Suntem tentati adeseori sa ne gandim poate la milioane de eur sau la un numar mare de angajati sau la 300 de magazine. In sine rezultatele tangibile, banii, cantitatile se exprima pe orizontala crucii, verticala fiind in acord cu binele cel mai inalt al umanitatii. In reteaua unimii, afacerile holiste au pe verticala obiective inaltatoare ex: sa crestem Omul cu O mare, sa dezvoltam inteligenta spirituala a adolescentilor, sa ne dezvelim unicitatea, sa devenim constienti de triunghiul care suntem pe orizontala, rezultatele traducandu-se si in bani dar si in rodire sufleasca.

Intrebati-va care este visul vostru si incercati sa-l asezati pe crucea de lumina verificand in ce mod ajuta umanitatea ( pe verticala) si apoi punandu-va intrebari legate de orizontala: Cati bani imi va aduce? etc

Cand visele voastre sunt mici….sa fac toale si sa ma imbogatesc sau sa am 3 mil de eur construind o tehnologie de lob stang care creeaza dependenta la nivel de umanitate veti simti ca nu aveti vantul unimii in panze iar afacerea realmente nu va zbura.

E important ca antreprenorul sa aibe o coloana cereasca frumoasa emitenta formata din sfere-virtuti, verticala lui devenind verticala business-ului pe care il pastoreste. Daca ne intalnim cu un astfel de business, putem fi sustinatori psi, stalpi de lumina care se unesc cu verticala business-ului altfel nu aveti ce ajutor ceresc sa oferiti.