In triunghiul cu varful in jos cel descris de minte-inima-corp se contureaza personalitatea ( persona-masca) care se exprima prin intermediul ego-ului. Aici apar buclele emotionale, tulburarile, amantlacurile, fugile pasionale, agitatiile, indragosteala, dialogul surzilor, catastrofele.

Unele aprinderi devin mari iubiri altele se topesc in triunghiurile limitative din care chiar s-au nascut. Adeseori aceste miscari emotional-sexuale nu aduc decat nefericire, tristete, depresie. De ce? Pentru ca nu exista sustinere divina pentru ele. Sunt mijiri pitice ale corpului alimentate de scenarita mintii si poate de o inima euforica ce vrea musai sa se indragosteasca. Insa adevaratul munte cel care te invita la constructii,jertfe, intrebari, cautari, adanciri, lipseste.

In sine marile povesti pornesc din triunghiul cu varful in sus din chiar Centrul lui sub forma de chemare, dor, recunoastere de Sine.
Aici apar sentimentele inaltatoare pe care le putem traduce astfel…ma simt ca acasa cu tine, te recunosc, trinitatea din mine saluta trinitatea din tine, simt valsul sferelor, te iubesc dinTotDeaUna( din Tot cu Dumnezeu Una), te imbratisez cu Totul.

Unele indragostile fac trecerea devenind mari iubiri altele se topesc dupa putin timp neavand combustibilul divin care sa le inalte la Ceruri.

Triunghiul cu varful in sus cel in care se configureaza valsul sferelor si in care ne exprimam unicitatea, acest triunghi care poate fi potentator, trezitor, ascensional, al Unimii este cu adevarat nascator de povesti cu aripi, de iubiri cu chip unimic, de legende.

Intrebati-va: din ce triunghi a tasnit valsul vostru? Care este chipul relatiei in care va aflati? a crescut in triunghiul cu varful in sus? va aflati intr-o ecuatie potentatoare-trezitoare?
ce chemari va alimenteaza cuplul?ce doruri va hidrateaza povestea?
cum creste aceasta painica in triunghiul cu varful in sus?