A-ti marturisi duritatea diamantului care esti nu pare a fi un lucru pe care  sa ni l dorim insa sarma provocarilor in aceasta directie ne conduce.

Ne aflam pe planeta sufletelor patrunzatoare, a sufletelor calite de focul recunoasterii.

A indura nu inseamna a te victimiza, a te scufunda in oceanul suferintei, a lasa durerea sa-ti manance zborul.

A indura inseamna sa accepti lucrarea cerurilor asupra ta, aceasta slefuire, dezvelire, sculptare pentru a deveni un frumos diamant emitent in reteaua Unimii.

In marturisirea frumusetii noastre interioare, multe colturi devin aripi.

Atunci cand va aflati in sectorul platilor si diferite forme de arest va coplesesc, arestul relational, arestul de cunoastere, arestul financiar, incercati sa va asumati aceasta trecere de la un cerc de intelegere la altul insotita de singuratate, neimplinire, absenta banilor umpland Graalul interior cu multa recunostiinta.

In bucuria recunoasterii din care se desprinde recunoastiinta adevarata, diamantul interior va straluci, duritatea lui dezvelind frumusete, stralucire, forta.

In crestere in anumite etape din cauza confortului suntem asemenea unei piftii moi, nedefinite fara miez.

Cand provocarile ne inunda, centrul se dezvaluie si pe razele lui diamantul se formeaza. A indura inseamna a fi constient de scopul pentru care esti aici…indumnezeirea, de valorile care te cristalizeaza, de atitudinea-graal care te dezvaluie, de anumite renuntari care te cladesc, de impuritatile pe care e de dorit sa le elimini.

Marturisind duritatea frumoasa a diamantului dupa multe pierderi, tipete, incercari, vei sti in cununa regasirii ca minunea care suntem nu se poate dezvalui decat in mainile principalului slefuitor numit Viata.