Pentru a pasi in tesatura acestui articol va invit sa cititi scrierea anterioara intitulata Comunicand cu Tata. Izvoare de intelepciune. Veti simti o mai mare usurinta in receptie, o deschidere si o bucurie in calatoria pe care o vom face Impreuna.

…..

Tata m-a luat de mana si m-a dus la o usa ferecata cu multe lacate pe care cu cele 12 raze a deschis-o …..patrunzand astfel intr-un intuneric ca smoala unde auzeam doar plansete de copil. Lumina alb-mov s-a activat si mergand pe o punte ingusta, extrem de ingusta inaintam vazand de-o parte si de alta intr-o apa murdara corpuri de copiii avortati care tipau razbunare, scanceau, urlau, blestemau mamele, tara si intregul neam care nu-i primise. Zgomotul devenea din ce in ce mai intens incat aproape ca imi era greu sa-mi mentin echilibrul. Tata mi-a zis: Fii incredere, curaj, bucurie! Si impreuna am zis: Chem si invoc toate Fortele Triunice care trebuie, vor si pot sa fie cu noi aici in aceasta lucrare a sufletului. Si am simtit multe triunghiuri de lumina venind, sfinti si luminatori care au coborat cu noi pentru a sustine aceasta dezvelire. Si ne-am apropriat de o bucata de carne care avea un fel de coama rosie care tipa ingrozitor blestemandu-si mama si fratii. Si Tata imi arata in mingea de lumina…chipul mamei care mai avea 2 copiii intrupati amandoi cu malformatii si probleme de comportament si multa nefericire in cuplu si in familie. Insa parintii pareau adormiti doar unul din copiii parea ca stie de unde ii vin razvratirile, cuvintele grele si supararea. Si desi le spunea parintilor ….ca multi copiii il trag in jos si ca el sufera pentru ei, parintii pareau ca nu-l aud si nu-l baga in seama caci erau suparati si pe Dumnezeu si pe destin si chiar pe acest copil care venise ca si celalalt cu probleme. Tata zise…..toate pacatele lor, adica cele 10 avorturi si acest neprimit sunt acum poveri pentru ambii copiii. Caci ignoranta lor aici i-a adus, pacatele si supararea pe Dumnezeu.

Apoi ma duse la o bucata de carne care avea o coroana de tepi si care era lipit de o mana criminala. Tata spuse: aici sunt copiii care ar fi avut coroana in viata cu trup dar care au fost lepadati. Adica lideri, sfinti, genii, oameni cu coroane de daruri insa prin refuzul dat si parintii si mana criminala au de suferit. Si imi arata in mingea de lumina un cuplu cam la 50 de ani fara copiii, stins, trist, nefericit. Caci dupa acesta si ceilalti au plecat nici un copil nu mai voise sa ramana. Aceasta le este plata: singuratea rece, nefericirea, tristetea. Si peste toata caderea psi si coborarea cereasca. Asa este cand renunti la un dar si prin egoimul tau determini si alte avorturi spontane caci cei ce trebuiau sa vina dupa acesti lideri nu mai pot veni. Si asa esti raspunzator nu doar pentru ca ai lepadat un viitor lider ci si 20 000 de copiii care l-ar fi urmat mai tarziu in opera de prefacere.

Apoi ma duse la o bucata de carne ….care era doar trista si plangand printre lacrimi isi spunea povestea:

Si nu am fost primit, si mare am fost lepadat, si iubire si bucurie n-am avut, si nici botezat n-am fost, si uite intunericul m-a luat, si tristeta m-a imbracat. Vai mie, vai mie si mamei si intregului neam.

M-am uitat la Tata…si el a zis. Asa a fost……si imi arata in mingea de lumina, un cuplu cu un copil bonav de autism si 3 generatii afectate de aceasta neprimire si doua chipuri in suferinta care dadeau vina unul pe celalalt negasind deloc rostul pentru care primisera un copil cu autism.

Au conceput fara spovedanie si impartasanie, cu multe pacate si unul si celalat. Si uite in vremurile tineretii au dat afara acest copil insa liniste nu mai au chiar daca au primit un spirit la intrupare….caci el le-a venit cu plata multa nu cu daruri multe.

Si Tata cum se ridica acesti copiii?

Si nici n-am apucat sa termin ca mai multe triade au coborat pe bucata din carne din fata mea……si in centru se afla Maica care ii spala cu lumina, refacand intregul corp cu maini de lumina, vindecand, oblojind, intregind.

Doar dupa multa rugaciune fie a parintilor fie a bunicilor, fie a copiilor intrupati care se nevoiesc pentru fratilor lor din intuneric sau sufera pentru ei…..dupa multe botezuri acesti copiii se ridica dupa cum vezi. Si Maica dupa ce ii imbraca cu lumina ii lua de manuta, ii ducea dincolo de usa ferecata in Taramurile de Aur. Si plecau cate 2 sau 3 dupa cum raza christica lucra in Sfanta Liturghie sau prin Botez. Si Tata imi arata in mingea de lumina cum…parintii incepeau din nou sa se bucure, sa simta implinirea, sa fie rotunjiti de viata iar copiii lor sa-si gaseasca Calea si Talantii.

Tata …..ma lua de mana si ma duse in Templul Vindecarii unde in centru stateau cativa copiii proaspat ridicati din umbraluri. Unii dintre ei vor reveni la aceleasi mame altii vor alege alte mame…insa e important sa te uiti acum la chipul lor. M-am uitat la toti si am vazut ca aveau un frunte, un semn. Ce inseamna acest lucru? Este neprimirea pe care o vor purta o vreme ca un stigmat apoi …..pe masura ce vor sparge coaja de ou, isi vor lua aripile si vor zbura in viata. La randul lor unii vor refuza anumiti copiii sau chiar propriile mame cand isi vor schimba ipostazele. Caci refuzul atrage refuz iar primirea aduce primire. Apoi tata imi arata cum la Liturghiile lumesti dar si la cele lunare si solare acesti copiii veneau, multumind Cerului atunci cand ieseau din Umbraluri si Parintilor Divini. Si hora aceasta de mici luminite alaturi de sufletele intrupate desena o spirala minunata prin care Cerul se unea cu Pamnatul. Si pe masura ce inaintau ….aceste mici luminite deveneau sfere radiante, fericite ce faceau valsuri ceresti cu alti parinti ce urmau sa-i primeasca la timpul potrivit. M-am oprit un pic……..spunand. Oh Tata…mi-am amintit cand m-a ales Sarra ca mama…o Doamne ce frumos a fost valsul iniante sa coboare…doua sfere aurii salutatand Cerul si apoi a fost pecetluit constractul nostru. Am ramas cateva clipe intr-o bucurie frumoasa…si apoi l-am intrebat pe Tata…Si cei 14 copiii avortati ai tai si ai mamei? Tata a lacrimat si a spus….Toate draga mea au fost atat de grele cand am trecut Dincolo caci bucati din carne parca imi spulgeau atunci cand am ajuns aici. Si toate urletele lor erau parca taieri din mine. Si am suferit in umbral cu ei, in timpul de aici 5 ani insa pentru noi e mult caci, fiecare clipa de aici e durere, sfasire, groaza. Insa toti, toti s-au ridicat prin toate botezurile facute de voi pe Pamnat. va multumesc ca m-ati sustinut, va multumesc pentru ajutorul dat. Mai multi copiii in energii diferite au venit in Templul Vindecarii toti luminosi si zambaciosi. 7 dintre ei deja s-au intrupat…ceilalti isi pregatesc coborarea. Insa abia acum dupa multa pregatire si cernere ma simt in Pace, Bucuros, Aliniat. Tata stiu ca ti-ai luat o intrupare in Nepal. Cum te simti acolo? Am fost acolo si m-am intors caci l-a foarte putina vreme din cauza saraciei si mama care m-a adus pe lume si eu am plecat. A fost o intrupare scurta si dureroasa, ca sa simt durerea plecarii devreme asa cum si eu din ignoranta am provocat o la 14 copiii. Insa acum sunt aici pentru a-ti dezveli tie si celorlalti aceste lucruri de care uitati si care va ingreuneaza evolutia.

Nu refuzati copiii ca sa nu fiti refuzati caci darul vietii este cel mai frumos si doar prin copiii, varfurile de munti sunt pline de stralucire.

Tata mi-a luat mainele le-a unit cu sfera alb-mov si a spus. Ai primit tot ce puteai primi. Esti lumina, iubire, bucurie. Treime In Unime, coboara prin mine, Darul Tau. Si am simtit ca ceva se uneste cu mine….si o lumina alb-mov ma imbraca…..ca o mantie usoara, cu grai divin, salutand Cerul si Pamnatul in Sfant Numele Tau.