Cand ma apropii de orchestra divina simt bucuria de a recunoaste tarile ca niste instrumente frumoase altfel si totusi in Unime participand la marea Simfonie, conlucrand.

Aflandu-ma in Brazilia am simtit ca acest buton emotional sustine marea Trecere transformarea fiecarei emotii in unitati de Sens pentru noi toti, dezvelirea noastra, extinderea.  In triunghiul descris de Ramania-Nepal-Brazilia, Brazilia este mama, Ramania-fiica, Nepalul fiul la mijloc aflandu-se energia Tatalui, orchestrand lucrarea, aratand directia, dirijand.

Ceea ce ramane dupa cutremure ( vedeti provocarile prin care trece Nepalul) norul emotional poate fi transformat in intelegere, patrundere, sens prin conlucrarea noastra, a tuturor.

Vizualizati triunghiul acestor tari si voi descriind cercuri de lumina alaturi de toti ghizii acestei planete. Activati in drag ceresc Braul Maicii inconjurand Triunghiul, Cupa Graalului la Mijloc, Salba cu Bucurii Deasupra si apoi Chemati Coloana Unimii de Jur-Imprejur.

Marturisiti Linistea, Deschiderea, Acceptarea, Intelegerea, Patrunderea, Sensul.

Lucrati de trei ori pe zi contribuind asfel la marele Echilibru, asezand de asemenea in interiorul vostru si relatia cu Mama, Tatal, Fiul, Fiica.

Cosmicizandu-va prin lucrarile extinse veti simti cum Divinul din voi, graieste.

Si daca va aflati in bratele unei calatorii intrebati-va ce se intampla pe Planeta in alta parte in timp ce voi va aflati in locul X? si tarile vorbesc intre ele si ele cer ajutorul si ele va cheama in lucrare. Nu evitati sa ascultati marea simfonie divina si sa aduceti in ea nota potrivita.

Orice durere care se traduce intr-o nota disonanta mototoleste simfonia, afecteaza partitura, striveste.

In graiul iubirii va chem in lucrare, fiecare dupa cum simte asezand in configuratia de mai sus, rugaciunea, mantra, linistea, patrunderea si tot ceea ce sunteti in Sfant Numele Tau.

Impreuna suntem Una!