Am inceput calatoria noastra cu Alunisul, respectiv cu bisericuta care s-a nascut pe fostele ruine ale Templului Zeitei Cibela, zeita fertilitatii. Aici s-au descoperit coloane sub forma de spirala si doi lei protectori. Chipul nou al locului este o bisericuta mica unde simti conul de lumina, bratele Mamei Divine, bucuria, intelepciunea, blandetea. Apoi am plecat catre Bozioru impletind schituri, cu pesteri pana la Varful Turtudui. Drumul s-a miscat si el sub forma de spirala, aducandu-ne in ochii interiori multa frumusete, recunostiinta si caldura. Brandusele de toamna au tesut covoare pentru noi iar copiii au pregatit o mare zumzaiala. Ma simtem in plina sarbatoare interioara cu pomul christic activat asezand pe ramarelele lui, noi intelegeri.

In astfel de locuri multe sentimente inaltatoare corespunzatoare corpului budhic ies din interiorul nostru udand ziua, clipa, totul. Esti coplesit si peisajul se extinde, se dilata, devine plin de culoare si patrundere…..in ochiul limpezit. Curgerea divina atinge totul asemenea unei maini unice care se aseaza pe crestet si in inima. Te muti cu totul in Esenta traind repetate Fuziuni.

La Dionisie Torcatatorul am simtit o sala frumoasa, aurie, cum imbraca intregul loc si 12 calugari albi, sustinand izvorul, trairea, povestea acestui taram. Pestera avea trei locuri in care puteai sa-ti umpli Graalul si desi eram multi gaseam cumva …..pe firul auriu al locului modalitatea de a merge si de a le simti. In patratul locului, un triunghi al altarelor se nascuse si din centrul lui, o tasnire de raze…ne atingea ochiul interior. Ceva se suprapunea foarte intens cu acest moment. O reamintire vie. Fusesem aici …..mai multi dintre noi la fel si la Alunis acolo unde sibilele deschideau valsul.

Ziua a curs as spune magic…cu multa dezvelire, rescriere, bucurie si povesti incredibile spuse de Diana Gavrila. La varful Turtudui ….cerul putea fi atins de sufletele noastre. Eram in unime, un singur copac salutand imensitatea lui Dumnezeu.

A doua zi am mers la Tronul lui Zamolxe. Triunghiul initial isi dezvelea puterea. Sibilele ne invitasera sambata in templul lor, acum cobora energia fiilor locului…pentru ca varful triunghiului sa fie tronul lui Zamolze sau jiltul lui Dumnezeu. Tatal ne saluta si ne invita sa ne reasezam in noi. Si fiecare si-a spalat mai intai interiorul in Triunghiul iertarii apoi a deschis cupa Unimii, insasi Graalul pentru a lasa ambrozia divina sa curga, sa alinieze, sa dezvaluie Noul Cer.

Invoc lumina ta

Iubirea ta,

Bucuria ta,

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie,

Cu ochi ceresti

Din albastru pur ne privesti,

Imbratisandu-ne, iubindu-ne, protejandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!

Triunghiul divin sa-ti deschida Drumul si Soarele Christic sa-ti fie calauza!!!!

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Iubire, armonie, pace!!!