Desi imi place psihologia organizationala si lucrez cu diferite instrumente de dezvoltare individuala, a echipelor, organizationala nu ma pot abtine sa nu remarc superficialitatea lor.

Sunt construite pentru-ti ajuta masca sa creasca si nu realitatea, esenta, viul tau sunt modelate pentru a fi multumit cu plimbarile pe la periferia exprimarii tale, sunt adoptate pentru ati creste ego-ul.

Si orice profil facut cu aceste instrumente nu este un combustibil care sa-ti puna in functiune fiinta de lumina ci sa spunem un suc nenatural menit sa te anestezieze pentru inca o vreme.

Prefer sa lucrez cu oamenii de la Centru la Centru in metaconsilierile mele insa nu intotdeauna o pot face in mediul organizatuional. De aceea am preferat sa mut teritoriile recunoasterii de Sine intr-un spatiu conectiv respectiv intr-un cabinet.

Schimbarea este un acordaj al instrumentului divin care esti la Marea Orchestra. Ea nu are nevoie de pieptan, perie, coafuri impunatoare, oglinzi false ci de o baie de sinceritate care permite Centrului sa glasuiasca din nou.

De cele mai multe ori ne ascundem dupa cate o dorinta, nevoie, pofta si nu mai vedem radacinile copacului care suntem, felul in care a crescut, perioada de rodire.

Ca sa te schimbi e de dorit sa privesti in profunzimile tale, sa accepti ceea ce este asa cum este si apoi sa dai voie Centrului sa fie la carma ta. Te predai lui. Nu vociferezi, nu te lamentezi.

In cupa Gratiei, totul se preface de la Sine.

Schimbarea presupune foarte multa lumina care sa o sustina. Nu e suficienta hotararea mintii de a o face ci toate instantele aliniate, suflet, spirit, inima, minte, corp e de dorit sa conlucreze la schimbare.

Si daca una tipa, cu ajutorul luminii, linistea revine.

E simplu sa meditezi asupra schimbarii in timpul unui acordaj, atelier conectiv, al unei calatorii spirituale. Primesti lumina pe care o poti folosi si in sensul acesta insa nu te ajuta sa bei vin si sa barfesti si sa te mai gandesti un pic la cameleonismul tau care ar trebui ajustat.

Ca sa schimbi ceva, Graalul  care esti e de dorit sa fie activat astfel incat cupa sa iti reveleze in Taina Unimii, sensul fiecarei provocari, darul ei si sa te ajute sa faci salturile de intelegere.

Altfel spus schimbarea incepe cu o limpezire in triunghiul iertarii si continua cu o marturisire in Taina Unimii. Subconstientul se preda transconstientului acceptandu-l la carma.

Daca continui cu intrebarile: cand va veni copilul? De ce nu vine el?de ce nu am bani? si nu te dedici schimbarii tale, aceleasi intrebari vor reveni la nesfasit.

Da voie Centrului sa glasuiasca dupa ce te-ai limpezit in triunghiurile trezitoare si lasa-te condusa. Poate intrebarea cea mai potrivita pentru evolutia ta este alta. Ce ar fi sa o lasi pe ea sa rodeasca in pomul tau interior?

Uneori viata credem ca ne repede si striviti intr-unul din colturile noastre ne apucam de un soi de schimbare ca sa iesim din casa, ca sa ne facem ca lucram la ceva, ca sa ne dam importanti sau doar ca sa mai bifam un lucru.

Intentia cu care ne pornim in schimbare ne deschide drumul de lumina sau nu.

Ingerii schimbarii nu vin sa ne reconfigureze puzzle ul interior doar pentru ca trebuie sa dam bine in lume sau trebuie sa ne laudam cu un copil.

Ca sa mosesti schimbarea in teritoriile recunoasterii de Sine, aveti nevoie de o intentie curata, avant, incredere. Si nu va opriti la a creste un singur triunghi trezitor pentru ca nu va aparea gradina cu luminite.

Schimbarea este o bucurie continua, intregitoare in care toate instantele participa ca moase pentru a bolti fiinta de lumina.

Ca sa umpli bolta cu stelute si nori sa nu mai fie, procesul schimbarii trebuie abordat constant, cu smerenie, in Gratie, cu iubire.

In fiecare triunghi trezitor veti gasi Graalul si in fiecare deschidere de Sens, schimbarea va glasui.

Atunci cand aveti strangeri de inima si mintea vocifereaza, faceti o baie sau mai multe de lumina fara sa va propuneti nimic. Luati o initiere sau mergeti la Draganescu sau pur si simplu meditati.

Nu fortati lucrurile. Incarcati-va Cupa cu lumina iar apoi Schimbarea se va face de la Sine.