Cand darul scrisului a revenit in jurul varstei de 30 ani dupa multe valsuri cu el dar si refuzuri de a scrie in ploaia de sens care m-am covarsit timp de sase luni cat am daltuit in mine Coeficientul Multi am inteles modelarea destinelor la care putem participa cu totii in masura in care suntem deschisi sa patrundem talcul legilor divine, tainelor si mai ales sa conlucram cu Universul.

Piramida care mi s-a revelat inca din primile sesiuni de scris conectiv si care a revenit de n ori cu multiple intelegeri m-a ajutat sa inteleg felul in care facem noi trecerile mosind din aproape in aproape, Calea.

Primul palier al piramidei era format din Arhitecturi rigide, atei, necredinciosi, oameni care refuza mesajele primite de la Univers si care patrund dupa multe vieti in vers divin, nuantandu-si Pasul. Apoi vin Semiconductorii care doar in anumite etape de crestere se deschid, ei refuzand de multe ori cunoasterea nemijlocita, apropiindu-se dar nedospind marile mesaje apoi vin Canalele care sunt si maestrii ai trecerilor, innoind prin traducerea pe care ei o fac din lumile subtile, insasi viata noastra, apoi vin Ghizii unii dintre ei maestrii ai unimii care stralucesc ca trinitati radiante pe o tema sau mai multe si cu care ne intalnim in momente cheie de viata sau cu care facem multe valsuri daltuind Calea.

Si canalele si ghizii coboara de multe ori cu liftul iubirii pana la arhitecturile rigide deschizand una sau mai multe porti de intelegere.

De la un palier la altul, oamenii de legatura ca niste albinute, creeaza conexiuni, intalniri, deschideri de Sens. Ei duc de manuta un semiconductor la un atelier conectiv sustinut de un Ghid-Canal sau vorbesc unei arhitecturi rigide despre un Insight minunat pe care tocmai l-au primit.

Arhitecturile rigide si seminconductorii pasesc destul e greu in triunghiurile trezitoare si poate dupa multe suferinta. Procesul de modelare a provocarilor in interiorul lor e anevoios, in salturi, cu multe intoarceri la vechile paradigme. In arhitectura lor, rationalizarea este atat de importanta incat isi refuza de multe ori innoirea pe motivul ca un insight, un vis, o deschidere nu poate fi justificata cu ajutorul mintii.

Triunghiurile limitative, potentatoare, trezitoare si ascensionale descriu practic etapele pe care omul le parcurge la scoala vietii pe aceasta planeta: la inceput rigizi, apoi mijim ca niste bobocei, apoi ne trezim apoi devenim stele radiante.

Cele patru nivele ale piramidei descriu pe verticala, triunghiurile divine si trecerile activand la Centru, Spirala inaltarii.

Cauza oricarei boli se afla in triunghiurile limitative cele care stau la baza piramidei si care ne cer dezlegarea, eliberarea, intelegerea. Cum putem sa o facem?

Ridicandu-ne prin lucrari de lumina macar pana la nivelul triunghiurilor trezitoare. De acolo incepem sa stralucim vazand in lumina cauza si transformand-o in unitati de Sens.

Modelarea destinelor presupune sa rasfoim triunghiurile limitative care nu ne ajuta sa ne simtim impliniti, sa potentam anumite calitati, deschideri, daruri, sa luam initieri, sa meditam, contemplam pentru a trezi parti din noi de care nu eram constienti si apoi sa impartasim alaturi de ceilalti, bucandu-ne de rodire in Tot si Toate.

Fiecare este ghid in potential insa ne deschidem in momente diferite dupa cum ne absolvim tema, temele.  Triunghiurile ascensionale care descriu varful piramidei sunt vehicule ceresti pe care le recunoastem, intelegeri care vin poate dupa mult efort si care ne ajuta sa stralucim, luminand departarile.

Calea poate fi vazuta doar de pe varful piramidei care suntem, in lumina.

Sustinatorii psi asemeni unor coloane ceresti sustin o piramida organizationala sau o piramida sociala luminand ca ghizi-canale, Drumul.

In aceasta etapa de crestere, voi unde va aflati in piramida pe care tocmai v-am dezvaluit-o?