As vrea doar sa va reamintesc ca am ales sa sustin doar ceea ce voi ati stipulat in Contractele voastre Spirituale cu ghizii vostri alaturi si nu dorinte pitice sau of-uri lumesti care ne ingreuneaza zborul.

Am dat multa putere orizontalei lumesti. Acum este vremea Verticalei care Suntem. Crucea energetica ne cheama  si doar din Centrul ei, in viul regasirii putem straluci toti in Impreuna-Una.

Daca aveti un proiect de suflet, un centru holistic, o gradinita pentru noii copiii, o ceainarie, o carte, un dar, o calatorie initiatica care va cheama cu mare drag voi veni catre voi. Impreuna rodim….

Nu apelati la instrumentele divine sau oameni frumosi ca sa iesiti bine la bursa de bunuri lumesti….sa am o casa cu 11 camere si un Audi ultimul tip…

Nici dvs si nici eu nu am aterizat aici in aceasta retea si in acest Acum ca sa ne consumam energia pentru falsi epoleti.

Atunci cand verticala voastra staluceste, orizontala va va aduce de la Sine, apartamentul sau casa cea mai potrivita pentru evolutia voastra, Omul, job-ul-vocatie etc.

Putem face un vals spiritual impreuna in care Sferele care Suntem stralucesc folosind combustibilul divin doar pentru a hrani varfurile.

In misiunea mea sta aceasta bucurie: sa va reamintesc Zborul si sa aducem Impreuna, Cerurile in Tot si Toate….