Poate fara sa ne dam seama gandurile noastre si povestea pe care o tes au creeat o balta cu emotii disonante si tipete care adeseori ies la suprafata intunecand obrazul clipei.

Incercati sa identificati triunghiul sau triunghiurile limitative care  au generat aceasta balta cu asprimi.Poate este neacceptarea-neincrederea-neiubirea de Sine? Poate este orgoliul-refuzul de a invata-judecata celorlalti? Sau supararea pe viata, pe ceilalti pe Dumnezeu?

Cautati talcul, rostul, binecuvantarea acestor neasezate si pasiti in vers divin in triunghiurile-far cele care va boltesc pasul.

Atunci cand va aflati intr-un triunghi format din teme restante ceea ce atrageti sunt situatiile neplacute iar ceea ce simtiti in jurul vostru este o balta cu scenarite, rafuieli si insatisfactii care nu va aduc implinirea.

Puneti intrebari centrului vostru: Care este talcul, rostul? Ce am eu de invatat?

Care este binecuvantarea deghizata?

 In fiecare etapa de crestere exista un triunghi-pastor format din entitati de lumina care va calauzesc o veriga din Drum ajutandu-va sa faceti trecerea de la un cerc de intelegere la altul cu bucurie. 

Triunghiul-pastor poate fi format din iubire-incredere-bucurie sau din trei entitati de lumina pe care le-ati primit in urma unor initieri, acordaje, optimizari ex Saint Germaine-Merlin-Arthur sau din initierile primite ex Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant sau din trei daruri.

Ca sa simtiti puterea unui triunghi trezitor incercati sa realizati zilnic trei lucrari de lumina prin care sa onorati divinul din voi.

Ex: Activati in reteaua tarii Braul Maicii Domnului in centrul caruia asezati triunghiul vostru pastor: iubire-incredere-bucurie. Inchideti lucrarea in Recunostiinta.

Pe parcursul zilei daruiti iubire, incredere, bucurie activand de cate ori simtiti, puteti triunghiul-pastor.

Atunci cand va onorati etapa de crestere si Pastorii ei, Usile se deschid, Trecerile facandu-se cu intelegere.

Cand triunghiul-pastor se aseaza in reteaua voastra daltuind credinte trezitoare, valori radiante, obiective inaltatoare, insasi scopul ….se activeaza o bolta de straluciri care va vor insoti in marile provocari ca niste caluze discrete, transformand valul trecerii, in bucurie, blandete, rodire.