Mergeam pe o impletitura roz-mov un drum celest care facea legatura intre Templul iubirii-Templul Bucuriei-Templul Intelepciunii. Purtam rochii de matase, flori in par, in suflet, la gat si la maini. Corpurile erau lungi, subtiri, nuntite cu aerul iar pasirea era suava, neimpamantata, unind doar Cerurile. Florile aveau culori diferite purtand talcuiri inaltatoare: florile iubirii, florile intelepciunii, florile bucuriei, florile compasiunii, florile bunatatii, florile credintei, florile frumusetii,  florile unimii. Isis ni le daruise printr-o fuziune trimitandu-ne sa activam cu ele centrul mai multor triunghiuri ceresti.

Prima dintre noi purta florile iubirii apoi veneam in ordine inca 7. Pentru ca drumul trebuia rescris, alcatuiam configuratii blande, frumos-radiante din triunghiuri, cercuri, spirale sau intram in vals, corespondenta cu drumul aducand in viul pasirii, noi lumini.

Cantecul sferelor ne insotea, deshizand portile iar gradiinile isi desfaceau rochitele aratandu-ne, multe alte frumuseti.

Inainte sa pasim in Centru, Floarea vietii, Fructul vietii si Pomul vietii descriind un triunghi mic situat in mijlocul Templelor ne-au aprit, luminandu-ne lucrarea. Din floarea vietii au iesit sferele facand valsul, fructul a grait iar pomul si-a schimbat chipul christicizandu-se. Ne-am imbracat cu aceasta dezvelire si ne-am asezat in miez lasand fiecare floarea cu energia ei sa inunde Centrul. La inceput culorile au fuzionat apoi fiecare si-a construit o identitate a ei unduitoare frumoasa, ca 8 rasarituri mici care priveau din centrul acestui Triunghi. O noua gradina spusera toate……privind Templele cu acesti rodiri ceresti.

Florile isi desfacura licorile, muzica sferelor continua iar templele isi inviorara chipul. Noaptea era pe sfarsit asfel ca multe suflete paraseau locul intorcandu-se in corpurile fizice. Ieseau din fiecare templu desculti sau impacati sau incarcati cu intelepciune, bucurie si iubire si urcau in barca pornind pe apele vietii cautand intoarcerea. Ne-am asezat la intrarea fiecarui templu daruindu-le din aceste flori. Sa fie balsam pentru sufletul lor si pentru familiile atunci cand se vor scula din somn si o stare parfumata le va innaripa zborul. Unii primeau multe flori le luau in cununile inimii pe toate si pluteau bucurosi altii le refuzau altii erau insingurati si pretiosi cu greu alegeau una…insa toate sufletele tanjeau dupa ele asa ca vedeai adeseori fluidui sufletului impletindu-se cu toate florile insiropand visele. Barcagii nu mai pridideau…..taramul divinului feminin era din ce in ce mai cautat de sufletele chemate in gradina Unimii. I-am privit cum plecau colorand aerul. Florile inca miroseau, transformand, transmutand, iubind Cerul. Geea se vedea usor, apoi din ce in ce mai puternic, pregatind Intrarea.

Am facut o hora frumoasa si luand cantecul florilor si triunghiul templelor le-am asezat in Bucuresti, in 7 locuri din Ramania si in multe locuri pe planeta. Spirala divinului feminin s-a activant insailand aceste nunti ale Cerului cu Pamantul. Ne-am imbratisat si am plecat simtit bucuria, frumusetea, unimea.

Va invit pe 28 la ora 18 30 la un atelier inspirator in care vom lucra cu Spirala divinului feminin. Mai multe veti gasi pe www.frecventaom.ro