fi multa vanzoleala intre 2020 si 2033, multe clase isi vor finaliza temele iar exemenele colective si individuale vor fi grele. Concomitent o vei simti pe Geea si universitate spirituala si scoala de corectie si gimnaziu. Toate acestea vor fi deodata fiecare spirit dandu-si examenele pe nivelul la care el se afla. Si vei lucra cu clase diferite tesand interioarele conectandu-le la Vocea Unimii. O stare de freamat m-a invaluit…..energeticul capului fiind ca o nava. In timp ce o ascultam abia puteam sta langa ea….Executam cercuri peste cercuri perfectionand spiralele. Geometria sacra imi era atat de draga…Limba iubirii era simpla iar aici puteam genera din zborurile noastre…niste geometrii tamaduitoare, transportatoare si inaltatoare.

AyRa imi ghici gandul si spuse…mai intai veti lucra cu geometria sacra la vindecare. Veti tese, tamaduind apoi asezand apoi inaltand. Mai multe fire de diferite culori se asezara in mine, lucrand pe fiecare centru. Apoi cand toate erau aliniate conul se deschise reveland un curcubeu minunat. Pentru fiecare om o alta triada. Aveti tot paletarul…veti putea picta-zburand …..Oameni, veti putea scrie-zburand…. Oameni veti putea tese cu ajutorul naturii…Oameni.

Dar despre treceri…ce imi poti spune? Vor fi multe si accelerate, interventia voastra fiind uriasa. Si multi vor pleca. Veti fi ghizi si pentru cei ce trec examenele si raman dar si pentru cei proaspat plecati si care nu se descurca sustinand Trecerile. Pe unii ii veti insoti pana in centrele de refacere a corpului auric precum si la familiile lor de daruri….Asa isi vor regasi chipul de lumina.

AyRa mi-a aratat apoi hora copacilor, hora florilor, horele de energii. Cand zburai ele deveneau spirale si la final se suprapuneau copacii fiind alaturi de oameni si flori. Si era de dorit sa atingem un varf ca ….lucrurile sa se aseze pe Pamant.

Intr-o zi am folosit toate triadele de virtuti desenand mai multe flori. AyRa m-a chemat si mi-a spus…sa le iei cu tine in scrisorelele-petale pentru a-ti reaminti Jocul, Dezvelirea, Lucrarea. Apoi mi-a aratat o floare care crestea la intersectia celor 3 sori, al credintei, iubirii, cel christic. Din aceasta floare a iesit o roada, un fruct. Acesta este omul indumnezit, cu buchetul de daruri-roade sau de talanti cu care vine Acasa. Nu e suficient sa te rogi, impietrit, rece, cantonat, ci un Unime sa simti Iubirea si sa Fizionezi cu ea. Asa vei cunoaste cei Trei Sori in Unul-Una.

Am contemplat florile nascute din cei trei sori…si le-am asezat in petalele din Centru. O bucurie imensa mi-a invaluit energeticul …apoi emisia s-a intrerupt exact cand noi zburam din nou…atingand Cerul.

Va invit la atelierul din 7 nov, ora 18 30, sa ne descoperim Unicitatea.

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va sustina in Tot si Toate!!!!!