Activarea MUNTELUI SACRU permite mentinerea frecventelor vindecarii, intregirii, inaltarii. Nu sunt vremuri usoare insa frumusetea lor ne este revelata prin aceste adanciri de sens, in fiecare clipa.

Aseara in taina initierii, marea piramida a emis in registrul fiecaruia de intelegere, informatii si energii care sa ne ajute sa elevam. Un prag a mai fost trecut in 27 09 atunci cand poarta s-a deschis,….si impreuna am accesat frecventa marturisirii, ne-am oprit la SFINX, am intrebat si am contemplat, apoi am deschis  si am patruns in TEMPLU. Initierea a continuat intreaga noapte, aducand in structuri, pe langa mesaje, daruri si ajutoare de lumina.

Conectati acum la centrul tarii noastre, capitala energetica a planetei, vom sti care este rostul nostru aici si mai ales ce putem face pentru pamantul acesta in lumina regasirii.

Valul de lumina care ne-a patruns fiinta ne va arata calea catre rostul fiecaruia si SENSUL COMUN. Impreuna am primit 5 daruri si alaturi vom merge pentru a duce mesajul SFINXULUI  in EGIPT si in PERU.

Chipul acestul spatiu e altul si daca alegem sa-l mentinem vom vedea o NOUA ROMANIE, O NOUA PLANETA. Putem materializa cu lumina, incredere si drag cel mai inalt viitor pentru noi si fratii nostri.

Aici in zorii regasirii mai multe civilizatii isi dau mana pentru a ne ajuta sa translatam.

Alegand sa fim impreuna, vom trai in frecventele iubirii, frumusetii, tineretii, pacii interioare, dragului, imbratisarii.

Tot ce e vechi va pleca nemaiintelegand limbajul acestor vremuri. Fiinta noastra de lumina alege si tot ea creeaza scenele noastre de expresie. Dacul inviat va aduce in ACUM o alta forma de vietuire si comunicare. Promiscuitatea, mizeria, lacomia, frica nu mai au putere. Veti simti ca din launtrul nostru, totul va fi deblocat si asezat in noua lumina. Mentineti aceasta realitate !!!!

Tot ceea ce se intampla in politica este un efect al retragerii vechiului si intrarii energiilor noi. Apar noi concepte, atitudini, comportamente. Pamantul cel NOU nu-i mai sustine pe cei vechi. Dintre noi, multi vor fi deschizatori de drumuri.

Banii se vor retrage din aproape in aproape insa nu vom muri de foame, sete ci doar vom accesa alte forme de energie. Pentru un timp banii vor ramane doar la cei curati, care dau o motivatie superioara folosirii lor. Ei ne vor alege dupa cum ne sunt paradigmele.

Putem accesa cel mai inalt viitor fara a fi nevoie de bani. Si daca ni-i dorim , e bine sa ne facem iertarile fata de ei si vor veni la noi prin ingerii sporului. Priviti cum se dezleaga drumurile si noi oportunitati infloresc. Activati ochii sufletului, ei culeg roada aceastor vremuri.

Toate aceste mesaje ne sunt transmise de mosii inviati si entitatile de lumina din templul KOGAYONULUI prin intermediul MARII PRIRAMIDE. De aici se va emite tot timpul pana cand si ultimul OM  se va trezi si va intelege.

Urmand mesajul lor, vom sti ce sa facem acolo unde suntem pentru ca OMUL DIN NOI SA INFLOREASCA. Avem si suntem TOTUL. Impreuna vom aseza mesajul luminii  permitand lumii noi, sa fie. Nu va retrageti din munca voastra de lucratori in lumina atunci cand cineva va ataca, va zgarie, va indeparteaza. Lumina e puternica si ea determina acum lucrurile.

CONSILIUL GALACTIC ne saluta si ne imbratiseaza. Sufletul nostru ii recunoaste si urmeaza mesajul lor. Suntem aici si acum IMPREUNA si  dragostea noastra va mentine NOUL PAMANT.