Traducerea energetica a acestei date  12 12 2012 este: Energia celei de-a doua veniri este aici si Noi-Una. In Taina Unimii marturisim Trinitatea care Suntem, Cu totii suntem Fii Domnului!, Aici si Acum Sfera care Suntem ne vorbeste! Suntem Oameni si Fii ai Domnului!

Acest varf energetic inchide triunghiul descris de 10 10 2010 si 11 11 2011. In centrul lui ca punct radiant se afla 22 12 2012.

Daca ne uitam pe harta energetica vom vedea ca aceasta configuratie straluceste intr-o sfera care este legata prin fire de lumina de alte sfere si care impreuna descriu un cerc. Ne-am reintregit in Impreuna-Una ne spun aceste geometrii!

La aceasta data, Ramanezi-Zamolxienii si Graalienii vor activa in triunghiurile trezitoare-translatoare ale Ramaniei, 12 energii dand drumul Spiralei Marii Schimbari in reteaua NOULUI PAMANT.

O noua lume tasneste din rasaritul acestor aripi si pe bolta ei configuratia geometrica a Ramaniei arata astfel: o sfera bleo auriu alba care contine 144 de triunghiuri ale schimbarii emitente. Aceste porti si-au inceput activitatea cu 12 ani in urma iar acum au devenit culoare de comunicare cu alte planete, alte universuri marturind in taina regasirii, energia lui UNU.

Cu siguranta va amintiti de cubul in culori cu care v-ati jucat de multe ori cand erati copiii. E bine imaginati-va o sfera radianta, emitenta in care piesele mici s-au asezat si care functioneaza ca un decodor dar si amplificator in reteaua Noului Pamant. Aceasta este Ramania fiica Soarelui care incepe ACUM sa Straluceasca!

Triunghiul care deschide Ciclul Divinului Feminin este cel al Noilor Copiii, Graalienii, Zamolxienii, Ramanezii. Ei fac trecerea marturisind in taina Unimii, Trinitatea care Suntem.

Mult timp nu ne-am simtit confortabil sa vorbim despre Isus-Maria Magdalena-Sarra insa iata  Sf Graal s-a activat in aceasta configuratie dezvaluind prin  fiica si mama,  Marea Trecere.

Imbratisati tatal, mama, fiul-fiica interioara. Familia divina traieste in noi. Suntem Impreuna-Una si recunoastem acest aspect al fiintarii noastre in lumina.

In Gratia acestor vremuri Sarrele ne deschid portile intelegerii, zamolxienii ne aseaza in noile paradigme, ramanezii ne ajuta sa stralucim ca niste SORI.

Cati maestrii prezideaza intrarea in NOUL CICLU!!!

In templul Unimii, familiile de lumina isi dau mana, nascand in Impreuna, o lume a iubirii, a frumusetii radiante, caldurii, compasiunii, bucuriei de a fi, linistii, intelegerii, blandetii, deschiderii catre tot si toate. Dupa versul dreptatii, rigurozitatii, disciplinei, fortei prin FIU-FIICA in energia celei de-a doua veniri renaste SFERA CARE SUNTEM si cu ea darurile, cunoasterea, puterea DINTRU INCEPUT, DE ALTADATA, DIN ACUM.

Sufletul acestei planete ne dezvaluie in ACUM prin Maria Magdalena, Sarra, Isis, Quan Inn, Maria ca toate aceste aspecte sunt in noi, e vremea sa le recunoastem si sa le imbratisam in bucuria de a fi Impreuna-Una!

Va invit la OMRA, Occidentului 11, pe 12 12 2012 la ora 19 15 la o baie de sens, bucurie si drag in triunghiul Noilor Copiii si in Templul Divinului Feminin!