Cununi de lumina în vers divin, 

La tine Maica Domnului și Doamna a Sufletului vin, 

Cu toate Triunghiurile Divine mă închin, 

Salutând Iubirea ta, 

Blândețea ta, 

Înțelepciunea ta!!!

….

Exista o trena a divinului feminin, care se dezvaluie în fiecare zi nu a fost făcută cândva și o purtam la fel de mii de ani și în care….intrand inSpirate cu Raza aurie sau bleu sau verde…. tesem în noi, chipul Maicii. Atunci când pasiti în pădure, intrați în comuniune cu frunzele, drumul, florile …și lăsați versul divin sa cuvinte. Și în aceea tresărire, prospețime, bucurie…….o hora de luminițe vor grai. La fel când mergeți intr-o călătorie spirituală. Deschideți poarta chemând un sfânt sau trei luminatori!!!

Invoc lumina  ta, Sfântă Teodora

Înțelepciunea, credință, smerenia, 

Pacea, armonia, bunătatea, 

Curajul, răbdarea, iubirea, 

Coloana de lumina sa fie și pentru noi

Și pentru draga RaMaNie, 

Cu ochi cerești 

Din albastrul pur ne privești 

Protejandu-ne, întărindu-ne, inteleptindu-ne

În suflet te chemam, 

Cu bucurie îmbrăcăm, 

Cămașă ta!!!!

Exista o rețea chistica care susține Totul, un câmp de lumina format din coduri divine. 

Când ne deschidem cupa interioară, mai limpezi, mai conectați….vom simți  răul divin sau o spirala de lumina cum ne aduce în ochiul interior ….chipul unui sfânt, tărâmuri binecuvântate, graiuri divine. Nu exista separare între noi și maeștri sau între noi și alți frați dintru lumina ci doar valuri subțiri ce se dau la o parte când suntem pregătiți. 

Și curgând cu versurile divine veți simți o dilatare, o expansiune a conștiinței, o ieșire din forma, o bucurie a esenței, o comuniune cu Totul-Una. Și în aceste fuziuni cerești în care sfera care sunteți intra în vals cu alte sfere, născând la mijloc pe spirala ascendenta, o călătorie înălțătoare, o invocație, un atelier, o revelație…..veți percepe Divinul din Tot și Toate, Chipul Christie care ne grăiește în suflet, raiurile!

Soare divin, 

Cu toată dragostea vin, 

În ochiul ChristALin 

Salutând Înțelepciunea, Bucuria, Zborul!!!

Treime in Unime,

Graieste prin mine,

Faptuieste prin mine,

Sunt Una cu Tine!!!!