CAPACITATEA DE A IMPARTASI IN UNIME este graiul domnului care se dezvaluie in Cupa care suntem, din centrul tuturor fortelor treimice care inconjoara Scanteia Divina care Suntem. Aceasta revarsare de Sens/ Talcuire/ Viata intru Hristos apare dupa ce provocarile/ experientele de viata s-au transformat in TEME FRUMOASE DE VIATA, DARURI, SALTURI DE INTELEGERE, inmultind talantii vietii, aducand radianta fiecarei clipe.

Impartasind prin scris conectiv sau pictura sau bucurie cereasca unim Cerul cu Pamantul, ducand mesajul nostru triUnic catre toate sufletele care tanjesc dupa Unicitate, Radianta, Bucurie.
Site-urile de spiritualitate, cartile de lumina, atelierele conective, calatoriile initiatice reprezinta insasi peretii Graalului prin care esentele ceresti ajung la oameni, prin care Cerul impartaseste Pamantul, prin care Varful Triunghiului coboara in Centru.
Aceasta impartasanie se refera la informatia si energia cu care dezvelim un varf de munte atins. Este o iesire la lumina din mazga provocarii, a unei intelegeri inaltatoare. Pe aceasta planeta exista un triunghi al spovedaniei: la preotul ortodox( scotand la suprafata, aspectele care va ingreuneaza sufletul din viata aceasta), la o preoteasa sau preot care au fost initiati nemijlocit ( dezactivand traume, dureri, bucle emotionale ce vin din alte vieti) sau in centrul triunghiului divin, in Asumare de Sine, lasand fortei treimice care te insoteste, poverile, tale. Aceasta abordare triunica ne dezvaluie triunghiul spovedaniilor dar si forta treimica a impartasaniilor( Te Spovedesti Cerului si Pamantului respectand aceasta Triada si primesti taina Impartasaniei de la Varful Triunghiului).
In sine cand tu te-ai ridicat pe culmea, varful tau si porti cununa intelegerilor poti impartasi si pe ceilalti adica ii poti face partasi la roadele primite.
Nu doar preotii care au absolvit teologia primesc har si pot revela din cunoasterea divina CELORLALTI ci si oamenii-cupa care traind in soarele christic aleg sa impartaseasca cu fratii lor dezvelind Divinul din Tot si Toate.
Impartasania in Unime este o revarsare de Ceruri aducand in Cupa care esti, Sensuri Noi deschizatoare de PORTI. Este dezvelire, unime, fuziune cu Cerul. Prin Impartasanie, Cerul isi reveleaza Cantecul.

Anul trecut am asezat pe site-ul frecventa om mai multe calatorii radiante care trebuiau sa inceapa inca din martie 2020. Desi nu au mai avut loc pe pamant datorita pandemiei, cei care au ramas deschisi ca niste cupe au simtit ca acele pelerinaje cu Stefan cel Mare sau cu Regina Maria au avut loc intr-un alt plan, in interiorul nostru, in miez/ in centru nostru avand loc spovedania si la varf de triunghi, cu Sfanta Treime, Impartasania.

IMPARTASIND omul simte valsul cu Cerul si Pamantul mult mai aproape, se simte primit, Acasa, Intregit.
Incercati sa gasiti acele daruri, bucurii, frumuseti pe care le puteti impartasi cu ceilalti.