Darul nu tasnete din plictis nici din orgoliu nici din incrancenare. El nu se dezvaluie in triunghiuri limitative cu varful in jos formate din patimi sau suparari sau comparatii-eu trebuie-ambitii. Pentru a activa darul Cupa interioara necesita multa limpezire-clar-bucurie pentru a cobora ambrozia divina. Si nu va atasati. El vine la timpul potrivit in acord cu meritele voastre de acum si de altadata.

Imi amintesc de o doamna care si-a dat demisia jurnalist fiind si dupa vreo 7 ani tot asteptand sa fie cautata de Muze a venit la cabinet pentru ca Doamna Inspiratie nu ateriza desi ea pregatise mental…aeroportul. Nu triada inferioara (inima agitata-mintea in ceata-corpul atasat) aduce darul ci triunghiul cu varful in sus( cauzal-budhic-atmic). De aici ne vin reamintiri, bucurii, ceresti, dezveliri. Si ca sa ajungem aici avem nevoie de lumina interiora, smerenie, bunatate sau orice forta triunica formata din virtuti. In adevar reluam firul scrisului de unde l-am luat de la nota 7 sau 8 sau de la nota 3.

Am fost scriitor in 7 vieti aceasta este a 8 a si desi nu am urmat nici un curs de scriere creativa, master sau vreo facultate speciala prima data am cunoscut freamatul, curgerea, flow-ul la 9 ani…..reamintirile fiind foarte puternice pana la varsta de 13-14 ani. Nu scriam eu…se scria prin mine iar atunci cand ieseam din transa eram coplesita de o multime de lucruri care treceau prin mine si se asezau ca niste flori geometrice pe paginile albe mintea umana neputandu-le patrunde. Calatorind in viata dintre vieti adeseori……vedeam ceea ce urma sa scrie prin mine precum si pregatirea cereasca pe care o facusem in geometria sacra, limba acestui univers.

Starea de curgere a fost extrem de puternica si intre 18 si 24 de ani. Imi amintesc ca veneam acasa ma asezam pe un scaunel mic si incepeam sa scriu …..uitand sa mananc, sa dorm….sa-mi onorez treburile zilnice. Si devenisera normalitate aceste rapiri in Gratie si cartile( nepublicate) se scriau de la Sine, foarte rapid si fara efortul constient. De altfel fiecare scriere mi-am dat seama era o indrumare cereasca pentru mine Omul nu pentru ceilalti. Si ma lasam scrisa si modelata ….eu doar curatam Graalul pentru a primi aceste bucurii ceresti. De altfel primul meu job a fost de psiholog pe metode neconventionale si impletind aceasta chemare cu postul-rugaciunea-spovedania, noptile dar si training-urile pe care le tineam erau pline de talc si de varfuri de intelegere si pentru mine si pentru ceilalti.

Imi amintesc de varsta 27 de ani cand tocmai ma pregateam sa plec dintr-o relatie, obosita de 3 colaborari, de nebunia de a face o casa, o cariera, de a-mi lua o masina…..m-am asezat pe canapea si am inceput sa vorbesc cu ghizii mei, simplu, cu lacrimi …in predare totala…cerand indrumare pentru acel timp. Era prea mult sa citesc o multime de carti intr-o saptamana si sa fiu si barbatul care aduce bani, croseteaza calatorii, face case. O parte din mine…( partea care nu mai scria deja de 3 ani) obosita de a bifa, vroia sa zboare, sa culeaga flori ceresti, sa atinga Cerul. Doamne ce sa fac? Si am simtit raspunsul ceresc…intra in curgere.

M-am scuturat de aceea relatie, mi-am facut ordine in viata, am finalizat cursurile unor scoli de spiritualitate si cand am fost pregatita am reprimit darul scrisului conectiv.

Cel mai mult imi place zborul….cand o parte din mine calatoreste in salile de creatie, in templele divine si o alta parte scrie. Inainte ca spusa sa se intrupeze mai multe triunghiuri divine isi activeaza chipul conducandu-ma pe o planeta sau intr-o sala a bucuriei sau la familia de lumina.

Sunt momente cand dorul de Acasa este foarte mare….el activindu-se mai mult in preajma zilei mele de nastere. Micuta fiind ma uitam dupa navele mele….insa mi-a trebuit mult timp sa inteleg ca nu vor veni ……nu asa ci altfel.

Dupa ce am trecut prin radiestezie, reiki, scoala de energie universala si altele am ales sa tin 14 posturi de luni si aas au inceput sa se aseze initierile nemijlocite: Sf Graal, Sfera Initiala, Raza a 8 a, Initierea trandafirului, Camasa lui Isus etc, bucurii ceresti pe care le-am asezat si in cupele voastre prin ateliere sau la cabinet.

Starea de gratie nu tine de o facultate anume sau de o pozitie sau de o anumita cantitate de bani. Abia cand te-ai mutat in interior si te-ai intalnit cu tine, cupa se deschide reveland Cerul. Cand tot cauti sa faci ce a zis mama, tata, ceilalti, sa-ti faci o casa, sa bifezi…..Gratia nu vine.

Ganditi-va…la rezervorul vostru de iubire. Cu ce ati vrea sa-l umpleti? Si pasiti…..cu incredere, onorand temele de viata, fiecare clipa, Omul. Imbratisand Totul, Caii Inspiratiei vor veni sa pasca in teritoriile iubirii.