Ma aflam intr o pestera cautand Ochiul lui Dumnezeu. In fata mea mai multe triunghiuri de lumina de diferite marimi deschideau Drumul dezvelind in miez o lumina mica care se marea pe masura ce inaintai. Am intrat intr-o camera a Introspectiei. Era simpla, foarte simpla insa toate energia ei te invita sa te opresti in tine si sa limpezesti. Pe masura ce aduceam in lumina constientei …anumite ganduri, emotii, fapte…nori grosi se desprindeau……iesind prin pereti ca un praf care pleca departe. Dupa ce am terminat am urmat din nou triunghiurile pana am ajuns in camera numita Centrare. Spatiul era verde o raza aurie ajutandu-te sa te asezi in miez desfandu-ti aripile interioare. Simteam ca tot interiorul imi este tras intr-un fel de pistil, de centru. Aici mai multe cercuri de lumina venite din raza aurie…….primeneau esenta. Am lasat lucrarea sa se faca pentru ca apoi un buchet de raze sa tasneasca fiecare aducand in interior …..unitati de lumina, intelegeri, asezari. Acest soare mic care s-a dezvelit in acest spatiu de Centrare ….parea un ghem de virtuti care isi desfaceau candorile in tot corpul meu…..pregatind Radianta Unica. Am iesit de aici si m-am indreptat catre camera Adevarului. Spatiul era stelar…m-am asezat in centru….simtind versurile si universurile. O energia alba, calda m-a traversat de sus pana jos……Shambala si deodata am perceput langa mine Maestrii, Preotii, Fratii din Unime veniti aici pentru a grai. Mai multe ecrane s-au deschis……….si ghidata m-am dus catre planeta noastra.

Era mai mult de jumatate invadata de niste ganganii metalice le-as spune care creeau un fel de plasa cenusie ce agresa mentalul colectiv, activand triunghiuri cu varful in jos formate din frici, deznadejde, furie sau suparare, neiertare, neacceptare sau ura, neliniste, apasare. Triunghiurile acestea negre erau pretutindeni ….inmultindu-se repede, foarte repede…..ca si cum ar fi venit dintr-o masinarie si patrundeau cu ajutorul ganganiilor metalice in minti in foarte multe minti…nascand balauri. Oamenii pluteau intr-o ceata rece ……inimilor lor impietrindu-se iar mintile lor fiind virusate. Cei atinsi de aceasta molima……pareau ca nu mai stiau drumul, tulburarea era atat de mare incat nu mai aveau discernamant si comiteau acte …..ingrozitoare.

Ara imi deschise un alt ecran…..unde cele doua tari Ucraina si Rusia erau invadate de aceste plase care cadeau in continuu peste ei, agresand interioarele, activand nenumarati monstrii interiori creeand doua corpuri imense negre fara cap….care se desfatau cu emotii oribile. Parea ca iadurile prinsesera chip……pentru ca cele doua aratari se luptau…..fara directie distrugandu-se una pe alta, totul fiind pregatit, orchestrat, gandit de un cap negru cu sase tentacule…..ce injecta otravuri in aceste plase si facea ca acest spectacol in astralul inferior sa fie dezgustator. Lupta era atatata in continuuu………stimulata, intaratata…anumite plase creeand ceata altele frici altele ura. Razboiul acesta al fiarelor parea …….ca este bine gandit caci…….dincolo de aceste infruntari…..se aflau niste entitati inalte reci, cu capetele patrate care priveau fara sa clipeasca la aceasta inclestare oribila. Era o desfatare pentru ele aceasta arena unde fiarele se dezlantuisera strivind parca totul…..Se poate spune ca am invins…… spuse una dintre ele….. dupa implanturile noastre active prin vaccinuri si plasa de virusi…acum isi vor pierde multi credinta. Razboiul acesta le va va zdrobi codurile de lumina. Dezbina si cucereste….si rase usor……..

Ara imi arata …rand pe rand arsenalul de razboi…androizi, plase, arme psihotronice, cete, triunghiuri cu varfuri in jos, emotii de joasa vibratie…anticreatii ce generau un fel de dezlantuire nebuneasca. Nu doar cei care erau prinsi in lupta…..erau afectati de plase ci si toti spectatorii planetei participau prin emotiile lor oribile la acest razboi care cuprinsese cu flacarile lui malefice mai bine de jumatate din Pamant. Erau multi prinsi in plasa….. ganganiile…….generand un fel de colivie …..in care realmente vedeai cum sufletele gem, mintile creeaza monstrii iar inimile tipa. Parea ca roata anticreatiei putea genera la infinit aceste plase care veneau din subconstientul colectiv insa erau amplificate de aceste masinarii. Spectacolul continua cu aceste entitati care radeau vazand cum cele doua aratari se sfasiau cu ura, suparare, aversiune.

Ara imi arata pe un ecran ……imens…….spirala alba a Unimii coborand pana jos…aducand multe entittati de lumina care mergeau cu razele lor creeand drumuri de lumina dezlegand, vindecand, salvand. Cetele erau taiete de aceste raze…..oamenii putand sa iasa din plase, gasind solutii salvatoare…eliberand bezna. Nu era usor…..si fie ca erau din Rusia fie ca erau din Ucraina….spirala ii atingea pe multi, limpezind mintea, deschizand sufletele. Conducatorii insa erau controlati, complet posedati…….si atatati de aceste entitati oribile care isi trimiteau plasele sa ii acapareze.

Ara imi dezvalui…..faptul ca taramurile Shambalei sunt activate si acolo, lucrarile de lumina fiind continue…puternice si vii, reparand ceea ce se prabuseste sub copitele fiarelor. O noua etapa imi spuse ea. Ceea ce vezi face parte din contract si cei care raman vor construi o noua lume, o noua viata. Am vazut cum multe entitati……apartinand diferitelor civilizatii de lumina intervin, separand densul de luminic. Energii de diferite culori coborau peste oameni…si multi parca se trezeau dintr-un somn, se scuturau si stiau.

Am privit un alt ecran unde Cerul …imi dezvelea Marea Cetate de lumina…deasupra tarilor cu mii de raze conectate la diferite taramuri. M-am apropiat cu intentia de tara noastra……Era si ea bagata intr-un bol intunecat insa deasupra ei plutea o hora de luminite. Cetele erau puternice si aici la fel si plasele. Am observat ca doar unii intrau in ele..si doar acolo unde aparea un implant intunecat in interiorul lor. Ara mi-a citit gandurile…..sunt vaccinurile. Sunt legate de ceea ce vezi. Acum cei care sustin razboiul din fotoliu sau in arena….au o gandire virusata si un suflet afectat. Totul a fost calculat ….si cu siguranta s-ar fi pierdut multe suflete daca n-ar fi intervenit El si Fii Luminii.Cand a spus asta….am simtit cum cetele razboiului se risipesc ……si ceea ce ramane este doar Pacea, Armonia, Unimea. In mijlocul cetatii am zarit Graalul…iar pe scari urcand…multe entitati frumoase…..sfinti, protectori, luminatori, maestrii.

Eu si Sfanta Treime Una Sunt….am soptit…si deodata am simtit cum triunghiul christic strapunge toate valurile intunecate, eliberand…OMUL ……. Fiul luminii pasea in aceasta Cetate…….centrat, frumos, radiind. Chipul lui spalat era plin……de bucurie, toate razele….fiind activate. Unime, bucurie, zbor.

Ara…mi-a arat Noua Lume,….mai putini insa fara frica, impletiti cu civilizatiile-surori, creeand in unime fara ambitii, invidie, competitii. Graiul divin…..era peste tot, aceasta cetate fiind condusa de Sfatul Inteleptilor. Toti purtau mantii de lumina in care erau tesute darurile lor. Nu erau forme necuvantatoare ci sigilii ceresti. Cuvantul se intrupa …la fel emotia…. avea chip. Iubirea ca o spirala roz-mov..alimenta totul…creend rauri…….in care se adapau sufletele. Toti se imbratisau…iar caldura interioara era vie. Deasupra cetatii trei cruci straluceau.