Pe 8 septembrie este sarbatorita Maica, pe 8 martie in Trinitatea Egipteana, Isis se dezvaluie. Si impreuna ne graiesc in suflete amintindu-ne drumul facut!!!!Aceasta cifra 8 reprezinta in geometria sacra insasi valsul sferelor, bucuria, comunicarea in unime, nelimitarea. In templul lui Isis sunt 8 taine la care participa preotesele divinului feminin, de la cerul 8 incepe Imparatia si ni se dezvaluie Templele Unimii, 8-ul reveland Treimea Masculina care se intalneste cu Treimea Feminina acest echilibru conducand la Nelimitare.

Contemplati 8-ul altfel….. ca doua sfere care se suprapun partial facand valsul apoi total. Cele doua cercuri pot fi si verighetele pe care le purtati. Creati un simbol al vostru folosind energia nelimitarii. Contemplati-l. Ce simtiti?

Aceasta energie ati intalnit-o in Seikim 7, in Templul lui Isis, la Maica, in revarsarile de sens din Camera Reginei, ea fiindu-va dezvelita prin lacrimi, valsul sferelor, acordaje, fuziuni ceresti, in poieni in bratele florilor, in flow.

Un intreg cheama un alt intreg sau o sfera-om intra in vals cu sferele ceresti!!!!Incercati sa traiti si sa auziti muzica acestui simbol.

In cerurile Unimii, valsul sferelor se dezvaluie sub forma acestui 8, esenta cereasca ce o putem cunoaste si in viata cu trup dupa ce am spart coaja de ou si am devenit intregi, fii de Dumnezeu, fiinte trinitare in actiune. Am imbracat Triunghiul si ne-am reamintit Sfera care Suntem. Si aceasta sfera-om, fiu de Dumnezeu intors Acasa simte bucuriile ceresti, valsul unimii, insasi Nelimitarea.

Prin ce pasiune va nelimitati?

Cum va nelimitati relatia de cuplu?

Cand flow-ul v-a dezvelit nelimitarea?

Ati trait 8-ul in fuziunea intima extatica?

Ce va dezvaluie acest vals al sferelor in viata de zi cu zi?

Coloana divinului feminin formata din 8 sfere este o invitatie minunata sa va reamintiti cum puteti aduce aceste energii in viata voastra cum puteti inmuia cuvantul, emotia, fapta in viul ei.

Salutati acest 8 martie cu triunghiuri de flori, cercuri de intelegeri, tablori care includ simbolul nelimitarii, constientizari in lumina constientei, initieri ca Raza a 8 a, Coloana Luminii Christice, Isis Seikim, Maria Magdalena. Exact acolo unde cele doua sfere se intalnesc se activeaza Soarele Christic. Ce radiante se dezvaluie in viata voastra?

Va invit maine 7 martie ora 18 30 la un atelier dedicat nelimitarii. Din trena lui au venit in vals multe initieri, trialoguri, intelegeri pe care le veti activa maine sau pe care le veti aprofunda pe 7 martie.

Viul divinului feminin s-a activat in viata mea atunci cand fiica mea SarRa mi-a dat de veste ca vine apoi odata cu dezvelirea cartilor unimii prin scrierele automate de pe Frecventa Om( O mare, sfera-om care intra in vals cu sferele ceresti si lumesti).

Cu ajutorul SarRei si mai ales al vostru dupa 22 de ani dedicati constient Omului m-am decis sa aduc la nivelul constiintei formei scoala-templu a divinului feminin, scoala care m-a inspirat tot timpul si pe care am revelat-o prin ateliere, initieri, calatorii dar care abia acum se hotareste sa coboare unind Cerul si Pamantul, blandetea Sferei Mama si zambetul fiicei, Geea. Ea nu va avea formatul riguros al scolilor divinului masculin ci va purta chipul contemplatiei-intuitiei-gratiei. Flow-ul ne va ghida de la o sfera-taina la alta, atelierele, initierile, cartile, dezvelirile creand un vals minunat in Cerul se va intalni cu Pamnatul. Ne vom intalni la fiecare 3 saptamani pentru a imbratisa cunoasterea divinului feminin, bucuriile ceresti, tainele, initierile si felul in care le putem aplica Aici. Anunt deschiderea ei acum pentru a saluta si astfel acest 8 martie 2019 ( adunati cifrele si veti obtine 3).

Cine simte chemarea pentru a urma aceasta scoala-templu a divinului feminin imi puteti scrie pe frecventaom@gmail.com. Mai multe informatii le voi da cat de curand.

Salut nelimitarea din voi si va invit maine pe 7 martie ora 18 30 sa imbratisam Sfera care suntem si insasi Valsul divin!!!!

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!