Din ce in ce mai multi adulti, dupa multe cursuri, retrageri, carti isi cauta vocea proprie, darul unic, insasi Povestea.
Atunci cand doar vrem sa o primim si Acum ea acea voce unica care uneste Cerul de Pamant…nu vine. Cand incepem sa ne observam si sa integram cunoasterile primite, sa gradinarim virtutile si sa daruim…..vocea aceea incepe sa se auda. Este in primul rand energie si apoi cunoastere care curge asemenea unui rau scotand la suprafata ….adanciri pe care poate nu le stiti din viata aceasta dar care tasnesc prin voi atingand din ce in ce mai multe suflete. Si ea mataseste teritoriile lui Acum dupa cum voi va abandonati curgerii capatand inflexiuni, luminescente si rotunjimi pe care nu le-ati mai trait. Si exista chiar momente in care acea graime divina nu este a voastra, gura voastra e vizitata de serafimi care ……comunica prin voi.
Vocea aceasta unica este in adevar vocea Cerurilor coborata in Graal, in Cupa Unimii.
Am observat ca glasul propriu poate fi cultivat cu invocatii, rugaciuni, contemplatii. El izvoreste din Miez, Centru prin toti centrii uniti care devin Una radiind catre Tot si Toate.

Invatati sa multumiti pentru fiecare raurire care a tasnit prin voi, hranind campiile altor suflete.
Invoc Graiul Tau
Iubirea Ta,
Intelepciunea ta,
Coloana sa fie!!!
Cu ochi ceresti
Din albastrul pur ne privesti,
Protejandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne,
In gand te chemam
Cu iubire imbracam,
Mantia ta!!!
sau
Multumesc Doamne pentru dulcele tau Grai
Care salasuieste in Tot si Toate!!!
sau
Unesc Doamne Graiul meu cu al Tau,
Iubire,
Inspiratie, Bucurie
Sa fie!!!!