Tara aceasta primeste incepand cu anul 2000 peste 60 la suta din copiii de Cer Mare pe care ii gazduieste planeta in acest moment, spirite inalte care isi intrupeaza darurile prin roluri ceresti greu traductibile: armonizatori, deschizatori de porti, stalpi de lumina, scribi radianti, punti ceresti, maestrii ai Unimii, lideri conectivi, potentatori divini, razboinici ai luminii, treimi in actiune, gradinari cosmici, graitori etc. Multi dintre ei au daruri spirituale autentice care capata grai in triunghiul descris de intelept-initiat-maestru sau armonizator-potentator-deschizator de porti, traducand lumea subtila prin desen, scris, vorbit cu florile, cristalele etc. Ne aflam la un final de etapa cu multe probe ale destinului pe toate razele vietii, un test esential pentru noi parintii fiind modelarea de virtuti in relatia cu ei. Pentru ca vin din cu doua ceruri mai sus decat noi….foarte multi au deschideri, valente, cautari, viteze, apetente pe care noi nu le-am experimentat in viata aceasta dar pe care le stim. E important sa ne deschidem ca niste Graaluri si sa-i primim fara sa le judecam cautarile. Directionati-le energia…..catre varfurile de munti, reamintindu-le cel mai inalt scop…care este Indumnezeirea, cultivati iubirea, blandetea, bucuria!!!!Indrazniti….sa le priviti ochii fara prejudecati, suparari, asteptari……si veti cunoaste sufletul lor …..cu care puteti calatori in timpul noptii la arhivele lemuriene sau pe Lyra sau in Bucegi. Rugaciunea, meditatia, contemplatia, florile, cristalele, apa, padurea, varfurile de munti reprezinta suportul pentru a face valsul inaltimilor cu ei. Imi amintesc de ultima calatorie facuta pe Maccu Picchu cu 4 copiii cel mai mic avand 7 ani, copiii neantrenati dar care s-au unit cu natura dand glas curgerii intr-un mod minunat, sustinand adultii, cultivand bucuria, legand prin fire ceresti fiecare moment. In templul Soarelui, un baietel de 9 ani atins de inspiratie…ne-a spus in freamat: Mami am fost aici…eram un inginer care lucra cu razele, un fel de laser cu care asezam pietrele. Si le puneam perfect.

Muntii ne reamintesc …..darurile si intr-un mod minunat ne aseaza in suflet, cununile vietii!!!! Dincolo de copiii cu grai divin care devin ingineri conectati sau intelepti-initiati-maestrii sau stalpi de lumina ……..zi de zi vad copiii cu daruri ascunse in malformatii, cu priviri zabrelite, cu zambete chircite, fara vorba, doar mutand obiecte, scrilejind cu raza sufletului lor…..tolbele pline de pacate ale parintilor. Mami…..de ce ai lasat toate povestile tale sa-mi atinga chipul? Tati de ce nu ti-ai limpezit interiorul….inainte de a ma primi? De ce? Un buchet de intrebari….se activeaza privindu-le ochii…..si cuprins de smerenie, cautare, iubire….parintele se uita in sacul cu fapte…si incepe sa faca curatenie…despovarandu-si………copiii. Insa unele curatenii….facute cu intarziere nu mai produc minuni ci doar ameliorari.

E greu sa-i spui unei mame care a primit un copil cu sindrom down dupa inseminari, drumuri la medici, cheltuieli imense ca acel copil exprima meritele ei si ale sotului, este o recolta, o judecata, o alegere care se face de sus si ca pregatirea cereasca pentru un copil benefic planetei, este esentiala. Nu il poti cumpara pe Dumnezeu mergand la medici insa poti sa-ti umpli cardul divin cu multe merite de sine( fapte inaltatoare, botezuri, pelerinaje spirituale, initieri, sentimente minunate fata de alti copii) si astfel sa poti cere un sfant-geniu-maestru care sa iti umple, viata si tie si celorlalti.

A devenit o moda sa ne orientam catre inseminari, sa acceleram cocreatia si tot grabind-o cu injectii, obtinem mere accelerate, fara gust si radianta, cu chipul trist, umplut de pacatele nemarturiste, atins de boli si de probleme. Stiu ca suna trist insa e importat sa constientizam ca putem rescrie( cu rugaciune, post, spoveanie, impartasanie, initieri de lumina, fapte bune fata de copiii) partitura bunicilor si parintilor nostri care poate au gresit fata de copiii, avortand sau omorand sau abandonand. Pacatele de neam exista la fel si pacatele tale de Acum si de Altadata….si toate aceste greseli pot genera boli ce nu mai pot fi rescrise.

Copiii ne privesc de sus, 3, 5, 7, 12 ani si ne aleg. Legea rezonantei, legea, atractiei, legea meritelor decid in acord cu temele nefacute dar si cu darurile ce urmeaza a fi activate la nivel de neam. Copiii nostri exprima chipul meritelor noastre si fiecare alegere inaltatoare pe care o facem in noi pregateste timpul in care va cobora un….sfant sau un maestru sau un om frumos.

Observ la multi dintre parintii care vin cu copiii cu sindrom down, autism, malformatii, boli severe ca le este foarte greu sa se intoarca la radacina copacului care sunt, la cauze. Nu exista un Dumnezeu nedrept ci doar un cules aspru sau o recolta amaruie…..si aceste fructe sunt ale noastre, roada pe care o meritam. Parintele Arsenie Boca ne indemna sa spunem….in fata nenorocirilor Asa-mi trebuie!!!eu va invit sa rostiti aceste cuvinte: Primesc ce este asa cum este!!!!

Acum cateva zile am vazut un copil cu o problema grava la ochi, cu capul impachetat de balauri, cu scleroza in placi si multe diagnostice stranii. Si cand ridicai acesta caciula intunecata….un soare mic te privea……..clipocind dintr-o gradina cu flori. Privindu-i pe parinti …..si discutand cu ei, cauzele problemelor au iesit la suprafata intr-un mod minunat…caci degeaba mergi la medici daca nu rezolvi cauza in tine.

Intrebati-va ca parinti: Ce parti din voi au atras aceste boli? Ce fapte nespuse, nespovedite ingreuneaza chipul neamului? Ce amantlacuri gazduiesc si nu vreau sa le limpezesc? Ce legaturi am facut acum sau altadata? Ce pacte intunecate ingreuneaza copilul pe care l-am primit? Cum pot evolua? Care este cauza pentru care copilul meu a venit cu boala X? Ce juraminte sau blesteme afecteaza sanatatea copilului meu? Ce relatia am cu Dumnezeu?

Samadhi Tank