Sfera Bucuriei ne inunda centrii superiori dand grai Omului cu O mare cand primim ceea ce este exact asa Cum Este fara judecati, suparari, lamentari. Primirea ne dezvaluie Graalul Interior, in Pocalul Inimii asezandu-se Minunile Vietii care sunt zilnice, doar sa vrem sa le Primim.

Adeseori datorita comparatiilor, asteptarilor, nemultumirilor…din plasa pe care am tesut-o singuri in jurul nostru, nu reusim sa vedem varful fiecare clipe, miracolul fiecarui pas, bucuria fiecarei zile.

Dimineata dupa ce v-ati trezit, multumiti, faceti Crucea aceasta In numele Tatalui( ch 6), al Fiilor si al Fiicelor( ch 2), Al Dumnezeului Mama, Al Sfantului Duh, al Soarelui Divin( in centru, ch4) si apoi activati un Triunghi de Lumina: Sa fie Bucurie, Armonie, Pace!!!!Veti simti o caldura frumoasa ca va invadeaza si razele interioare tesand cu drag….. bucuriiile clipei.

Placerea este apanajul centrilor inferori, bucuria fiind roada centrilor superiori care se desfac ca niste flori atunci cand ne deschidem Pocalul pentru a primi Maretia Zilei ascunsa in fiecare Provocare, in fiecare Experienta, in fiecare pereche de ochi.

Atunci cand norul tristetii v-a invadat campul, nu lasati ca si alti nori sa se strecoare….. ci scuturati-va cu o rugaciune, invocatie, contemplatie, cautand constient sa activati Soarele Interior, Soarele Bucuriei.

Primirea a ceea ce este asa cum este cu pace, drag, iubire deschide portile tuturor virtutilor pentru a participa la nunta Cerului cu Pamantul in Sfant Numele Tau.

Primesc sa fiu Iubire, Discernamant, Intelepciune insasi Triunghiul prin care se faptuieste Totul

Primesc sa fiu Graiul tau divin, Mana ta cereasca in actiune, Ochiul tau

Primesc sa fiu Fiul/Fiica cu cheile tale deschizand poarta Ierusalimul interior.

Primesc sa FIu.

Primesc sa aduc la masa Unimii….. Iubirea, Bucuria, Pacea

Toate triunghiurile divine sa participe la nunta cu Totul.

Primesc sa daruiesc din Tot ceea ce Sunt

Celor ce tanjesc dupa Cale, cautand Rostul, Adevarul, Viata intru Hristos

Viind Acasa 

Primesc sa Fiu.

Primesc sa asez pe fruntea lui Acum

Graalul

Eu Fiica si Noi-Toti, Impreuna bucurandu-ne de Noul Ierusalim.

Te primesc pe Tine, Doamne si ma primesc

Aici si Acum, Acasa.