Cand aveam 22 ani in poarta unei Treceri am fost adusa de manuta la Centru pentru a primi de la Tata-Mama-Copil initierea lor in tandra dezvelire a Triunghiului. Vroiam sa las facultatea cu toate buclele ei cazute insa Calea s-a activat si scrisul conectiv m-a ajutat sa croiesc din mici dar sprinteni pasi lumesti, ateliere, scrieri ceresti, trialoguri pentru Oamenii Frumosi traitori de Sens care mosesc Psihologia Centrului, Impreuna atingand cu Triunghiurile Trezitoare, Sferele Ceresti, traind Valsul, Stralucind.

Atunci cand luasem cu asalt liceul pedagogic si aripile mi s-au frant am inteles  un pic din ceea ce reprezinta intrarea in plan a unui teritoriu, inceputul dezvelirii, unirea Cerului cu psihologia, coborarea unor intelesuri prin toti traitorii de Sens, Cruci Cosmice, Moase, Dezvelitori.

In anumite stari numite de initiati, rapiri in Gratie am constientizat ca exista in retea, puncte radiante, nuclee de lumina-Oameni care deschid portile unor Cunoasteri. Pe vremuri erau sacrificati, chinuiti, martirizati  Acum ei sunt ajutati, sustinuti de Ceruri si de Oamenii Frumosi pentru a semana cu revelatoare intelegeri, Noul Pamant.

Corespondenta pasilor ceresti cu pasii lumesti este un vals frumos in Taina lui Acum pentru ca Omul este mai aproape de Centru.

Cand un teritoriu se pregateste sa patrunda in Plan prin trei Traitori de Sens sau mai multi,  antrenamentul lor in Ceruri se accelereaza si acest vals poate lua diferite chipuri ( morti clinice, scoli de spiritualitate, trialoguri, meditatii, somn constient, vise din unime, innoiri succesive, schimbari).

Uneori accelerarile sunt atat de puternice incat viata acestor nuclee de lumina-oameni capata multe alte nuante.

In preajma alinierii insotita de initieri, recunosti toata lucrarea Cerurilor vibratila, frumoasa, completa tu fiind micul scrib innaripat daltuind in corpul de lumina al planetei, alaturi de alte suflete, o nesperata poveste.

(Cand scriu imi place sa simt triunghiurile de lumina care lucreaza prin mine, canalul aducand in teritoriile psihologiei Centrului, Revelatoare Intelesuri. Mana se uneste cu Cerul si asa apar articolele de pe Frecventaom. )

Ca sa simti Centrul e de dorit sa accesezi Poarta Tatalui si sa o onorezi, Poarta Mamei, Poarta Copilului.

Daca aveti restante fata de tata e posibil sa nu simtiti ca aceasta usa se deschide. La fel pentru Mama, Copil.

Limpeziti drumul pana la Tata facandu-va iertarile fata de barbati, intelepciune, dreptate, judecata si toate atributele Tatalui Ceresc( primul articol din acest vals cu Cerurile va ajuta in Limpezire. Se numeste Triunghiul Cauzelor) apoi curatati calea fata de Mama, Copil in asa fel incat sa simtiti  in Miez, Omul cu O mare ca irumpe.

Cand ne simtitim rapusi, neajutati, parasiti? Cand nu am atins CENTRUL.

Cand percepem ca suntem contopiti cu Totul…. Acasa, Primiti, in taina Regasirii?

Cand suntem la Centru.

Centrul este Dumnezeul Manifest, Trinitatea dezvelita care Glasuieste in Tot si Toate.

Uneori corijentele din multe vietii nu deschid poarta Copilului sau poarta Mamei sau poarta Tatalui. Asezati-va la Masa Regasirii, atingand tesatura vietii cu multa blandete, bucurie, intelegere.

Dupa limpezire, urmeaza constientizarea adica dezvelirea pe ecranul constientului a talcului pentru care nu aveti Copiii sau nu va puteti manifesta Darul sau nu sunteti pe Cale.

Aici in acest con al desteptarii pastrati recunostiinta fata de tot ceea ce vedeti, primiti, vi se dezvaluie.

Apoi activati varful muntelui prin initieri, trialoguri, ateliere-cupa pentru a putea rescrie cu penel ceresc Cauza, propriul Contract Spiritual, Devenirea.

Psihologia centrului presupune trei pasi: limpezire, constientizare, activarea varfului de munte. In centrul acestei spovedanii apare Impartasania in Unime, bucuria de a marturisi despre Omul care Esti in lumina recunoasterii de SINE.

Atunci cand nu-ti pasa de tine, de drumul tau, pasii acestia nu-i poti vedea. Raman in ceata ignorantei, asteptand Soarele interior sa rasara.

In limpezire se dezvaluie Cauta si vei afla,  in constientizare apare Bate si ti se va deschide pe varf de munte straluceste Cere si ti se va Da.

Uniti-va cu cele trei porti si Omul cu O mare va straluci.

Va invit pe 22 sept ora 19 00 pe muntele interior, traind Varful botezat de Ceruri, Omul.

Unde? Sperantei nr 28, et 6, ambele apartamente. Primirea se face incepand cu ora 18 45.

Atelierul va atinge urmatoarele teme: Investigarea cauzelor, Limpezirea, Constientizarea, Regasirea, Acasa, Rescrierea Contractelor, Trecerile, Innoirile, Buclele existentiale, Triunghiul-radacina, Poarta Tatalui, Poarta Mamei, Poarta Copilului, Centrul dezvelit, Omul cu O mare,  Echinoctii si Rescrieri, Clase ceresti si Lucrarile lor, Misiuni, Ramania, Noul Pamant, Impartasania din Unime