Imaginati-va o usa cu bolta ca un semicerc
(asa cum sunt si usile din bisericile vechi) pe care sunt gravate toate momentele decisive ale umanitatii. Asa arata momentul 9 09 2009.Usa aceasta se va deschide, ne vom reaminti impreuna cine am fost, vom lasa vechiul inapoia usii si vom pasi pe NOUL PAMANT.
E posibil pentru cateva momente sa simtim ca am pierdut totul dar de fapt vom intalni totul.

Alegeti-va sa traiti aceasta translatie intr-un spatiu de inalta vibratie pentru Romania sau alte tari.

Doamne permite visului meu sacru sa-mi aduca semificatia de care am nevoie pentru a evolua
Doamne permite fiintei mele sa fie in lumina, iubire, intelepciune
Doamne ingaduie sufletelor prezente la aceasta translatie sa se uneasca cu TINE
Permit centrului divin sa se manifeste in viata mea

Puteti spune toate aceste mantre in fata usii pe care sufletele voastre o vor deschide.Nu va temeti.Sunteti chemati sa simtiti iubirea neconditionata, inocenta, zborul, lacrima, apropierea.

Pentru cei care vor alege Bucegii ca poarta translatare, in zona vor fi prezente mai multe entitati din mai multe dimensiuni. Unele vor fi vizibile ca sfere, altele vor aparea in niste vehicule luminoase si pulsatorii.Imbratisati toate fiintele intrupate si neintrupate care vor fi acolo. Templul dac se va deschide iar marii preoti vor oficia pentru spiritele trezite. Veti trai taina Kogaionului.

Nimic intamplator sa intalniti pe platoul Babelor mai multi oameni, toti pregati de ingerii lor pentru aceasta „ trecere’. Reaminti-va cine sunt. Ii cunoasteti foarte bine. Conectati-va intre voi si cereti Gratiei sa va poarte in templul lui Zamolxe pentru a participa la slujba. Aici pe 9 09 2009 in Muntii Bucegi se vor intalni vechii daci. Bucurati-va ca sunteti impreuna.

Acest portal interdimensional permite intalnirea mai multor civilizatii dar si reamintirea acelor intrupari in care ati primit visul sacru.De 9 ori l-ati primit.El uneste cerul si pamantul din noi si ne ajuta sa translatam. Este un vis eliberator, intregitor. Este un vis translational.

Portalul din 9 09 va schimba fata umanitatii. Vor apare grupuri de inalta vibratie care urmand mesajul divin vor transforma scena veche a politicii intr-o intalnire de spirite trezite care vor dori ca binele, integritatea, adevarul, iubirea, echilibrul sa atinga totul. Vor aparea forme alternative de invatamant care vor folosi energile noi. Oamenii vor simti vechiul si il vor elibera.Copiii vor fi tratati ca maestrii lumii noi, inteleptii vor fi vizibili si ne vor ajuta sa discernem si sa urmam LUMINA.

Luati-va prietenii cu voi. Ati ales sa fiti alaturi pentru a translata impreuna. Acordajul va permite fiecaruia sa vada cine a incercat sa fie, sa se desprinda si apoi sa cunoasca fiintarea divina. Va veti intoarce in lume, altfel.Retina voastra interioara va pastra toate trairile si gandurile acelui moment.Reiterarea lor va va permite sa intrati dn nou in templu, si sa participati la taina. Aceasta Translatie asistata de ingerii ascensionali si preotii noii lumi va fi simtita de toti cei ce sunt conectati la CENTRUL DIVIN.

Vor fi multe semne pe cer. Cere-ti ingerilor decriptarea mesajului si veti afla. In acest spatiu de intalnire a mai multor planuri il veti intalni si pe Noe si Corabia lui. El se afla intr-o alta vibratie insa ochii interiori il vor vedea. Noe este acum un maestru ascensional care va va duce pe corabia lui pentru a va trece in NOUA LUME.

Templul dacic va fi vizibil tuturor celor prezenti.El are 9 trepte si prin acordaj le vom parucurge pe toate. Fiecareia ii sunt atasate semnificatii care vin din alte intrupari si ne unesc cu UNUL. Babele si Sfinxul vor fi imbracate intr-o noua lumina si ele vor comunica cu voi telepatic. Ascultati-le mesajul. Lucratorii in lumina care vor fi prezenti in Muntii Bucegi in 9 09 vor primi o misiune importanta pentru ei si restul lumii.
Babele sunt Preotese in templul dacic iar Sfinxul este Inaltul PREOT. Reprezentarea vizuala, materiala pe care si-au ales-o este importanta pentru aceasta TRANSLATIE.
De altfel in timpul initierii veti cunoaste spiritele din spatele acestor „ stanci”
Revelatia lui 9 09 sunt ei, initiatii care ne vor primi si pe noi in vibratia lor pentru a avea acces la adevaratul tezaur al Romaniei.

Acest tezaur este format din temple, ca centre de initiere, din cunoastere si maestrii care vor transforma Romania din Cenusareasa in adevarata printesa pe care Noua Lume o doreste.

9 09 ne va arata intr-un registru de perceptie estrasenzoriala, cele 9 viitoruri posible pentru Romania de la momentul respectiv. Fiecare alegerea de-a noastra va consolida un viitor sau altul insa ceea ce s-a hotarat va veni pentru ca planeta a ales sa traiasca intr-o noua vibratie. Romania va deschide balul si acest lucru se va vedea cat de curand.

Pe 9 09 vor fi cateva momente meteo un pic neobisnuite dar de fapt c edificatoare pentru trecutul si viitorul umanitatii.Nu uitati curcubeul. El va reflecta o noua intelegere a lumii.
Bolta cereasca se va uni cu pamantul iar in mijloc veti vedea un semn. Pentru unii va fi o cruce, altii vor fi vedea o biserica, altii vor vedea o stea s.a. Este visul sacru care trebuie urmat in lumina celor cevor fi.

9 09 aduce pentru Romania cateva milioane de ingeri care vor proteja si ridica acest spatiu. In functie de noua misiune pe care o veti avea veti primi si ajutoare pe masura.

In biserica Draganescu, parintele si sfantul Arsenie Boca a pictat trei din semnele care vor insoti acest eveniment. El le-a vazut si le-a lasat sa fie descifrate acum. Revedeti biserica dupa acest eveniment si simboluile vi se vor arata.

Sa va uniti cu UNUL!!!
Camelia Radu