Cand am pasit in Argentina, venind dispre Manaus, Brazilia am simtit ca realmente sufletul meu incepe sa faca piruete, danseaza cu adevarat. Ultima zi fusesese incarcata. Pietele lor sunt  murdare, aerul este greoi, strada in sine este agitata. Sunt peste 10 baze militare in Manaus astfel ca trena energetica a acestui oras este destul de incarcata. Pe Amazon aproape de Indigeni si Delfinii Roz m-am simtit ca acasa insa in Manaus, orasul imi era greu sa zbor. O ploaie blanda parca croita pntru o calda trecere mi-a pregatit interiorul pentru Iguazu, as spune o revelatie, o minune, o bucurie fara margini.

Parcul national este frumos desenat, plimbarile cu trenuletele sunt vii si pline de talc, maimutele, tucanii si florile fiind mereu aproape iar soarele parca anume si-a trimis razele pe 21 mai sa nu fie nici fierbinti nici indiferente, sa vina totusi in buchet atingand triunghiul Constantinilor cu multa bucurie, drag, sens. Tatal meu care a trecut Dincolo este Constantin la fel unul din prietenii nostri, alaturi de noi in aceasta calatorie poarta numele de Constantin.

Cu o zi inainte triunghiul format din tata, prietenul nostru si Sf Constantin s-a configurat in lumina aducandu-mi in glas divin un mesaj. A ramas trei zile alaturi de noi, ajutandu-ne in decriptare ca un traducator trinitar, trimis anume pentru pasii nostri zburatori. In centrul lui am simtit energia Elenei coborand prin toata Frumusetea care nu putea fi spovedita decat ochilor Deschisi.

Dupa ultima oprire cu trenuletul mergand catre puterea cascadei, frumusetea ei despletita, varful ei de expresie am inceput sa simtim prezenta fluturilor, as spune o intreaga colectie care se aseza pe manutele copiilor nostri, pe hainute, pe cap, ca niste ghizi colorati, frumosi si fosnitori, Stefan ajungand sa fie plin de ei, turistii fiind chiar uimiti si facandu-i poze la tot pasul. Erau atat de diferiti si parca intr-un alt glas la Sarra predominau cei movi, la Stefan cei portocalii exact dupa culoarea dominanta a aurei din ziua aceea incat chiar imi spuneam ca fluturii exprima perfect legea corespondentei si sunt cu adevarati vorbitori in sufletele noastre atata vreme cat ii lasam, suntem frumosi, deschisi, frematatori.

La cascada am simtit contopirea cu ea, fuziunea, bratele ei deschise apoi am plecat  si am revenit de trei ori de fiecare data asezand altceva in raftul divin.

Prima data mi-am amintit de starea mea de cascada si de faptul ca nu am rabdare sa asez cu cei care vin poate prima data la diagnoza sau la atelier, jeturile de informatii care ma invadeaza. Energia poate fi imensa, eu zbor, aerul este in freamat, totul in jur e in sarbatoare insa uneori percep mintea celuilalt ca fiind coplesita, inundata de multe ape de lumina nestiind ce sa faca cu unitatile de Sens.Am simtit sa vorbesc cu cascada si cu toate jeturile ei, sunt peste 30 de fluxuri de apa vizibile care ti se astern in ochi cu multa desinvoltura si sa asez cumva in mine cascada.

Apoi am primit un mesaj frumos legat de varsare si am vazut triunghiurile descriind un pahar urias cosmic prin care curgea apa divina. M-am simtit coplesita de mesajul Universului si am inteles ca fiecare lucrare se leaga cu o alta lucrare, modeland burduful. Minunat sa ciocnesti cu Imensitatea la masa rotunda a Asezarii.

Apoi am simtit un abur de apa inconjurandu-mi fruntea si capul ca o naframa alba si multe aripi in dezvelire s-au desteptat luandu-ma pe sus, aratandu-mi parca Totul dintr-un alt Ochi, nu de jos ci de Sus, mesajul fiind…. Sunteti patrunsi, coplesiti, atinsi de apele Universului…Mergeti cu ele?

Stand intre fularele aceste cascade numite Iguazu, am perceput inca o data puterea apei, frumusetea ei si mai ales zumzaiala ei care te redeseneaza in limpezire.

Noi toti cei patru clocotitori suntem zodii de apa si tragem la apa oriunde am fi parca stabilind cu Cerurile ca fiecare pelerinaj sa fie insotit de apa.

M-am uitat la cascada apoi la cer apoi am ales sa simt grupul de suflete cu care lucrez in tara si un unic glas, al iubirii de Tot si Toate, a tasnit din acest Triunghi.

Va salut si va imbratisez!!! Mai e un pic si ma intorc in tara!