Haideti sa activam Soarele interior lucrand cu cele 13 graimi/chakre/ centri peruani:

Unul dintre cei mai importanti ochi este Sfera Ochiului de Lumina care il inconjoara pe fiecare dintre noi. Acest ochi este situat deasupra coroanei. Cu fata spre Tatal Soare deschidem mainile si le intindem deasupra capului pentru a crea Triunghiul de Putere. In timp ce facem aceasta activare ….ancoram binecuvantarea Tatalui Soare in acest ochi si simtim Iubire, Slujire si Intelepciune. Odata ce sfera de lumina s-a activat suntem recunoscatori pentru Tatal Soare si eliberam Triunghiul ducandu-ne mainile la inima cu recunostiinta. 

Ochiul coroanei.In acest ochi experimentam comuniunea cu Totul-Una. Simtim lumina in intreaga coroana si in jurul nostru. Simtim iubirea inteleapta care se afla in slujire. Folosim Triunghiul de Putere, il punem pe Tatal Soare in Centru, cerem curatarea apoi ancoram energia in chakra Coroana. Ne concentram apoi pe iubire, eliberam mainile si le ducem la inima exprimand Recunostiinta. Vei face acelasi lucru si pentru ochiul din frunte, al treilea ochi sau ochiul spiritual. Ochiul stang( lob drept) si partea a corpului este legata de aspectul nostru feminin. Chemand lumina Tatalui Soare si cerand ca acest ochi sa fie limpezit, deschidem usa pentru a vedea cu ochii Mamei Divine. Nu uita sa eliberezi Triunghiul de Putere si pune mainile pe inima exprimand recunostiinta fata de Tatal Soare. Ochiul drept( lob stang) este legat de partea masculina, ochiul tatalui divin.Intinzand bratele si formand Triunghiul de Putere concentram Triunghiul deasupra Ochiului Drept si il invitam pe Tatal Soare sa binecuvanteze ochiul drept.Cand punem Triunghiul deasupra ochiului drept, chiar daca el este inchis putem vedea culorile din jurul Soarelui, aura, razele de lumina.

Ochiul gatului. Cu Triunghiul de Putere aducem prezenta Tatalui Soare in gat cerand sa se spuna Adevarul prin noi, sa se activeze Graiul Divin, Puterea Cuvantului. Atunci cand vorbim scriem in inima altor oameni….lucruri ce nu pot fi sterse.

Ochiul inimii. Stai cu fata la Tatal Soare si adu Triunghiul de Putere deasupra Inimii cerandu i Tatalui Soare sa ancoreze Iubirea, Slujirea si Intelepciunea. Adu in inima ta sentimentul ca Soarele interior slujeste in tine. Atunci cand ne salutam cu vorbe calde dimineata activam soarele interior. La fel cand spunem Te iubesc, Iarta ma, Iti multumesc. 

Ochiul plexului solar este o chakra importanta a eliberarii de amintiri grele. Lumina din acest ochi se bazeaza pe experientele noastre din trecut. El este si sediul vointei. Pe aici se scurge energia. Cu Triunghiul de putere indreptat in jos spre Mama Pamant ii cerem Tatalui Soare sa ne curete acest ochi in acelasi mod. Cand suntem pregatiti sa iertam si sa lasam trecutul in urma scuzele pentru a fi nefericiti…dispar. 

Ochiul sacral este foarte sensibil la energia grea. Aici este sediul regenerarii dar si al sexualitatii.Triunghiul de Putere este indreptat spre Mama Pamant.

Ochiul radacina este situat la inaltimea soldului in regiunea pelviana. Freaca ti mainile formeaza Triunghiul de Putere aseaza l pe Tatal Soare in Centru si cere i sa ancoreze Iubirea, Slujirea, Inteleciunea in ochiul tau radacina astfel incat sa poti vedea cat de puternica este legatura ta cu Mama Pamant.

Ochiul Liliacului este situat la doua maini sub ochiul radacinii. Intinde mainile spre Tatal Soare, formeaza Triunghiul de Putere si indeparteaza picioarele pentru a aseza Triunghiul intre picioare. Cere-i Tatalui Soare sa elibereze energiile toxice pe care le ai acumulat in corpurile tale. Cere-i Tatalui Soare sa te ajute sa te ierti, sa ierti astfel incat sa poti experimenta puterea Tatalui Divin din tine si a Mamei Divine din interiorul tau.Vizualiizeaza energiile toxice fiind transmutate de Mama Pamant. Incheie procesul prin a elibera Triunghiul de Putere si a pune mainile in inima in semn de recunostiinta pentru binecuvantarile inimii care este in slujire si este inteleapta.