Cand eram mica imi placea sa modelez din pamant, nisip, plastilina apoi din aburul de ceai apoi pe geamuri sa risipesc norii iar apoi intalnind scrisul am ales sa sculptez cu el, in viurile devenirii, Cerul.

Lucrand cumva cu pensulele cosmice si iubind insasi Initierea mi-am dat seama ca modelarea destinelor necesita si ea atentie, deschidere, bucurie ca si in procesul atingerii lutului.

In adevar limpezirea ta da forma finala si e important sa fii intim conectat cu Cerurile pentru a primi graiul divin.

Incercati sa priviti triunghiurile divine ca niste cuptoare ale Universului iar cererile voastre hranite cu lumina sa le asezati in astfel de guri cosmice, lasandu-le la coacere.

Lucrati zilnic cu ele, facandu-va iertarile fata de Tot si Toate, imbratisati ceea ce este, daruiti iubire, drag, recunostiinta inconjurand cuptorasele cu cercuri de luminite radiante.

Din cand in cand deschideti cuptorasele si luati in palmele iubirii, dorul hranind-l cu razele sufletului vostru.

Atingeti-l cu Centrul si transformati-l in Rasarit.

Usor Chemarea va prinde aripi…..si in lutul zilei cuptorasele-triunghiuri se vor deschide dandu-si mana intr-o hora dragalasa care ii va sustine zborul.

Nu uitati ca in procesul de modelare sa puneti cat mai multe atingeri de sens, iubire, caldura, rabdare, hranind capodopera in asa fel incat glasul ei sa-i atinga pe Toti.

Si cand pensula s-a oprit dati-i voie lucrarii sa cuvante….

Va astept pe 30 apr sa scoatem din lutul vietii, statuete graitoare. Mai multe gasiti pe www.frecventaom.ro