un taram de basm unde cerurile se uneau cu pamanturile, plasmuind minuni peste minuni. Acesta poveste care asa incepe, am trait-o cu ochii sufletului aproape de Buzau, acolo unde pesteri, schituri, pietre, varfuri spovedesc intalniri cu uriasii, extraterestii, eremitii si gnomii din timpuri foarte indepartate dar si din Acum.
N-am stiut de ce ma chema acel loc insa in mangaierea lui am intalnit spiritul dacilor, goarna treziei, energia sfantului GRAAL, chakra 7 a planetei, visul sacru, taramul lui Acasa.
Acolo puteai translata intr-o alta dimensiune a fiintarii doar pasind. In verdele calatoriei am regasit Initialul iar in soapta insotitoare am vazut MARELE GHID cel care este alaturi de noi in aceste vremuri de revelatie si transformare.
PORTALUL de aici, in corespondenta cu Sinca Veche si Sarmisegetusa, a deschis pe 1 mai la 11 si 11, pe 2 mai la 12 si 12 si pe 3 mai la ora 13 si 13, informatii si energii vindecatoare si intregitoare.
Pentru cei care nu sunt inca suficient de acordati la NOULUI PAMANT, aceasta intalnire a bulversat anumite taramuri interioare ce pareau asezate, ridicand la fileu, lectiile neintegrate si generand pentru o clipa, furtuni apocaliptice cu efecte aparent dezastruase in realitate, inaltatoare.

Acest loc de intalnire a Vechiului cu Acasa e plin de borne de sens care se ocupa cu acordarea noastra la noile energii. Aici totul se transforma intr-un ritm ametitor pentru a translata intr-o noua vibratie. Nimic nu se resipeste, totul fuzioneaza pentru a fi UNUL.

Dincolo de timp si hoinareala, am observat cum mintea amuteste, oboseala nu exista, sufletul si spiritul se umplu si se dilata, viitorul, prezentul si trecutul se intalnesc, memoria lumii se desface si se reveleaza, prezenta noastra este in adevar si lumina, innobilata cu noi sensuri. Lumile subtile ne-au atins centrul si ne-au activat codurile de trecere pentru ultima Mare Translatie. Fiintam pe NOUL PAMANT in legile pe care spiritul nostru le stie si in melodia pe care sufletul nostru o canta din Inceputuri.
Am fost Acasa si voi alaturi in Impreuna!!!