Privind ochii tai Doamne,

Pocalul Inimii s-a activat,

Cerul a salutat,

Lumea a cantat,

Imbratisata de aceasta Privire,

Nunta, Viata intru Hristos…… Primire!!!!

….

Privesc la tara noastra o sfera micuta imbracata de o o intregime mai mare numita Geea si la sforile care au fost puse sa stranga, sa acopere, sa sufoce Frumusetea lor. Stiu ca este un timp de cernere, limpezire, de intoarcere Acasa, in miez, la Chipul Christic. Acolo in centru scanteiuta divina care suntem saluta soarele christic pregatind nunta Cerului cu Pamantul. Deocamdata ne spalam chipul …….cautand in apele divine, Sensul.

….

Am pasit intr-un taram alb-argintiu, caii scrisului conducandu-ma aici. O intalnire aparte intre etape si 3 familii de lumina reveland glasul Cerului: cavalerii Unimii, Azarienii si Graalienii. Un cerc de lumina aurie pulsa in centrul acestui Triunghi revelandu-se chipul Lumii in acest Acum. Am simtit sa las soapta divina sa deschida Portile:

Invoc Lumina, Ta Doamne

Iubirea ta,

Blandetea Ta,

Intelepciunea Ta,

Coloana sa Fie!

Cu ochi ceresti,

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne,

Intarindu-ne

Inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam

Mantia ta!!!

Ghidul meu AzaRa mi-a zambit si mi-a aratat…..cateva imagini coplesitoare: focul malefic devorand minti, apele murdare ale emotiilor afectand sufletele, pamantul invadat de inamici pe cai cu capete de balauri incercand sa atinga Cerurile pentru a arunca apoi sabiile, plasele, buzduganele peste lumesc, nave care transmiteau prin raze negre, energii care afectau Clarul, o dezordine indusa generand deznadejde, o lupta la care parca participau toate iadurile…deasupra un triunghi stralucind, Treimea aceasta largindu-se, marindu-se pana cand din el am putut vedea cum coboara 22 de civilizatii inaltate si multe cercuri de luminatori care veneau cu brate de iubire sa sustina Trecerea. Cavalerii s-au asezat pe granite……reveland rostul luptei. Se cern timpurile, se fac platile, se limpezesc ochii lumii….spuse Azara, aratandu-mi raza Adevarului. Nu te necaji….totul are un Talc. Mergeti catre dezvelire luminand drumul interior cu torta rugaciunii, postului, scrisului sau cu alte puteri ce v-au fost date. Dupa aceasta limpezire, trecere, revarsare de Sens veti simti Imparatia. Caci cum altfel..i-ati pregatit portile….iar acum Pasiti. Azara…dar lupta aceasta cat va dura?!!! Pana in 2022. O simt toti? E lupta fiecaruia, razboiul nostru. Toate anticreatiile sunt aici. Ati rasturnat cosul de gunoi pana la anticerul -7, 4. Noi?

Da, voi l-ati rasturnat cu lacomie, lipsa de discernamant, minciuna. Toti-Una. Voi ati creeat aceste umbraluri si acum va intalniti cu ele: iadul fricii, iadul neincrederii, iadul deznadejdii, iadul nepasarii, iadul fatarniciei , iadul separarii, iadul neiubiriii, iadul neaccetarii etc Ele ard, ele va incarca sufletul cu apele lor murdare. Limpeziti cu constientizare, cerneti cu asumare, invatati cu dreapta masura!!!!

Azara….si tara noastra? Si ea este in mainile Intunericului…insa continuati sa credeti, sa sustineti, sa iubiti chipul ei luminic. Puterile ei cresc chiar daca vantul rece o inconjoara. Si cele frumos daltuite de Dumnezeu va glasuiesc in suflete: cele 18 0000 de biserici, cele 500 de manastiri, cele 178 de icoane facatoare de minuni, cele 144 de porti, cei 7 munti sacri, minunile-faclii de lumina, triunghiurile de sfinti si la toate acestea se adauga cautatorii de Sens si traitorii de dincolo de Val si din Acum …care pun umarul la aceasta Trecere. Indrazniti sa inaintati in Adevar…si Calea va dezveli Muntele.

AzaRa este pentru binele nostru cel mai inalt acest vaccin? Un val murdar inunda o locuinta. Un chip derutat mergand ca un om beat cazu pe Pamant lasandu-si privirea pierduta….in ochii mei. Ceva din mine a grait …. Inca o anticreatie? Inca una…spuse AzaRa. Nu-l acceptati. Este ingaduit dar nu venit de la Arhistrategia de Lumina. Inca o pacaleala sau o momeala cu care sunteti condusi in lumea umbrelor. Aici noi boli, razboaie, suferinte va asteapta. Sa nu va fie frica. Credinta vie, rugaciunea, voastra, faptele inaltatoare vor lumina chipul acestei anticreatii. Veti vedea, simti, intelege. Alegeti Adevarul nu Vaccinul.

Azara…..oamenii sunt zapaciti de stiri, coplesiti de frici, inundati de scenarite mentale si emotionale. Ei vad in vaccin …salvarea si multi abia asteapta ca prin el sa scape de aceasta etapa…cautand fotoliul vechiului comfort. Acea etapa a trecut spuse Azara. Cautati anotimpul christic in voi insasi Varfului Triunghiului. Asa veti iesi din dualitate, simtind Unimea. Cautati scanteia divina, miezul, centrul, lumina interioara pe care o puteti creste cu orice triunghi de virtuti. Nimeni si nimic nu va poate atinge avand aceste trei scuturi. Si apoi spuneti da patriei Graalului si nu vaccinului si veti simti cum portile Ceresti saluta Noul Pamant din Voi. Este doar un examen, o proba de credinta, un test. In spatele lui e nadejdea, intelepciunea, discernamantul vostru.

Am inchis ochii si am vazut mult foc aruncat peste lume si ape murdare paralizand sau trezind monstrii interiori. Mai multe nave impazand pamantul creeau o panza neagra care infasura, strangea, sufoca insasi viata. Parea ca acest scenariu in care intrau multi era foarte viu. Un miros innecacios……amplifica ratacirea, adancea pierzania, marea vuietul. Triunghiul format din Cavalerii Unimii, Graalieni si Azarieni atingea aceasta priveliste cu raza adevarului, raza iubirii, raza, credintei, raza, intelepciunii, raza bucuriei, raza blandetii…activand Cerul Interior. Oamenii se trezeau….privind Muntele divin. Ochiul christic crestea, zorii bucuriei reamintindu-ne taramul lui Acasa.

Razboaiele acestea se repeta….AzaRa. Ceva metalic zanganea in interiorul meu….Revin…spuse ea la intalnirea dintre etape insa este doar o Cernere. Unii vor pleca pentru a primi noile invataturi altii vor ramane in noul lor chip de …lumina. Fii incredere, iubire, pace!

Cavalerii Unimii se asezara pe Cruce aducand lumii din puterea lor, Graalienii deschisera portile Adevarului iar Azarienii coborara Glasul Domnului. Triunghiul de lumina se mari…….radiind catre Tot si Toate. Razele ceresti atingeau sufletele despletind Cerurile. Imbratisarea era mare, completa, fuzionala. In plin razboi, fuziunea cu Cerul…era atat de frumoasa, de completa, de plina de Sens.

O bucurie limpede ma coplesi. Se spala Pamantul prin aceste lacrimi, cautari, rugaciuni. Se spala pasii nostri. Asa e…spuse Azara……se pregateste un nou Timp. Dezveliti-i chipul. Cele patru porti din 14, 21-22, 25-27 dec, 6-8 ian va sustin sa impletiti Cerurile cu Pamantul.

Primiti ceea ce este asa cum este si cereti Indrumare. Raza adevarului va fi cu voi. Indrazniti sa pasiti reveland patria Graalului. Cavalerii Unimii nu se tem, nu au nevoie de vaccin, nu se ascund, nu ucid, nu ataca, Ei stiu, iubesc, sunt. Activati aripile de lumina!!! Zborul vostru si hora sferelor vor revela anotimpul divin. Fiti incredere!!!! Impreuna suntem Una si Acasa!!!!

….

Am continuat sa ma uit la cuvinte …ca la niste sfere in centrul carora se aflau unitatile de adevar. Realitatea devenise o tesura vie, o impletite de esente dezbracate de forme. Privind asa Intunericul format din ceata mintii, a inimii, a corpului fizic, parea o emanatie subtire ce putea fi trimisa la plimbare de orice ……raza divina. Am activat buchetul meu de luminite…..l-am asezat in triunghiul Graalienilor, Azurienilor, Cavalerilor Unimii si am spus: Voia Ta Doamne sa se faca pentru noi Toti si doar Voia Ta!!!! Buchetul s-a ridicat, a devenit o vapaie apoi s-a unit cu focul christic dand glas in jocul lui la toate Triunghiurile Unimii. Erau asezate pe granitele planetei in centru sferele-tari…..dansand in valsul lor unind Cerul cu Pamantul. Un chip radiant bleo-alb-auriu cobora peste timp, planeta, toti. Un zambet cald imbratisa totul. Noua etapa capata chip…..si oamenii se luminara.