Invazia informatiala este foarte mare as pune chiar coplesitoare de aceea ma intreb constant cum putem sa ne crestem discernamantul pentru a nu ne lasa rapiti de nimicuri si dusi in valea indepartarii, racelii, tristetii.
Activand coloana nelimitarii cea formata din virtuti poti lesne sa vezi ce este esential si ce nu cu acesti ochi treziti care iti dezvaluie varful de munte de unde poti scruta departarile alegand constient buchetul de informatii care iti anima intelegerea, cresterea, rotunjirea.
Un antreprenor veros sau pierdut in amantlacuri nu poate avea discernamant la fel un lider ros de egoism sau mancat de iluzia puterii.
Cum putem accesa discernamantul? Cultivand triunghiul smereniei-curateniei-detasarii.Cum putem face algeri corecte? Fiind prezent pe coloana nelimitarii, privind departarile cu ochi luminosi.Cum putem simti clarul? Linistind apele interioare, iubind totul, daruind.
Clarul, discernamantul, alegerile corecte nu sunt reci, logice nu tin de lobul stang si nici de valtorile emotionale, fosnetul mintii, clocotul trupului.
Sunt rezultatele unor lucrari interioare, constante, profunde si ele depasesc registrul competentelor fiind daruri care se configureaza acolo unde verticala lui a fi se intalneste cu orizontala lui a face.
Daca va doriti activarea acestui triunghi( clar, discernamant, alegeri unimice) incepeti prin a va limpezi mintea, sufletul, viata, cultivati virtutile, valsati frumos cu viurile vietii, multumiti si mai ales asezati semnul egal intre ceea ce ganditi-spuneti-faceti.
Cand va uitati in acest Acum ce va spun rezultatele? Triunghiul e viu?