Mergeam pe drum de lumina si pasii imi erau atinsi de straluciri dumnezeiesti . In viul sufletului se perindau Cuplurile Unimii, vechi si noi descriind un cerc de luminite care isi dadeau mana in acesti zori, sarbatorind Imparatia.

In centrul lor se afla Graalul o cupa radianta pe care o tineau Toti cu maini de lumina, stralucirea lui atingand planeta, bucurie lor, inviind.

De jur imprejurul lor, erau multe daruri care ii insoteau in dragul dezvelirii, urmand ca prin intrarea lor in plan aceste straluciri sa atinga si Pamantul ca o ploaie de sarutari, atingeri cuvantatoare in Unime.

Cuplurile valsau in dragul regasirii prin fiecare pas zamisland cereste, o frumoasa intelegere, o bucurie inaltatoare, o vapaie.

Cand valsul lor a atins toate notele Unimii, am vazut cum la mijloc in chip de lumina a aparut un buchet de rodiri ce atingea Totul…. simplu, firesc, plin de Sens ca un soare care hranea cu razele lui…..nelimitarea.

In bucuria lui Acum am vazut cum nunta cereasca si-a coborat frumusetile peste intreaga Planeta lasand si in firul de nisip, darurile ei.

………….

Va invit sa patrundeti in linistea acestor pasi si sa va dezveliti la Centru, Cuplul dintru Adevar, Cuplul Unimii.

Pe 13 oct ora 19 00 (pe Sperantei nr 28, et 6, interfon 12c) veti putea aseza in voi pe firul unui atelier inspirat, aceasta dimensiune a fiintarii.

Despre aceasta intalnire gasiti mai multe pe acelasi site.