Intr-o anumită etapa a vieții mele (când interveneam în diagnoza și dezvoltarea oamenilor și a echipelor folosind instrumente celebre de lucru din pozitia de Change& Development Coordinator) am avut o răscruce interioară văzând ca după mii de interpretări lucrând cu mid, low și top manageri….schimbările nu apăreau. Părea ca foloseam  teste din ce în ce mai sofisticate cu interpretări din ce în ce mai rafinate și schimbările erau din ce în ce mai mici. Și am postit mult, m-am rugat și am cerut îndrumare de la Înțelepți ( așa cum o făceam de la 18 ani) și intr-o noapte de scris conectiv in conul de lumina albastra argintie al Arhanghelului Mihail, răspunsul s-a așezat. 

Orice schimbare se face în brațele Mântuitorului, cu jertfa interioară, smerenie, pace. Si am plans si lacrimile imi curgeam impletind recunostiinta cu mii de intelesuri!!!!

Și pe parcursul nopții s-au derulat…..chipurile celor care primiseră aceste diagnoze, emanația lor fiind plina de orgoliu, suficientă, eu sunt cel mai tare….. subpersonalitatile fiind hrănite de aceste diagnoze nu Miezul.

Doar în lumina conștienței adică cu Dumnezeu de mana, Schimbarea se poate face pe toate razele vieții. Nu o poti opera  doar cu mintea nici doar cu inima nici doar cu corpul fizic. Personalitatea bazată pe ego, te păcălește cu a Vrea și a Demonstra însă ea singura nu poate ajunge la A FI. 

Și am stat și m-am perpelit și am început sa emit după mai mult post, generand contexte luminice/ ateliere/ coaching-uri bazate de Dezvelire în care Inteligenta Cognitiva de mana cu cea Emoționala dadeau grai Triunghiul de lumina în care vârful era Inteligenta Spirituală. Și într-un mod incredibil desi plantatul de semințe de lumina îl făceam zilnic unind Cerul cu Pământul prin training-uri, coaching-uri, diagnoze…… Inflorirea si Rodirea apăreau…… după un divorț sau după o criza existențiala sau după o boala gravă. Și mă sunau colegii și îmi spuneau…stii acele cuvinte din sesiunile noastre de Coaching abia acum au Sens când m-a părăsit nevasta sau când sunt foarte bolnav sau cand mă caut cu adevărat pe mine. 

Și am înțeles ca nu mai are rost sa investesc în n instrumente de diagnoza gâdilăndu-mi propriul Ego și pe al meu și pe al celorlalți și…împaunandu-i cu povesti care nu te ajuta în evoluție ci mai important este sa cultiv triada formată din post-rugaciune-curgere divina invitându-l pe Doamne Doamne în aceasta Poarta sa aducă darul de TrezVie, trezire intru Hristos( Transformare-Transmutare-Transfigurare) căci fără el doar ne Prefacem ca ne Schimbam, mimam Rodirea, ne pacalim ca Suntem. Si asa au aparut atelierele conective dupa multi ani de Bitdefender si Softwin, trialogurile tinute in ceainarii, cartile cu talc, initierile etc.

Doar cu lumina interioară mare( obținută cu jertfa, iubire, smerenie) la timpul potrivit apare Trans( Transconstient)Formarea- Transmutarea-Transfigurarea.  Și nu ai nevoie de n teste și n chestionare ci de introspectie-contemplatie-rugaciune sau post-smerenie-iubire sau deschidere-blandete-iubire. 

Știu ca în procesul de integrare a temelor de viață, căutăm ca prin îndrumători dar și prin teste….sa găsim răspunsuri pentru cauzele suferințelor noastre însă mult mai important este sa descoperim trei înțelepți apropriați de noi ( oameni care radiază pe o tema de viață sau mai multe)  și trei sfinți în Ceruri( din luna în care ne-am născut) care sa ne ajute sa unim Cerul cu Pamantul…onorand pe Crucea interioara, Cuvantul Domnului si Omul cu O mare.

Putem rămâne la fel după 80 de diagnoze și n coaching-uri dacă le facem pentru a bifa sau a ne lauda si putem trai un mare salt de intelegere după o zi de post, privind un copac și vorbind cu un om frumos. 

TrezVia, trezia intru Hristos presupune renunțarea l(a egoisme, atașamente, dorințe pitice) iubire vie, smerenie sau bucurie chistica, înțelepciune, ascultare sau discernământ, claritate, pacea sau orice triada luminica în care Izvoarele Divine …….ne limpezesc cararile vietii….. activând Muntele!!!

Treime în Unire

Coboară în mine, 

Rescrie prin mine, 

Sunt Una cu Tine!!!!

……

Si oare cum ai putea sa te schimbi cu un suflet de 20 de cm întunecat, uscat, mic …..o constiinta incarcata de minciuni si mult orgoliu ca ai 5 case, 5 masini si o cariera ? 

Cel mai mare Manager în Schimbare este Domnul nostru Isus Hristos și fără el putem absorbi 1000 de cărți si putem absolvi 3 facultati însă nu vom fi mai luminati ci doar mai incarcati de informații…!!! Verificați cum se aseaza în voi o pilda după o zi de post și cum nu se aseaza 3 cărți dupa mese greoaie si alte rataciri!!!!

Si daca ati facut primii pasi si ati trait ComUniunea cu Hristos veti simti ca Integrarile se fac usor, ca Inaltele Talcuri s-au asezat in Comportamente, ca omul largit, Radiaza la fel si viata voastra!!!!

De-a lungul timpului am observat ca cele mai frumoase trialoguri( eu-x- Sursa) care au dat glas celor mai incredibile chei de trezie dar si articolelor radiante…..au apărut în zile de post cu multa rugăciune în spate și pe parcursul zilei, nevoințe de toate felurile îmbrăcate cu bucurie, iubire…..pace. Și impartasind in Triunghiul de lumina……Curcubee de înțelesuri se asezau pe Cerul Interior dând glas Schimbărilor Trezitoare și Transformatoare. Căci doar cu lumina interioara putem activa…. Omului întregit, cu Suflet Mare si Radios!!!! 

….

Va invit pe 28 august, ora 18 30 la un atelier dedicat Triunghiurilor Schimbarii, Modelarii luminice, Trezviei, Transformarii-Transmutarii-Transfigurarii.

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Smerenia, Pacea, Armonia sa ne conduca in teritoriile Schimbarii si TrezVia sa ne fie Calauza!!!!