Chiar si pe Cale fiind, unii oameni ratacesc in colbul senzualitatii sau in mlastina banilor sau in ceata minciunilor. Si au la dispozitie un ragaz de timp in care se pot indrepta, adica se pot intoarce in MIez ascultand de Dreptas ( ghidul din dreapta), de vocea Treimii, de muntele divin. Insa pentru a vedea Dreapta Masura e de dorit sa ne insotim cu ganduri pure, sentimente inaltatoare, fapte luminoase.

Cum activam acest triunghi?

Practicand spovedania-postul impartasania si limpezirea zi de zi in Triunghiul Iertarii. Fara asumarea alegerilor pitice facute, a greselilor repetate, a patimilor imbratisate ramanem in aceeasi ceata, rataciti in padurea tentatiilor sau in labirintul mintii.

A te indrepta inseamna a activa verticala divina unind Cerul si Pamantul, reamintindu-ti in primul rand scopul pentru care ai venit aici, de Indumnezeire a Ta. Din aceasta reamintire se vor aseza pe coloana cereasca in noua etapa….. credinte potentatoare-trezitoare, valori-virturi, fapte inaltatoare, obiceiuri sanatoase, practici spirituale, insight-uri, trairi christice.

Indreptare inseamna sa devii Dreptul care primeste si traieste in lumina increata( christica).

Nu e simplu sa-ti recunosti ratacirile ca sunt ale mintii sau ale inimii sau ale corpului fizic insa e important sa o faci privind cu lacrima arestul in care te afli sau suferinta pe care ai atras-o pentru a pasi din nou, spalat cu lumina recunostiintei si cu bucuria copilului….pe Cale.

Daca ar fi sa ne uitam la anul 2020 la toate probele destinului date pe fiecare raza a vietii am intelege ca practic prin mainile divine ale acestui an multi oameni si-au reamintit de coloana divina si s-au indreptat parasind consumismele, atasamentele, lumismele, calatoriile in exces, patimile etc.

Dreapta masura este un drum al echilibrului interior, al regasirii in Triunghiul Divin, ca fiinta treimica, al unirii cu Hristos.

Si cand te-ai indreptat, drepturile tale divine au crescut, bucuria cereasca a reaparut, chipul luminic s-a activat. E bine sa nu asteptam ca probele destinului sa se inteteasca pentru a fi indreptati cu forta….ci cu socoteala, smerenie si dreapta masura sa ne intoarcem Acasa.

Pentru ca ne aflam la final de an 2020 desenati un soare cu toate relatiile din viata voastra. Ce ati invatat in acest an? Ce triunghi de virtuti ati vrea sa activati pentru a culege mai multa Implinire in acea relatie?Ce fapte ati putea face pentru a ridica acea relatie la Ceruri? Cum puteti indrepta lucrurile pentru ca acea raza-relatie sa straluceasca?