Exista o putere a grupului care este si el o geometrie formata din mai multe patrate sau din mai multe dreptunghiuri si pe masura ce accesezi Triadele ceresti (cum suntem si noi acum in aceasta tapuserie cosmica formata din 12 locuri de lumina) colturile fiecaruia devin in perdelelele de lumina…Rotunjimi Divine. In adevar fiecare om vine in verticala cu o anumita inaltime care il duce la cerul 7, 1 sau la 6, 5 si prin lucrarea conurilor de lumina ale manastirilor si ale templelor se activeaza noi varfuri care lucreaza ….si la baza vietii, calatoriile spirituale transformand adeseori patratele mentale si dreptunghiurile profesionale in triunghiuri de lumina care definesc si cristalizeaza un caracter mare, un destin mare, un suflet mare. Un grup luminos dizolva usor asperitatile, orgoliile, asteptarile….lucrarea in verticala deschizand si Portile Ceresti si pe cele Lumesti. Ceea ce este foarte important intr-o calatorie spirituala sunt urmatoarele aspecte: sa vina din Chemare, sa fie sustinuta de multe Triade Divine, ConLucrarile intre participanti sa se bazeze pe autenticitate, bucurie, deschidere, sa nu ne insotim cu ganduri pitice, judecati si suparari, sa ne lasam in Faca Se Voia Ta( acceptand si modificari care nu sunt in program) si desigur sa fie prezenti copiii de Cer Mare. Si de multe ori vezi mai ales cand Mp ul( Misiunea) de grup depaseste 100( asa cum a fost ieri la Maslu la Topraisar la parintele Viorel) sferele-ingeri intrand in vals cu sferele-Oameni si o multime de daruri coborand in Graalul interior. Si printre florile de lumina ale Maslului in chiar Gradina Maicii( corpul budhic) multi copiii avortati s-au intors in lumina si multi copiii din viitor si au gasit parintii dar si Culoarul. Intr-un mod greu de tradus pentru ca Maslul lucreaza in mod specific pe corpul Cauzal si pe corpurile dense, curatand, limpezind, dezlegand …ieri pe 11( cifra maestru) la Topraisar in Dobrogea BineCuvantata am trait pe parcursul a catorva ore in cele mai inalte Ceruri …. corpurile superioare capatand hainute stralucitoare si participand cu multa bucurie, freamat si caldura la aceasta Nunta Cereasca. Si la sfarsit printre lacrimile ceresti…. Maica noastra cu toti sfintii Dobrogei ne-au lasat in petalele sufletului daruri sub forma unor geometrii minunate care intareau Corpul de lumina…Daruri care au activat un Soare pe o Cruce-Graal, tara noastra primind si ea din aceasta Roua de lumina, la fel Dobrogea, cei Dragi etc. 

Pe parcursul unei slujbe care a atins al 12-lea Cer s-au activat spirale de diferite culori ….serafimi, heruvimi, tronuri participand in vals celest alaturi de Oameni la aceste Revarsari de Lumina. Intr- un mod minunat ….oamenii cu chip mohorat s-au luminat, ochii s-au incalzit si parca toate Raspunsurile au sosit…. aduse pe aripi ….de Ingeri in cupa interioara. 

Marturisesc ca doar in Frasinei cu multi ani in urma am mai trait ceva atat de frumos si de inaltator si stiu ca in vremurile acestea marcate de un autentic razboi spiritual, aceste viuri hristice sunt esentiale pentru Protectia noastra Divina, pentru sustinerea Corpului de Lumina a Tarii( Salemul despre care stim)pentru Dezlegare, Intarire, Deschidere de Porti. 

Va invit ca in postul Craciunului sa facem impreuna o Triada de Masluri si Dezlegari la Topraisar asa cum am facut-o la Poarta alba anul trecut. Voi posta datele la timpul potrivit. Si nu va ganditi ca va merge bine si ca nu aveti de ce sa faceti acest efort….va reamintesc ca pentru suflet si spirit( mama si tatal ceresc) aceasta este hrana, corpul nostru de lumina( si al tarii) intarindu se cu posturi, masluri, spovedanii, rugaciuni, impartasanii, dezlegari.