Când privești un om el arata ca un ou îmbrăcat în mai multe foițe, centrii lui descriind Coloana Cereasca fiind ca niște Flori de lumina. Aceste pătrunderi în vers divin, mandale sau buchete de radiante pot fi deschise, aliniate, stralucitoare sau închise, putin graitoare, murdare, iesite din ax. La nivelul fiecărui centru mai multe teme de viață se derulează dezvelind Melodia Unica. Chakra 1 este nota do, chakra a doua este re și tot așa.

Atunci cand va rugati cu lacrimi si activati Crucea astfel: In numele Tatalui, a Fiilor si a Fiicelor, Al Dumnezeului Mama, Al Sfantului Duh, Al Soarelelui Divin, centrii se deschid ca niste flori( atinse de soarele interior) alcatuind o coloana de lumina si o melodie minunata imbratiseaza Omul iar foitele se dilata se expansioneaza devenind o unica sfera traversată de o Cruce Radianta. In astfel de momente roditoare cand sferele ceresti se suprapun cu Sfera-Om exista Integrari insotite de Trairi Intense care fac ca toti centrii sa fuzioneze intr-un Unul si acest miez-Soare sa fie capitala Sferei-Om de Lumina. Aceasta activare a chipului divin o puteți simți si pe un munte sacru, într-un atelier colectiv, intr-o rugăciune unita cu meditația și contemplativa, în bucuriile divine.

Dacă ar fi sa coboram în chakra 1 și sa descoperim axa pe care ne plimbam ea ar fi în dualitate descrisă de zgârcenie și risipa. Activând Triunghiul de lumina vom descoperi în centrul lui, Dreapta Măsură, Vârful fiind Bucuria, Generozitatea, Înțelepciunea. Adeseori acționam din impuls cu frica zilei de mâine sau cu furie, însă chemand Cerul pe raza chistica putem aduce în triunghi…. Centrare, Așezare, Abundenta. Aleg sa am banii potriviți al timpul potrivit, Aleg sa fiu Abundenta, Aleg sa mă bucur de ceea ce este așa cum este. Energia Eu sunt( chakra a saptea) coboara prin toti centrii transformând materializarile în dualitate sau făcute în întuneric cu focul malefic, în Abundenta, Bucurie, Unime pe toate Razele Vieții. Ca sa accesați vârful triunghiului din chakra 1 va invit sa intrați pe spirala întrebărilor: Mă cheamă călătoria de la Pietrele Doamnei? Ce bucurii mă anima când mă gândesc la aceasta călătorie? Ce imi spune urcarea pe Macchu Picchu? Chakra 1 perfect aliniată la Voia Domnului, Vârful Triunghiului răspunde la Chemare( prin chakra 5 si 3) în Dreapta Măsură…. Cu Bucurie, Elan, Deschidere. Centrii sunt ca niște flori în ascultare care isi reveleaza petalele când bagheta de la vârful triunghiului s-a activat. Și ea este vie doar în Dreapta Măsură. 

La nivelul chakrei a doua ne întâlnim cu axa abuz-refuz, miezul fiind Dreapta Măsură și vârful fiind Fuziunea Intimă Extatica, Iubirea, Conexiunea cu Unimea. Vârful poate atinge atât chakra a patra( când intimitatea se implestete cu iubirea) dar și chakra a șasea activând Cunoașterea Divina, Clarurile, Unimea. Uneori se dezvaluie prin chakra a 8 alte vieți, momente de conexiune cu tărâmurile angelice, putem vedea entități, ne putem transporta, ieși din corp, putem experimenta, Grădina Maicii, Florile iubirii. Când cele doua sfere-om se suprapun cu sfera Bucuriei se deschid cerurile și apar copiii de cer mare, participa îngerii, tărâmurile divine se dezvăluie. Aici în acest centru se întâlnesc focul astral( al indragostelii) și focul sexual și adeseori se activează triunghiul al cărui vârf în Jos este Focul Malefic . Așa se deschid antichakrele, coloana întunecată pe care se graiesc Patimile. Cand unim sexualitatea cu iubirea și cunoașterea divina descoperim Fuziunea Intimă Extatica. Desi începe în chakra a doua, energia se ridica pana în chakra a opta o arteziana de lumini îmbrăcând Omul. Aceasta Contopire în Unime are multe roade: scrisul conectiv, călătoria în astralul superior, creativitatea radianta, bucuria nelimitarii, genialitatea, comuniunea cu Cerurile, copiii de cer mare. La nivelul chakrei a doua se dezvăluie ca miez al Triunghiului, Regenerarea, Fuziunea intimă extatica, Radianta. Cand concepem copiii sau proiecte in amantlac sau la bautura, droguri, focul malefic unit cu focul astral si cel sexual participa la anticreatie nascand antichristi si anticreatii, poezii care induc suicidul, picturi care declanseaza depresii, hoti, criminali, impatimiti. Chakra a doua deschide Gradina Maicii la varful triunghiului cu Florile Iubirii, Ascultarii, Bucuriei. De aceea e de dorit sa nu mergem catre excese abuz sau refuz inchizand petalele acestui centru. In Dreapta Masura, cu Drag si Conectie puteti dezactiva orice arest sexual transformand o tema nefacuta sau o restanta in bucuriile Unimii. Chakra a doua trebuie curatata prin asceza sexuala lunea, miercurea si vinerea pentru a activa triunghiul ei si a anima teritoriile iubirii, ale creativitatii, ale innoirii. In excese isi pierde stralucirea, radianta, petalele ei se inchid, triunghiul cu varful in jos format din focul astral-sexual-malefic conducand la vinovatie-impovarare-neliniste. De aici incepe Implinirea adica activarea Plinului care Suntem, deschizand Portile Vietii Radiante.

În chakra a treia ne întâlnim cu axa sub-supraîncredere, alegând conștient sau inconștient sa fim victime sau călăi. Activand prin cunoaștere de sine, dreapta măsură, acceptare, Triunghiul vom descoperi Florile Credinței care ne dezvăluie aceea Încredere Cereasca ce nu tine cont de diplome, premii, aplauze ci se bazazeaza pe strădania vie de zi cu zi de a aduce Cerul în tot ceea ce facem, de a cobora Triadele divine si a îmbracă cu veșminte cerești Omul, Pașii lui, Însăși Viață. Astfel se unește puterea cereasca cu cea lumeasca și se dezvăluie Curajul, Fermitatea Blândă, Asumarea. Cand sunteți în aresturi de voință și nimic nu se activează în viață voastră desi plantati  semințe de lumina, va invit sa citiți Acatistele Sfinților cu Sabie, Ștefan cel Mare-Sfantul Gheorghe-Sf Dumitru și veți simți valsul la care participa sfera curajului împreună cu sfera credinței și sfera puterii de Sine. Desi acest centru corespunde subconștientului, când activam triunghiul de lumina dând grai centrului sau prin Dreapta Măsură, și vârfului prin Asumare, unitățile de credință ne ajuta sa salutam Cerul interior, simțind puterea cereasca cum coboară prin raza chistica ( chakra a șaptea) atingând chakra a cincea și chakra a treia, transformând timiditatea în grai divin și mimoza într-un trandafir puternic, radiant, dezvelind împletirea frumoasa dintre puterea lumeasca și puterea cereasca varful fiind Asumarea de Sine.

Chakra a patra este cea care ne dezvăluie axa fierbințeala-impietrire. Acesta este bulevardul pe care ne plimbam în dualitate când ii coplesim pe ceilalți cu vorbe și cereri sau când suntem sloi de gheata. O inima sfasiata este în dezechilibru la fel o inima împietrită. Atunci când  ne reamintim sa îmbrățișăm, sa spunem Iartă-mă, Te iubesc, Mulțumesc activând Triunghiul, Florile Iubirii divine ne coboară în Graal, spritualizand pașii noștri emoționali. Aici doar ca Înțelept Inocent( Mama-Tata-Copil) înțelegem și trăim Iubirea. Cand dragostea noastra devine pur senzuala apar triunghiurile cu vârful în jos, formate din focul iubirii, focul astral, focul sexual când ne deschidem florile sufletului și ieșim din dualitate se dezvăluie Focul Iubirii Christice care creste pana la chakra a 14( a paisprezecea oprire pe drumul Golgotei)unindu-ne cu Divinul din Tot și Toate. Însă triunghiurile pot fi formate din chakra a patra-a șasea- a opta, vârful fiind Steaua Sufletului sau Centrul de aur și tot așa generând triade în triade pana la vârful muntelui divin. Când urcați fie ca sunteți pe Ceahlău, Rarau, Macchu Picchu, nu uitati sa îmbrățișați natura, verdele, florile, Totul. Chakra a patra se hrănește din verde deschizându-se în poieni langa flori, ape, viuri ale naturii. Și când ea începe sa cânte, muzica sferelor va contine dezvelind Raiurile. Aici în triada formată de fierbințeala-impietrire-florile iubirii divine vom întâlni la mijloc, Bucurie, Compasiune, Empatie. Începeți prin a face pace cu totul spunând în Voi: Primesc ceea ce este așa cum Este, Iubesc ceea ce este așa cum Este, Imbratisez ceea ce este așa cum Este. Raza Eu sunt construiește vârful Triunghiului la nivelul fiecărui Centru.

În chakra a cincea ne întâlnim în dualitate cu tăcerea șfichiuitoare dar și cu gura de foc. Adeseori culegem după o viață de judecați, o tiroidita sau o hipo sau hipertiroidie după cum fie am păstrat în gât nespusele, nerostitele fie le-am aruncat cu opareala. Când activam Tăcerea și Dreapta Măsură mergând către vârf vom descoperi, Florile Blândeții, Florile Bucuriei, Florile Unimii însăși Grădina Maicii. E foarte simplu sa abordezi orice tema legată de comunicare, cuvânt, ton, exprimare cu Iubire și Incredere și vei descoperi muntele din chakra a cincea, puterea lui radianta, în centrul lui fiind Gura de aur, aceea gura care unita cu chakra a șaptea iti dezvăluie măreția Universului.

Nu rețineți în gât, regrete, judecați, ofuri ci spalati-le în Triunghiul Iertării. Mă iert și mă dezleg de toate Judecățile, Rog Sfântă Treime sa mă dezlege, Sunt Una cu Iertarea, Iubirea, Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. 

În chakra a șasea ne întâlnim cu axa formata din intelepciuni dosite, ascunse la capătul celălalt fiind cunoastere orgolioasa, rece, aruncată cu emfaza pentru aplauze pe orice scena. Dreapta măsura care este centrul triunghiului ne conduce la Florile Clarurilor, Florile Discernământului, Florile Intuiției. Aici Concentrarea adică intrarea în Conurile de Lumina, Meditațiile, Contemplatiile, Rugăciunile, Invocațiile ne susțin sa ne activam Ochiul Christic. Prin toate triunghiurile de lumina formate din calități divine, virtuți, inițierii exact ca un culoar în Verticala vom descoperi Floarea Unica poate Lotusul sau Crinul de lumina cu care vom deschide Porțile Cerești Trăind în Contopire, la Vârf, Unimea. 

Ceea ce ne tine în dualitate, la baza triunghiului din fiecare centru, sunt fricile, credințele limitative, fugile, egoismele, limitările. Cand ne luam zborul salutând Inaltimile vom descoperi ca Vârfurile perfect conectate la Centrul de Opal, Corpul amic, Maestrul din noi, grăiesc activând în marea Simfonie Cosmica, insăși Melodia. 

Seara faceți-vă iertarile simplu în fata conștiinței voastre: Mă iert și mă dezleg de toate furiile, clevetirile, supărările, vorbele grele, Rog Sfanta Treime sa mă curețe și sa mă dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Dacă ati vedea cu ochi divini lucrarea ati percepe cum sunteți îmbrăcați de un triunghi alb-argintiu de sus din chakra a șaptea sau a opta pana jos și pe măsură ce eliberați din fiecare centru, micimi, supărări, neacceptari, coloana de flori se dezvăluie, radianta creste, muntele interior format din mai multe vârfuri se conturează cu toată Puterea, Frumusețea, Forță Lui. Îndrăzniți seara, dimineață la prânz sa va întoarceți la Triada Iertării activand miezul acestui Triunghi astfel: Sunt Iubire, Sunt Bucurie, Sunt, Pace, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt. În dezvelirea acestui Centru din Triunghiul Iertării se activează Sfera care Sunteți dar și Crucea de flori, Chipul vostru de lumina devenind Radiant, Plin de Frumusețe, Bucurie. 

….

Va invit pe 13 iunie la un atelier dedicat: Crucii, Soarelui Divin, Triunghiului Celest

Unde?

Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand? pe 13 iunie, ora 18 30

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida Portile si Soarele Interioar sa va fie Calauza!!!!