Am pornit pe 25 iunie catre Stonehenge insa drumul in felul lui nestiut avea sa ne duca la Avebury un monument neolitic de tip-henge format din trei cercuri de piatră…. aflat in jurul satului Avebury din Wiltshire, sud-vestul Angliei. Unic printre monumentele megalitice, Avebury conține cel mai mare cerc de piatră din Europa și este unul dintre cele mai bine cunoscute locuri preistorice din Marea Britanie. Construit în jurul anilor 2600 î.Hr., în timpul neoliticului sau „noua epocă de piatră”, monumentul cuprinde un henge (cerc) mare de piatră exterior (prevăzut și cu un șanț); cerc exterior în care se află două cercuri separate de piatră mai mici.

Ne-a oprit in Avebury si atinsi de entuziasm am imbratisat pietrele care aveau chipuri stranii modelate de vremuri dar si de o maini invizibile. Fiecare continea un simbol ( la unele citibil la altele viu intr-un alt plan) si alternanta yin yang facea ca aceste pietre (alcatuind 3 hore) sa dea grai unei spirala cosmice care este activa la deschiderea unor portaluri planetare. Ne-am lasat condusi de vant, de raza christica si de frumusetea copacilor si asa am perceput ca cercurile sunt inca vii si se extind energetic pana departe protejand o parte din locul acesta inspirat, radiant, unic. Intrand in centrul lui…..o melodie usoara ne-a atins centrii superiori. Pentru cateva clipe am perceput energia aurie care ne invaluia cu Totul unindu-ne cu Soarele Divin.

Ceremonia aceasta a Soarelui pe care o intalnim in marea majoritate a templelor vechi, ne dezvaluie Chipul Interior. Acolo unde se intalneste orizontala bratelor cu verticala cereasca( Coloana de Lumina), vom simti Micul soare care saluta Soarele Divin, scanteia divina care da mana cu Viul Christic. In aceasta corespondenta vie care se facea printr-un ceremonial, energia aurie cobora peste preoti si preotese, atingand holdele, oamenii, Totul. Spirala se largea prin cercuri de lumina ……inconjurand Locul si dezvelind Chipul de Lumina.

(Pentru o clipa ….am simtit templul din Seimeni( de langa Cernavoda) ritualul Soarelui, fratii dintru lumina pasind pe Spirala unind Cerul de Pamant. )

Si am pasit pentru o clipa in lumea de atunci, cu oameni foarte inalti care la echinoctii, solstitii si in sarbatori salutau Soarele interior si exterior. Aveau peste 3 metri, ochii mari si mainile lungi modeland cu puterea invocatiilor…materia. I-am simtit frati de pe alte planete venind si deschizand o poarta pe Noul Pamant, lasand in pasta acelui timp, semnatura lor in piatra, in cele 3 cercuri dar si in simbolurile vii incrustate in trupul locului. Daca privesti de sus Avebury-ul cercurile se suprapun, total, partial ca un joc minunat …in anumite momente alcatuind Spirala care uneste Cerul de Pamant, spirala vie pe care pasesc anumite familii de lumina, dezvelind valsul celest, conlucrarea cu ei dar si radacinile noastre aflate nu aici ci in Marele Soare Central. Cercurile alcatuiesc nu doar o spirala ci si o triada, dand grai in ochiul celest Treimii radiante din Noi.

Am mers mai departe catre Stonehenge……si am perceput razele acestui centru energetic cu cativa km inainte de a ajunge aici. Parea ca micul soare interior vorbeste deja cu acest ochi, centru, loc sacru si o bucurie frumoasa, calda ca o ploaie de lumina ne-a atins pe toti impletindu-ne cu versul locului. Drumul este lin iar mersul pe jos prin padure sau pe campie este inviorat de prezenta oitelor, a formelor calduroase, a naturii vii si fruste nefardata, nemodelata, neatinsa de mintea umana.

Apropriindu-ma de pietrele graitoare asezate sub forma de cerc care alcatuiesc o spirala vie, simti ca timpul parca se opreste si ca alte pagini incep sa se aseze….graind.

Un murmur fin impletit cu vantul ca o invocatie blanda, calda, suava….te aliniaza pe interior revelandu-ti Soarele interior. Si aici ca si in Avebury ..iti reamintesti de ceremonialele vechi si noi la care si tu ai participat poate dintr-o alta ipostaza, unind Soarele cu Pamantul.

Stand pur si simplu pe iarba …….si privind Cerul am simtit trei porti cum se deschid pe aceasta spirala ca trei usi care ti se dezvaluie in interior…….activate de catre preotesele Soarelui, preotii druizi si copiii unimii.

Stonehenge-ul e vechi insa paginile lui continua dezvelindu-se ochiului celest.

Si ceva din mine a indraznit sa paseasca prin poarta Copiilor Unimii intr-un vers alb-aurit, unde am intalnit ape vorbitoare, flori pe care nu le-am vazut aici, copiii care urmau sa coboare, lumina lichida si mult cantec …si asa in taramul copiilor am simtit sa pun cateva intrebari ghizilor insotitori:

Ce se afla aici?

Un centru ce va reaminteste cine sunteti, va sustine sa va centrati, va dezvaluie ca veniti din Marele Soare Central si ca ati sosit aici pentru a invata la scoala Gaiei, anumite lectii ce tin de aceasta planeta.

Ce petale sunt vii?

Ceremonialul Soarelui e vechi, incrustat in sufletul vostru si e nou in acelasi timp. Soarele interior comunica cu soarele exterior dand glas in voi chipulului celest. Intrand pe spirala petalele fiecarui centru capata o anumita luminozitate. Atingand extazul toti centrii devin Una iar voi-Sfere. Aceste intregimi pasesc pe Spirala unind Cerul cu Pamantul, luminand chipul acestui Timp.

Ce triunghiuri de lumina graiesc?

Sarmisegetusa-Shasta-Stonehenge. Avebury-Seimeni-Sedona. Iti reamintesti? Minunat si da.

Observ ca sunt active aici in Stonehenge 7 cercuri in Avebury, 3 iar in Sarmisegetusa? 9

Adica? Adica acolo in centrul dintre lumi, in muntii vostri, spirala care uneste Soarele cu Pamantul activata de preotesele lui Ra apoi de preotesele lui Zamolxe si apoi de copiii si preotesele Unimii este puternica, vie, imbracand muntii, vaile, campiile sustinand acest timp, intoarcerea Acasa, reamintirea, dezvelirea, Unimea.

De ce oare am ajuns aici in viul acestei Treceri?

Aici sunt chemati in anumite momente fie in timpul somnului fie altfel pentru a cinsti locurile vii ale planetei si a va reintalni cu familii voastre lumina cinstind Soarele interior dar si portile solare care va sustin in activarea Chipului Celest.

Ce inseamna chip celest? Chip de lumina, corp al invierii, Merkaba, car de foc.

Cum putem sa-l simtim? Fiecare samanta de lumina vi-l dezvaluie fiecare lucrare de lumina il construieste.

Care este mesajul acestei calatorii pentru noi-toti? Sunteti fii ai luminii cu o constiinta multidimensionala coborati aici pentru a deschide portile unei Lumi Noi. Prin voi se face Trecerea, o noua Asezare, se activeaza Chipul Nou.

Ce ar trebui sa stim despre acest Acum?

Traiti-l in Unime cu sufletul scufundat in Iubire. Nu va temeti. Sunteti atinsi cu totii de razele Soarelui Divin. Indrazniti sa fiti Coloane de Lumina imbratisate de Spiralalele Unimii.

Cu ce mesaj sa ma ma intorc in tara mea?

Sa va iubiti locul, sa va cinstiti darurile, sa atingeti Totul cu Maretia Vie a Chistului Interior. Tara voastra este un taram minunat, cu o constinta vie, o gradina a virtutilor pentru cei ce ce au ales inca dintru inceput sa fie Aici si Acum, cinstind Rostul acestor Timpuri.

Am privit Totul ……cu razele soarele interior…activate, extinse, aurite de Sens.

Intorcandu-ma peste campuri….

ceva din mine glasuia:

Soarele christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma, iubeste-ma,

Eu la Triunghiul celest vin

Cu toate fortele triunice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

Si asa am vazut templele pamantului atinse de Spirala Unimiii graind in Soarele divin prin noi-toti in Impreuna-Una. Un unic grai. Si am simtit bucuria care atinge Totul prin aceste lucrari ale Unimii pe care le facem cu totii dezvelind chipul nostru celest dar si corpul de lumina al Geei.

Va imbratisez si fie ca Soarele interior sa va fie Calauza in Tot si Toate!!!!!