In aceeasi gradina a dezvelirilor am putut gasi noul an adica geometria cristalizata a lui 2024 ( an 8) care in Unime semnifica: coborarea celei de-a doua veniri prin trezirea femeii in patratul materiei, activarea florii interioare, nelimitarea. Vorbim despre un buchet de activari care s-au facut la nivelul centrilor superiori si transpersonali in 7 vieti cardinale a opta deputand cu anul 2024 si continuand cu valuri de trezie care vor dezveli cateva varfuri de munti in 2026, 2030, 2033. E un proces prin care se cristalizeaza chipul nou, petalat, al divinului feminin din omul cu O mare. Si ceea ce pare greu in prima petala a anului 8 ( 2024) pentru ca ne rascoleste obiceiurile, pasii stiuti, invatatele…. aducand pamant nou pentru florile noi incepand cu luna a patra a anului, pe masura ce vom stapani emotiile vechi si noi, vom putea simti nelimitarea, imensitatea, puterile Unimii.

Si vibrand cu spirala de cristale am perceput pentru inceputul lui 2024 o curatare care ne vine prin probele apei, focului, aerului, pamantului si care invioreaza pasirea noastra eliminand vechiul, incordatele, mortile pentru ca apoi in preajma Pastelui in cupa interioara care reprezinta Sufletul sa coboare Spiritul Divin, aceasta Plinatate conducandu-ne catre Varfuri de Munti pe care nu le-am putut atinge in alte intrupari, echilibrul dat de treimea masculina in vals cu treimea feminina dezvelind Nelimitarea, Imensitatea, Unimea. Acest an 8 care uneste in noi steaua-floare a sufletului ( chakra 8, deasupra capului) cu steaua pamantului ( aflata sub talpi) ne pemite ca la nivelul Graalului Interior sa accesam mari comori interioare, puteri ceresti, bogatii sufletesti, frumuseti adapatoare, bucurii inaltatoare.

Nu este un an usor pentru cei care inca baltesc in relatii bazate pe confort sau interese meschine sau minciuni nici pentru cei care au gresit mult pe toate razele vietii si pot culege anul acesta pe legea meritelor, aresturi afective sau financiare insa este un an minunat pentru calatorii de suflet pentru bucurii mici si mari pentru inteleptirea drumului prin intruparea unor mari chemari, pentru deschideri catre noi domenii, pentru schimbari interioare si exterioare in lumina dezvelirii, pentru casatorii, pentru copiii de Cer Mare.

Asezati intr-un pom desenat pe o coala de hartie toate evenimentele anului 2023 si extrageti aur, argint, cupru celest pentru a modela noi bijuterii ceresti in 2024. Constientizati, inteleptiti clipa, fiti recunoscatori. Ce globuri de intelegeri noi stralucesc in interiorul vostru? Multumiti, multumiti, multumiti.

Apoi asezati aceste intelepciuni pe cate o petala. Ce floare se dezvaluie?

Daca ne uitam la un 8 este format din 2 petale sau 2 sfere si rotindu-l descoperim o floare. Cine este floarea-stea cu 8 colturi? Este steaua Maicii, a lui Melchisedec, a Magilor altfel spus Cunoasterea inteleptita a lui Melchisedec( cel care nu s-a intrupat dar care a adus painea si vinul lui Avraam) coborata prin Mama, Sotie, Prietena in noi in Cupa care Suntem( prin simtirea inaltatoare, apa, vin) ne va ajuta/ sustine sa devenim propriul Mag, sa stralucim ca o Stea pe drumul daltuit, slefuit in multe intrupari.

Anul 8 este o intalnire cu noi prin …Simtire de aceea e important sa va limpeziti pe langa ape, sa va spovediti si autospovediti, sa contemplati ca sa primiti Claritate, Deschidere, Intelepciune.

Nu fugiti prin divorturi sau calatorii scumpe de marile intalniri cu voi ci deschideti-va sa inviorati floarea care sunteti prin pelerinaje de suflet, bucurii frematoare, deschideri cu talc.

Anul 8 ne propune ca prin regresii spontane, dezarhivari, intuitii revelatoare si transformatoare sa atingem un varf de munte, chakra a 8-a pentru a descoperi o nota cosmica sau o culme la care multi dintre noi nu am avut acces. Este un an impovarator daca nu ne-am facut curatenie la timp si desigur praful emotional, noroiul sentimental ne vor ….chinui/ hartui pe interior insa daca ne-am facut-o la timp ….va fi un an al freamatului, bucuriei, revelatiei, nelimitarilor. In acest an foarte multe grupuri de lumina care actioneaza pe modelul spiralei ca si Frecventa Om isi vor dezveli petalele, lucrarile, radianta nu pentru a straluci pe vreo scena lumeasca ci in marea simplitate sustinuta de bucurie, caldura si drag.

Fiind un an la regasirii, reintalnirii, reconectarii( treimea divinului feminin se tine de mana cu treimea divinului feminin, acesta este 8-ul( 3 cu 3), calatoriti avand aproape apele, florile, cristalele, preotesele, iubirea, blandetea, caldura, intelepciunea divinului feminin, fiicele de lumina. Si fiti prezenti in emotii, pentru a intelepti drumul catre Centru. Fara proiectii negative sau bagat sub pres. Intrebati-va…ce vrea sa va spuna acel balaur al furiei sau aceea scorpie a rautatii? Ce vor sa va reveleze? Si care este chipul vostru de lumina?

Si indrazniti sa postiti lunea, miercurea si vinerea onorand Treimea interioara, impletiti-va cu Natura, vorbiti cu florile, contemplati, rugati-va si meditati activand Steaua Sufletului, Gradina Maicii, Floarea de Lumina.

Atunci cand cantam primele note ale scalei diatonice: do, re, mi, fa, sol, la, si ….ramanem cu senzatia ca ceva lipseste. Si asa este. Cea de-a opta nota ne completeaza octava iar a opta chakra ne activeaza constiinta bazata pe unitate. Ea este portalul energetic catre constientizarea, activarea si implinirea misiunii personale.

A opta chakra este prima chakra transpersonala a constiintei intregului care este si constiinta unitatii. A venit vremea sa ne asumam Calea si sa intrupam constientizarea transpersonala care ne ofera forta de a reveni la unitatea ce se afla dincolo de toate polaritatile. Acesta este destinul omului cu O mare, adultul treimic, inteleptul. 

A opta chakra este chemarea de a ne reaminti cine suntem cu adevarat. Alegand sa fim aici, in aceasta etapa de trecere din istoria omenirii, ne-am oferit sansa de a implini cel mai inalt scop al sufletului nostru: Sa revenim Acasa unind Cerul cu Pamantul ca Cruci divine in Actiune, Forte Treimice radiante, Flori de lumina.

Dincolo de cele sapte centri cunoscuti urcand muntele interior….ne vom intalni si cu chakrele transpersonale. A opta chakra este puntea dintre perceptia bazata pe ego si constienta noastra superioara. La nivel colectiv, noi simtim aceasta chakra sub forma compasiunii globale, o receptivitatii, a iubirii extinse.  La nivel energetic, a opta chakra  poate fi perceputa ca reunind energiile triunitare ale mintii, inimii, vointei. In esenta natura de triada a inimii universale creeaza un portal energetic echilibrandu-ne si inaltandu-ne constienta la  nivel transpersonal. 

Dupa cum stim cei sapte centri incorporeaza energia tatalui, a mamei si a copilului si aceste principii active, pasive si neutre( sau creatoare) mai sunt denumite conform tradiei vedice: pingala, ida si shushumna. 

La un nivel mai inalt, mintea, inima si vointa noastra incorporeaza aceste principii cosmice triunice. Indiferent daca ne nastem femeie sau barbat, sentimentele noastre sunt in esenta feminine sau pasive, gandurile sunt masculine sau active iar vointa noastra se exprima prin energiile creatoare ale copilului cosmic. Cand aceste principii sunt echilibrate, energiile celei de-a opta chakra pot fi accesate. Daca totusi sunt dominante fie energiile masculine fie cele energiile feminine exprimarea lor creatoare prin vointa va deveni dezechilibrata. 

In ultimii doua mii de ani, am fost dominati de mintea periferica si cumva in interiorul noastru am blamat puterea inimii. Odata cu intrarea in ciclul divinului feminin a inceput procesul de reechilibrare, proces care deschide portalul celei de-a opta chakre a inimii universale. 

Accesand inima divina, activam fiinta multidimensionala care intelege si isi realizeaza contractele spirituale cu care a venit. 

A opta chakra este portalul catre perceptia noastra transpersonala. Cunoastem cu totii cele cinci traume fundamentale: abandonul, abuzul, tradarea, negarea, respingerea pe care le  intruchipam cu totii intr-o masura sau alta. Pe masura ce accesam energiile chakrei a opta, cea mai inalta constiinta in expansiune este in stare sa discearna si sa inteleaga aceste traume arhetipale si pe masura ce aceasta constiinta a noastra se aliniaza la constienta transpersonala apare vindecarea totala. 

Traumele dupa cum stim sunt mentinute la diferite niveluri energetice si pentru a realiza eliberarea lor e de dorit sa le abordam holistic. In ultima vreme reamintirea, dezvelirea, conectarea au dat grai puterii treimice din noi activand de virtuti dar si de tehnici care urmaresc inlaturarea tiparelor energetice asociate cu traumele emotionale: terapia prin plutire-meditatia-LuViOm-ul sau reiki-ul-contemplatia-muzica sacra sau acupunctura-esentele Florale Bach-natura …toate aceste abordori urmaresc  deblocarea si eliminarea traumei permitand energiei sa curga prin meridiane ceea ce ajuta la rescrierea comportamentelor noastre.

Prin inaltarea energetica a constientei la nivelul transpersonal al celei de-a opta chakre a inimii divine, nu numai ca putem intelege traumele dintr-o perspectiva mai inalta insa prin conectarea la eul nostru superior vom putea descoperi acea abordare triunica care transforma, transmuta ne conduce la transfigurare eliberand trauma si activand intelepciunea divinatorie. 

Cand urcam muntele suntem capabili sa vedem mai departe decat daca am ramane la vale. Atunci cand ne percem din perspectiva celei de-a opta chakre putem fi martorii vietilor anterioare, al traumelor care le-a venit timpul sa fie eliminate, al cliseelor vechi, compasiunea-intuitia-iubirea necondionata, sustinandu-ne in procesul de rescriere. 

Accesand energiile celei de-a opta chakre constientizam tipare mai profunde care ne domina viata. Cand ele tipa in noi, acordati la intelepciunea divina putem realiza vindecarea universala. 

Energiile triadice ale celei de-a opta chakre reunesc constienta intruchipata de mintea, inima, vointa noastra si le inalta vibratiile la nivel transpersonal. 

Chakra 8 este este de culoare aurie, este arhitectul corpului si al tuturor experientelor noastre, al destinelor noastre, al lectiilor noastre, al relatiilor noastre. Puterea asociata acestei chakre este transcendenta. Putem accesa prin aceasta chakra intelepciunea tuturor vindecatorilor si stramosilor care au fost inaintea noastra, arhetipurile, amintirile originare si imaginile arhaice ale umanitatii.

Chakra a opta este „sursa sacrului”. Această chakră se află la câţiva centimetri deasupra capului şi, atunci când este trezită, străluceşte precum un soare, în interiorul Câmpului Energetic de Lumină. Atunci când o persoană îşi mută conştienta în cea de-a opta chakră, işi poate aminti lucruri pe care nu le-a trăit in viata aceasta. De pilda cum mergea pe deasupra pamantului in nave-triunghiulare sau in nave-sfera.  Invăţăturile maestrilor care au trăit înainte îi stau la dispoziţie. Vocile lor se unesc cu graiul lui, iar aceşti profesori străvechi trăiesc în interiorul său. Acest centru este legat de domeniul arhetipal, de imaginile originare şi de amintirile care aparţin colectivităţii umane. Aici experimentăm o uniune profundă nu doar cu tot ceea ce înseamnă Creaţie – lucru care se întâmplă si în chakra a şaptea – ci cu însuşi Divinul Treimic. Aceste fuziuni pot avea chipul comuniunii cu Buddha sau a contopirii cu  Soarele Christic sau a unimii cu Dumnezeu. Devenim una cu Creatorul şi percepem chipuril Divinului in Tot si Toate.  

Un atribut al chakrei a opta este invizibilitatea. In acest centru, devenim conştienţi de Observator (cunoscut în budism drept Martorul) -un Sine care a fost prezent încă de la începutul călătoriei noastre spirituale. Desprins de minte, el este capabil să-i prezinte minţii toate dramele, fără să se implice în ele. Tot ceea ce credem că ştim despre noi înşine, nu are legătura cu Eul real. 

Modelul triunic prin care se exprima Steaua Sufletului este  iubirea divina, neconditionata, compasiunea si  altruismului spiritual. Traitorii de Sens au perceput aceasta chakra ca avand forma unei stele, dar cel mai adesea ea este simtita sau vazuta ca o minge stralucitoare de lumina. Uneori este văzută ca un fel de fântână de lumină sau o sferă  aurie sau o floare-stelara de lumina. Acest centru este sediul cunoştinţelor dobândite de suflet pe parcursul încarnărilor precedente. Aici este şi sediul de depozitare al codurilor divine. Activarea sa vine firesc odată cu trezirea centrului Coroanei, prin meditaţii, rugăciuni sau atitudini de mare iubire şi devoţiune faţă de Divinitate si fata de Tot si Toate.

Fiind un centru legat îndeosebi de vieţile anterioare, aici sunt păstrate toate comorile pe care sufletul le-a adunat, experienţă, cunoaştere, înţelepciune. Accesarea celei de a opta chakre este o chemare a memoriei noastre ancestrale, pe de o parte, dar si o recunoastere a ceea ce suntem cu adevarat, pe de alta parte.

Steaua Sufletului lucrează în bună legătura cu Steaua Pământului, perechea ei telurică, fiind deosebit de importante pentru echilibrarea şi stabilizarea momentelor – cheie din schema vieţii fiecărui individ.

În momentul activării, omul poate accesa talantii dobânditi în existenţele precedente  informaţiile stocate în acea veritabilă bancă de date. Steaua Sufletului este guvernată de planeta Uranus şi de arhanghelul Raziel, păstrătorul misterelor divine. Trezirea acestui centru aduce şi înţelegerea adevăratului sens al Timpului in care traim. Activarea ei este din ce în ce mai des întâlnită, însoţită de semne precum creşterea numărului de sincronicităţi sau coincidenţe pe care le trăim, senzaţii de deja-vu, intuiţie crescută şi simţul unei voci superioare care ne ghidează, vise legate de vieţile anterioare.

Oamenii care nu practică nici un fel de meditaţii sau terapii îşi pot deschide această chakră  activand triunghiul  intuiţiei-receptivitatii-bucuriei sau triada sacra formata din compasiune-iubire necondionata-unime!

Îndreptaţi-vă ochii deasupra capului, chemaţi lumina Divina în acel loc şi lăsaţi-o să vă umple si sa va ghideze. Aceea este legătura voastră cu misterul Divin. Traiti, iubiţi, imbratisati aceasta Unime.  

…..

Va invit pe 17 ianuarie la ora 18 30 la un atelier dedicat: chakrei a 8-a, anului 8( 2024), conectarii si reconectarii, dezvelirii, luminarii teritoriilor emotionale, spiralei de cristale, gradinii Maicii, florii de lumina

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand? 17 ian, ora 18 30

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida portile anului 2024 si Intelepciunea sa ne fie Calauza!!!!