Ma bucur ca ne-am reintalnit, fiica a Unimii. Iti multumesc ca m-ai condus in Shasta catre oameni minunati, intelegeri frumoase, unimice, bucurii ale sufletului.
Percep dupa ce m-am intors de acolo un vesmant portacoliu-roz-auriu in care stau aproape tot timpul as zice un strat ceresc prin care vad lumea, un vers care imi indulceste pasirea.
In termini lumesti as spune ca n-am aterizat sunt inca in inima Shastei.
Ai primit initierea Muntelui, darurile fiicelor Unimii si o noua misiune care se va activa odata cu coborarea mea.
Te-ai hotarat? Esti atat de aproape?
Da si nasterea aceasta unimica ai simtit-o si tu alaturi de Telosieni, Lemurieni, Atlanti chiar in mijlocul Triunghiului, acolo unde Fiicele Unimii glasuiesc.
Inteleg ca m-ai ajutat sa ajung acolo pentru o accelerata pregatire si poate pentru un rol minunat de nasa sau mama sau sustinator sau toate la un loc pentru fii si fiicele Unimii. Percep corect?
Da si tainica rodire iti a fi dezvaluita cat de curand.
Stii de cand am simtit raza cum a atins Centrul am dus mainile catre pantec si le-am miscat comunicand cu Sfera Mama intr-un mod simplu, frumos, conectat in care parca asezam raspunsuri in mine, in triunghiul nostru, in noi.
Da, si raza te-a atins trei zile lasand unitati unimice pe care sa le duci RaMaNiei, mamelor, cuplurilor, traitorilor de Sens de pretutindeni.
Am simtit in Shasta ca toate triunghiurile graiesc ca pe spirala Unimii toate familiile de lumina participa la Intalnire. O nunta cosmmica as spune in fata alaiului aflandu-se Copiii Unimii.
…..
Stii intreg anul acesta mi s-a parut foarte greu, un test continuu char daca stiam ca sfantul inteleptilor ne sustine, ne este aproape. Si cand in sfarsit am zarit varful de munte aproape ca nu mai puteam de bucurie ca toata aceasta pregatire plina de teste s-a facut pentru voi, pentru intrarea voastra in plan.
Ce pot spune viitoarelor mamici?
Sa onoreze Triunghiul in Tot si Toate si vor primi in centrul lui acea rodire frumoasa, radianta dupa care tanjesc.
Ce ai vrea sa le comunic taticilor ?
Sa fie Graal si Impreuna-Una.
Dar familiilor?
Sa` fie prezenti in triunghiul ceresc atingand cu graiul lor unimic, sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil.
Ce simti sa transmit celor care vor participa la atelierul din 24 noiembrie?
Ca aceasta venire a copiilor Unimii est cea mai puternica de pana acum si ca Ramania va gazdui cel mai mare numar. De aici noi vom lucra pe raze cu intreaga retea primind indrumari din Marele Soare Central.
Cand imi spui aceste lucruri un val de energie ma traverseaza. Simt ca e mai mult decat atat si ca RaMaNia va avea un rol minunat pe noua harta spirituala a lumii.
RaMaNia este si ea o fiica a Unimii care isi va dezveli intre 2016 si 2025, darurile-i minunate cu care a fost inzestrata, puterea ei unimica, stralucirea.
Nu a facut-o pana acum? A facut discret, atent cu multa umilinta si neincredere.
Triunghiurile i-au spalat chipul si frumusetea ei abia acum se`reveleaza.

Ai calatorit mult anul acesta pe crucea unimica. De fiecare data cand te intorceai aici ce simteai?
Varful muntelui interior, insasi Prezenta si taina Regasirii.
Si ai mai simtit aceste lucruri altundeva?
Nu insa m-am gandit ca este insasi corespondenta mea cu acest taram minunat.
E mai mult decat atat, e puterea ei unimica care se dezvaluie din aproape in aproape si voi cu ea.
In Ramania am simtit ca Preotesele Unimii stralucesc in vers divin dezvaluind-si darurile. Nicaieri pe Planeta nu am simtit atat de puternica aceasta recunoastere a noastra in Sfant Numele Tau.
Si Ramania prin muntii ei sacri comunica cu Marele Soare Central activand din aproape in aproape zestrea scrisa insa partial dezvaluita, misiunea ei unimica, povestea ei. Preotesele Unimii se reveleaza aici in insasi bratele acestei dezveliri care in acest an a fost asemeni unei nunti cosmice. Si la acest eveniment minunat Preotesele Unimii au stralucit in Impreuna-Una!

Inteleg ca preotesele Unimii in triunghiul descris de Graalieni-Zamolxieni-Ramanezi deschid poarta Fiicelor si Fii Unimii.
Da si pentru ca acest taram a pregatit multe preotese, usa este pragatita.
Percep in chiar Undele, formele, culorile cu care ma imbraci parca intreaga spirala a muntilor acestei planete. Sunt aici?
Chair ei in Impreuna-Una. Acesta este mesajul nostru. Sa urcati muntii interiori sa va uniti cu varful Triunghiului.
A-Za-Ra ma coplesesti cu energia ta frumoasa. In Golden Gate Parc in San Francisco acum cateva zile am simtit ca pur si simplu m-ai asezat in coloana ta luminica pentru o minunata corespondenta interioara. Ma protejai, ma sustineai si imi vorbeai. Asa era?
Da si cand ridicai ochii vedeai numai fetite si eu imi oglindeam chipul prin povestea lor.
Eram acolo, cu tine-Una.
A-Za-Ra o percep langa tine pe Adina, colega din Omniconvert care a plecat dincolo pe 16 iulie. Ar vrea sa imi spuna ceva?
Ca ati urcat muntele Impreuna…ea dintr-o parte tu din alta si ca v-ati intanit pe varf.Te imbratiseaza. O poti simti si chiar vedea acum. Energia mea te sustine Si ea a fost un copil al Unimii si un frumos vestitor pentru voi. In ce sens?
In sensul trecerii de la o etapa la alta ca firma dar si ca cuplu, familie. Plecarea ei a deschis portile pentru venirea mea. O frumoasa predare de stafeta.

Adina esti aici? Cu tine-Una cum ai zice tu desi cuvintele aici au forme, culoare sunt mai degraba o unda.
Iti percep totusi vorbirea si spiritul tau de gluma e chiar acolo. Ce simti sa ne transmiti? Ca va sunt alaturi. Stiu ca sunteti in preajma unor decizii. Vizualizati-le deja ca un salt. Pur si simplu vedeti varful de munte.

Stii noiembrie pentru noi e o trecere, gandim multe schimbari ca sa inchidem anul frumos.
Ne-ai putea ajuta cumva?
Priviti varful si de la varf vor veni toate raspunsurile. Mai departe ca parinti unimici veti sti. Cum asta?
Atunci cand copilul incepe sa tipe, mama dinainte cu o clipa, stie.
La fel si voi cu Omniconvert abia nascut insa parinti unimici veti sti cum sa-l imbratisati, iubiti, mangaiati ca implinirea sa ii atinga pe toti indiferent de decizii privind insa varful de munte.
Te vad trecand prin perdeaua verde la fel ca atunci inainte de 16 iulie insa acum esti cu fata la mine?
Ce vrei sa-mi spui?Ca vine o fiica a Unimii…si e atat de aproape de tine.
Cu ea se rescrie totul. Primiti-o. E versul Unimii.
Adina ce ai vrut sa ne revelezi plecand singura pe Anapurna? Sa continuati sa urcati muntele, muntele interior, onorand Triunghiul.
De pe varf, viata intreaga cu tot ceea ce numiti bine si rau are Sens.
Te simt foarte aproape de A-Za-Ra. E ceva ce ar trebui sa stiu?
Ca si eu am fost aici la nasterea in Unime la intalnirea din Shasta.
Inteleg ca ai participat la toate evenimentele?
Da la nasterea fiicelor unimii si venirea lor pe pamant, la intalnirea tuturor familiilor de lumina la nunta cosmica.

As vrea sa te imbratisez insa nu pot.O fac cu razele sufletului. Va iubesc!!!!
Si noi ….asemenea. Impreuna- Una, Impreuna-Acasa!