Ca sa primesti Sfanta Impartasanie, e de dorit sa fii un pocal curat, radiant, frumos pentru a simti binecuvantarea Cerurilor in interiorul tau, Christul feminin si Christul masculin.

Cei mai multi oameni nu se lasa schimbati de aceasta intalnire cu Varful Triunghiului, se reintorc la vechile paradigme, la judecati, la victimizari, nelasand viata noua sa patrunda in toate ungherele si omului nou conectat la soarele christic….sa graiasca. In sine exista un triunghi al spovedaniilor( la Sfanta Treime fara mijlocitori adica in taina sufletului, la un preot ortodox care se poate uita in structurile tale si punand intrebarile potrivite poate deschide usa balaurului sa plece si la flori, copaci, soare, om frumos care te pot ajuta sa te eliberezi si de traumele din alte vieti, reamintiri dureroase, suparari ). Aceasta forta treimica te sustine sa speli lana murdara a trecutului oprind doar firele stralucitoare ale prezentului pentru tesaturi frumoase, blande, radioase.

Daca privesti cu ochi ceresti Sfanta Impartasanie poti vedea Omul intrand in Triunghiul divin, activand mama, tatal, copilul interior, asezandu-se ca Punct Radiant in centrul acestei Forte Treimice. Plecat de Acasa, adica din Centrul Lui, Fiul risipitor se intoarce la Miez, conectat la Soarele Christic primind prin Sfanta Impartasanie, Daruri Ceresti. Pentru o zi sau mai multe…..acest fiu/fiica va radia ca o Intregime atingand cu razele lui mai multe suflete. Uneori aceasta stralucire se pierde ……pentru ca omul se intoarce la vechile metehne murdarindu-si vesmintele sau poate creste…intregimea aceasta devenind o stea frumoasa sau un soare graitor sau o floare christica.

Sfanta Impartasanie este o coborare a Cerurilor in Pocalul care Suntem, a Christului Feminin prin vin si a Christului Masculin prin paine.

Daca va place padurea sau sa priviti marea sau sa vorbiti cu Cerul….este minunat sa va activati aceasta Spovedanie interioara conectati fiind la Natura. Florile va aud, la fel izvoarele, copacii, Cerul. De altfel ele mijlocesc, sustin, faciliteaza, Regasirea. E suficient sa va deschideti, activand cupa interioara si pe masura ce va desertati amarul veti simti ca o ambrozie divina va umple sufletul. Daca ati privi cu ochi ceresti acest proces ati vedea cum pleaca din voi nori negri care se prind de cate o floare, un copac, de o piatra pentru ca apoi sa fie luati de triadele necuvantatoare dar vii care sunt active in tot si toate, forte treimice formate din zane sau sfinti sau ingeri care iau acesti nori si ii transporta in anumite locuri lasand padurea in vesmintele ei radiante. Nu e optim sa va faceti spovedania in propria casa daca nu stiti sa o si curatati pentru ca acesti nori se pot aduna in sufragerie sau in bucatarie si pot ingreuna valsul cu marile bucurii. De altfel nu e intamplator ca cele mai multe manastiri sunt pe langa o apa sau pe munte. Venind pe drum, pasind pe langa un izvor sau trecand prin padure, spovedania deja incepe…….foita cu foita fiind spalata, de vantul curateniei.

Daca stati la casa ……si aveti o gradina generoasa, incepeti sa vorbiti cu florile, copacii, Cerul si in anumite seri facand un foc celest…aruncati in el ceea ce nu va place la voi. Ca sa lucrati cat mai in profunzime…..priviti-va ca un soare cu multe raze…fiecare defind o relatie: cu iubirea, cu banii, cu prietenii, cu finii, cu profesia etc La ce ati vrea sa renuntati din voi pentru ca acest soare sa straluceasca? Fiti sinceri, onesti, conectati la Soarele Christic. Nu cautati argumentatii.

Am observat ca ……atunci cand spunem, aducem la suprafata din cuvantul interior in cuvantul exterior, o mare povara sub forma de nori, pleaca. De multe ori in spovada interioara….ne amagim singuri pentru ca ne gasim explicatii pentru toate…deci ce sa mai spovedim daca suntem deja sfinti?

Pentru cei care vor sa activeze aceasta triada….inainte de a ajunge la duhovnicul din manastire sau la acel preot al sufletului care simtiti ca va ajuta prin intrebari. sfaturi, adanciri…..mergeti in natura( parcuri, paduri, izvoare) pentru a va limpezi foaia interioara inainte de a incepe sa povestiti. Natura faciliteaza introspectia, spovedania, revelatia ea fiind si Tamaduitor si Preot si Maestru.

In saptamana patimilor intr-o zi de marti venind spre cabinet am vazut niste copaci superbi, infloriti plini de frumusete, caldura, radianta. Crengile erau atat de mari si atat de coplesite de flori incat veneau peste tine ca niste brate frumoase care vroiau sa te imbratiseze. Mergeam pe drum spalandu-ma in triunghiul iertarii, conectata la Natura si privind…..la energia acelor pomi, mov-roz care cobora peste trecatori ca un balsam ceresc spalandu-le sufletul. In fata mea cativa barbati galagiosi fumand, gesticuland, cotcodacind s-au oprit chiar sub ei. Fara sa vreau am stationat cateva secunde……uitandu-ma la acea lumina ce nu le putea penetra coaja de ganduri, patimi, atasament. Pur si simplu buchetul de flori radiante oferit gratis de Cer …nu putea intra in casa interioara unde gradina era inchisa.

Natura nu te poate limpezi, imbratisa, iubi daca tu nu ii dai voie…nu o lasi sa te curate, spovedeasca, impartaseasca.

Primul meu duhovnic a fost Marea insa pasind in Templul interior, am invitat adeseori Florile, Padurea, Izvoarele sa ma spovedeasca, activand triada formata Unime-Preot Ortodox-Natura sau Unime-Preot Ortodox-Traitor de Sens, spaland razele interioare de murdarii, stiute si nestiute. Spun nestiute…pentru ca imi amintesc ca in Grota Pustnicului acum multi ani, o forta radianta m-a oprit, Melchisedec, Regele Dreptatii si al Pacii…si neapartind acestei vieti dar facute de mine, cu ingerii alaturi, prin Binecuvantarea Cerului…. s-au spalat o multime de rufe murdare ale trecutului, ghizii punandu-mi in gura multe incalcari ale legilor divine….fara ca mintea periferica sa le cunoasca. De multe ori am simtit aceasta spalare si in natura…intram in padure cu vesmintele incarcate si ieseam cu ele limpezite, curate, radiante…asezand o multime de norisori de acum si de altadata in bratele copacilor.

Deschideti-va daca simtiti catre aceasta triada….Munte-Preot Ortodox- Unime sau Apa-Traitor de Sens-Unime si veti simti Pocalul Interior cum se umple cu Flori Divine. De ce? Fiecare emotie care nu ne place este o energie-nor care ne viziteaza ea avand radacina in viata aceasta sau in alte vieti. Cu cat o constientizam mai repede……am o suparare in structuri sau simt o neliniste in interiorul meu cu atat observatorul interior-gradinarul si daruitorul ne vor ajuta sa ne eliberam de ea, activand micutul soare care suntem conectat la Soarele Christic. Observatorul este martorul, inteleptul, preotul interior care vede ca ne-am insotit cu o tristete sau o furie si care ne ajuta sa nu ne identificam cu ea. Prin intrebari interioare de tipul: Care este darul acestei suparari? Ce imi dezvaluie aceasta tristete? Care este invatatura din spatele acestei furii? Ce binecuvantare se ascunde in aceasta pierdere? vom ajunge la virtutea care ne conduce in teritoriile Inteligentei Spirituale. Gradinarul din noi este fiinta limpezita care isi propune sa nu se mai scufunde in asteptari, dorinte, suparari. Privind Cerul ea cultiva/ gradinareste comportamente radiante pe Pamant, transformand, supararea in bucurie, nelinistea in liniste, neiubirea in iubire. Si dupa ce a inmultit talantii adica virtutiile…….gradinarul se transforma intr-un daruitor de bucurii, de intelepciuni, de profunzimi. In sine acesta este sensul cel mai inalt al Impartasaniei, sa transforme, transmute, transfigureze……ducand mesajul celest catre cat mai multe suflete.

Am vorbit printr-un alt articol de Preotia Florilor….centrii nostri energetici fiind coloana cereasca din care se activeaza copacul christic dar si pocalul inimii. Cei care nu se spovedesc si nici impartasesc sunt plini de nori, ca niste copaci cenusiti cei care o fac curatand tot timpul pocalul sunt Graaluri radiante sau pomi ai Unimii care inspira, invita la transmutare, transfigurare, unicitate.

Si cand va imbracati cu tripla impartasanie( prin preotul ortodox, de la Sfanta Treime in timp ce va rugati sau dormiti, de la Flori) veti simti ca aceste pocal al inimii, Christ feminin si Christ Masculin, va deschide portile intelegerii, fara a accesa bibliotecile lumesti, luminind Calea, Povestea, Graiul Propriu.

Va invit pe 12 mai la Preotia Florilor. Desi pare de necrezut si Florile ne initiaza. In sine femeile cu pocalul activat adica cu deschidere pot primi mai multe preotii: a lui Melchisedec, Isis, Maica, Maria Magdalena, Ra, Zamolxe, Isus, Quan Inn, a Florilor, a Unimii, a Copiilor. Aceste intalniri cu divinul interior, vesminte ceresti pot fi primite in timpul somnului dar si in timpul atelierelor, calatoriilor spirituale, trialogurilor.

Pentru cei deschisi, femei si barbati, Preotia Florilor este intr-un fel cea mai frumoasa, pentru ca florile recunostiintei, iubirii, bucuriei, compasiunii, frumusetii, blandetii, intelepciunii, rabdarii le vedem abia dupa spovedanii repetatate si impartasanii integrate.

Va invit la masa unimii pe 12 mai, ora 18 30 sa aducem o felie din tortul care suntem, Acasa.

Unde va fi atelierul? Pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand?12 mai, ora 18 30

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Inscrieri: frecventaom@gmail.com

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice