Pasind în Islanda cu o ochii iubitorului de natura am putut sa mă bucur pentru câteva zile de cascade minunate, de lagune cu ape termale, de gheizere, de munți zvelti, de ghețari cu chipuri inspiratoare. 

Prima noastră zi în Islanda a început cu o felie de relaxare intr-o laguna albastra, întregul peisaj fiind parca decupat de pe o alta planeta și adus …aici. 

Și astfel am descoperit Laguna Albastra mergand pe o cărare subtirica având de o parte și de alta lava pietrificata și ne-am afundat în ochiuri de apa extrem de fierbinți privind un cer invadat de culori …ireale. Eram un pic obosiți după un drum destul de complicat astfel ca ne-am lasat apei cu toată dragostea patrunsi de versul divin al locului. 

Desi numărul de vizitatori era mic pentru 22 ianuarie având în vedere erupțiile vulcanice recente, am simțit ca locul este mai mult decât o oaza de liniște…este un spațiu de trecere, un loc interdimensional, o sala de relaxare și pregătire pentru călătorii pe alte planete, oaza fiind îmbrăcată de spirale luminice și păstorită de de niște entități subțiri înalte cu corp de floare și parul format din ape curgătoare, cu ochii drăgăstoși și priviri călduroase. Inițial m-am simțit ca un invadator în tărâmurile lor geometrice, frumoase, elegante….apoi am perceput lucrarea apei, a aerului, a Soarelui…în toate cele 12 câmpuri trupul devenind din ce în ce mai ușor, clarurile activându-se, versul divin matasindu-mi interiorul. Într-un moment aș spune…incredibil doua ferește s-au deschis de-o parte și de alta a Soarelui, mari și vizibile și pentru ochii fizici și în ele s-au activat entități verzi, portocalii, albastre…… noi percepandu-le de unde eram cu totii ca niște dreptunghiuri clare în care ne apăruseră niște culori extrem de frumoase. 

Insa aceste ferestre erau doar invitația ca sa pășim în tărâmurile eterice în care aceste entități minunate locuiau. M-am lăsat atinsa de Bucurie și am zarit un viu al apelor, florilor, elfilor, zanutelor tesut din culori ireal de frumoase cu entități foarte iubitoare, frumoase, radiante. Eram într-un fel de spa care se suprapunea peste laguna albastra, o camera cu oua-paturi, cu frunze-paturi, cu ochiuri de apa dedicate relaxării, cu cascade care limpezeau interioarele, cu mirosuri florale care te transportau, cu entități care ajutau, susțineau, ii limpezeau pe cei ce veneau aici, curatand, eliberând, inviorand structura. Foarte interesant a fost sa văd în camera cu paturi-frunza, cum pleacă, părăsesc fuioare negre sau cenușii, sau roșii, corpurile limpezite ale oamenilor. Fiecare pat-frunza era așezat pe un buchet de râulețe de diferite culori și fiecare energie lucra în felul ei una eliberând, alta limpezind, alta incarcand. Sufletele oamenilor căutau astfel de locuri și se bucurau de aceasta multidimensionalitate. Și unii în predare totala experimentau niște extinderi de conștientă, niște bucurii paradisiace, niște activare de potențialități. 

După camera cu paturi-frunza unde râulețele de energii te traversau de 12 ori pana când erai limpezit am pășit în camera cascadelor unde am simțit parca toate culorile galopând pe spatele meu, un tropăit care iti energiza și verticaliza structura. Aici am perceput mai multe entiati de lumina,  intr-o lucrare unitara în care, fiecare val al cascadei era eliberator dar și încărcător. M-am lasat inviorata dar și retesuta de cascade și am pășit în ultima camera pe care o puteam accesa, a luminilor și a mirosurilor florale. Desi peisajul islandez în acest sezon este lipsit complet de flori, abundă albul zăpezii și negrul pietrificat al lavei, aici în acest tărâm al apelor de lumina, florile erau pretutindeni însă nu flori cunoscute, ci geometrii mici în ciorchini imensi, de toate culorile și cu niste mirosuri incredibile. 

Și am întrebat-o pe entitatea florala care m-a condus în acest tărâm: De unde vine acest parfum? Este un elixir care va deschide porțile acestui spațiu-stelar interdimensional. L-ați mai întâlnit pe Venus. De altfel întregul regat pe care îl percepi cu ochii sufletului tine de Venus. Fiecare planeta iei are trena ei cu astfel de locuri, interdimensionale în care va puteți transporta pentru a va înviora, limpezi în procesul de regăsire. Sunt stații de refacere. Pentru ca ati mai fost pe alte planete multi dintre intrupatii de acum de pe Terra, va este ușor din anumite locuri ale planetei cu daruri sufletești cum este Islanda cu daruri spirituale cum este Peru, sa va transportați. De ce mi-ai amintit de Peru? Pentru ca poarta triadica s-a deschis cu Islanda, continua cu Peru și se Inchide în Bali. Și porțile tes prin voi, în verticalitatea Noului Pământ. Sunt noi fire care construiesc Omul Nou, Noul Pământ. Te vei întoarce cu alți ochi mai înverziți, mai freamatotori, mai fosnitori. Ochii naturii vii. Planeta se afla intr-o tranziție mare, marcată de multe probe/ încercări ale focului, apei, aerului, pământului și prin tesatori, stâlpi, luminatori, trecerea va fi plina de Sens, Înțelepciune, Iubire. Și multe planete-surori cum este și Venus va susțin în Trecere. O floare mare roz-argintat cu rădăcini vii în apa…mi s-a așezat în suflet. Un singur cuvânt a țâșnit: Lemuria…și floarea și-a desfăcut cele 8 petale și mi-a răspuns. Ne știm de pe multe planete dar și din vremuri Lemuriene. Preoția Florilor…..mi-a venit din nou. Este o preoție activa în întregul Univers cu multe trepte vibrationale. Și deodată am văzut o spirala petalata case se ducea pana la vârful unui con. Așa arata aceasta Preoție. Pe fiecare nivel te întâlnești cu o alta petală. Căci altfel nu poți cunoaște nuxul. Ce este acesta? Este un parfum celest pe care îl percepeti doar prin clarolfactie și care va activează extazul celest. Și deodată m-au invadat parca toți trandafirii pe care i-am întâlnit în Bulgaria, toate cununile de flori din Tenerife, toți ghioceii din pădurea Snagov și cascadele de flori curgeau …sufletul meu zburdând cu intr-o mare de Bucurie. Entitatea florala..mi-a zâmbit și mi-a spus. Și toate surorile mele-flori va călăuzesc în dezvelire pana când va veți reactiva corpul-floare, corpul-cristal, corpul-Soare. În micile fuziuni se activează aceste corpuri însă veți avea nevoie prin contemplație, recunostiinta, bucurie sa le si stabilizați. Sa le stabilizăm? De aceea te afli aici..pe insulele-fiica cum sunt și Islanda, Tenerife Madeira și Bali va formați aceste corpuri-floare. Sunt geometrii-tamaduitoare. Fără ele ati fi invadați de toxicitatile care va sunt aruncate în mâncăruri, în aer, în apa și cu care ani putea sa părăsiți planul. Corpul-floare va protejează și pe calea intuiției va ajuta sa descoperiți….tincturile, uleiurile, cremele, salatele care va sunt optime pentru sănătate și evoluție. 

Am privit Cerul prin ferestrele dezvelite și am simțit mirosul acelei entități atât de Cunoscut. Mai multe geometrii florale țeseau laguna: flori de piatra, flori de lava, flori de cer, flori de pământ, flori argintii. Le cunoșteam doar la nivel de suflet. Sunt câteva tărâmuri pe unde coborâți continua entitatea..și Islanda are aceste cordoane active pentru structurile venusiene, azuriene, lemuriene care se reîntorc pentru a-și desăvârși evoluția. 

Am privit culoarul argintat deschis în țesătură de flori și….am simțit nuxul invandandu-mi țesătură ca o mireasma care se vărsa în pocal. Am rămas așa…în Unime pentru câteva secunde scufundandu-ma în Tot apoi am revenit. Un apus azurit, apoi roz, apoi verde…ne mângâia obrazul. Am ieșit din laguna la ora 7 seara, 7 fix …simtindu-mi petale interioare, limpezite, curățate, radiante. Pentru câteva clipe  corpul-floare a rămas activat, mai mare decât corpul fizic, unit cu Totul și totuși Aici, mângâind clipa. 

Si am multumit entitatilor Lagunei Albastre pentru buchetul de limpeziri pe care mi l-au daruit, pentru relaxarea in patul-frunza, pentru cascada de intelesuri si pentru spirala de flori.

…..