Un viu ceresc m-a rapit si Gratia mi-a dezvelit in conul argintat cele 24 de tronuri ca niste vapai luminice, frumoase, radiante.

Parti din mine erau aici, celelalte ramasera pe Pamant, ascultand si ele Cerurile.

Patria celesta, taramul Graalului mi-a spus AraN si RaMiNa entitatea care m-a calauzit in aceasta calatorie din Sri Lanka. Ceva ca o reamintire cobora puternica si vie intalnindu-se cu acest Acum. Acesta a fost scopul pentru care ai venit si lacrimi frumoase s-au activat iar mainile au devenit frematatoare.

De ce aici?

Un con mic s-a deschis ca o calauzire unimica pentru graiul meu si deodata am vazut cele 12 raze, 7 asa cum au coborat pe Geea pana acum a 8 a activandu-se in aceste timpuri respectiv in luna a 8 a anului 2018. Cele 12 raze tasneau din Graal croind in versul nostru, viuri ceresti. Si coborand puteam vedea Maestrii celei de a 8 a raze cum aduceau geometrii radiante ca niste arhive unimice dar si buchete de rodiri si le asezau in reteaua Unimii pentru noi toti in acest vers al regasirii, intregirii, valsului unimii.

Un chip bland mi-a atins sufletul…Maria Magdalena si mai multe imagini s-au activat in tandra regasire. Atatea timpuri, treceri, salturi.

Pana in 2033 se vor activa toate. Chip christic, chip unimic, chip de lumina. Acesta este soarele christic pe care il cautati, cel care tasneste din fiecare triunghi celest, triunghi de lumina. A opta raza se activeaza acum si va este adusa de Marea Fratie Alba, Ordinul lui Melchisedec, Ordinul Magdalenelor toate preotiile ceresti care coboara in versul unimii daltuind Calea, Adevarul, Viata intru Hristos. Echilibrul acesta al divilnului masculin cu divinul feminin, treimea feminina care isi da mana cu treimea masculina  sunt sustinute de raza a 8 a. In bratele ei se croieste cuplul unimii dar si valsul sferelor in taramurile tuturor pasiunilor voastre.

Sa inteleg ca de aceea n-a venit timpul cartii pe care tot o vad, traiesc, o dezvalui prin articolele Frecventei Om, Valsul Sferelor. A asteptat activarea acestei a 8 a raze. Zambesc si o caldura minunata ma invaluie. Alaturi il vad si pe  Omraam Aivanhov caruia ii sunt atat de recunoascatoare. In oceanul tau de lumina m-am plamadit, maestru, raza, iubire. Ma simt imbratisata si cerul se deschide mai mult dezvelindu-mi mai multi maestrii inaltati: Peter Deunov, Saint Germaine, SarRa, Omraam chipuri stiute si nestiute dar radiante cu toatele. Acasa…e atat de frumos Acasa.

Ma asez pe un scaunel opalin si o pana frumoasa mi se aseaza in mana….

In taramul Graalului, toti sunteti primiti. Iubirea, bucuria, intelepciunea sunt cu voi, fii si fiice ale Unimii.

Pana se termina in 8 raze, a opta fiind cea care a glasuit.

Am continuat ….cu drag si iubire si nesfarsita recunostiinta…..

Drumul vostru a fost sustinut de cele 7 raze in opera de reintregire acum raza a 8 a coboara in sufletele voastre aducand echilibru, iubire si unime. In viul ei ii veti recunoaste pe cei trei divinatorii activati in Ramania dar si toate familiile de lumina care coboara acum cu mare alai ceresc, daruri graitoare, frumoase daltuiri ceresti, initieri si intelegeri.

Primiti-i. Patria Graalului suntem Toti.

Un curcubeu s-a deschis deasupra capetelor noastre unind Cerul cu toate aceste chipuri minunate de Pamant si o tasnire ca un manunchi s-a asezat in mainile a 8 maestrii. Au luat-o ….mi-au asezat-o in suflet apoi deasupra in cantecul cerurilor apoi au pus-o in cununa Unimii. Sa o duceti peste tot.

Am inceput sa plang …..si un stergar minunat parca imi linistea ochii interiori. Privind acum prin viul razei intelegeam ca o alta lucrare se face cu toate darurile divinului feminin si ea tine de echilibru, nelimitare, unime. Un 8 pe verticala format doar din daruri-geometrii si un 8 pe orizontala imbracat in 8 cercuri de diferite culori radiante s-a asezat ca o intelegere unimica in mine si in noi.

………..

Am inchis ochii…….intorcandu-ma aici. Vesmintele razei a 8 a din templele lui Isis, Maria Magdalena, SarRa, Maica le primisem intotdeauna inaintea unor mari praguri dupa ce se activase in mine varful triunghiului si graimea divina coborase. Si nu e intamplator ca Maica e sarbatorita pe 8 septembrie si Isis pe 8 Martie si SarRa pe 26 decembrie( 2plus 6=8) Si nu e intamplator acest 8 august ….si coborarea acestei initieri in viul unor cupluri care vor sa faca trecerea in Unime.

Si da am dat mai multe titluri aceluiasi atelier pentru ca in unime ele sunt mici diamante multifatetate.

Va invit pe 8 august sa simtitim frumusetea si stralucirea acestei raze in noi, in cuplu, in tot si toate.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cand? 8 august, ora 18 30

Si chiar daca nu sunteti in cuplu, prin fiecare lucrare cereasca mai faceti o achizitie spirituala care se aseaza in bancile divine dezvelindu-va la timpul potrivit, marea poveste.