Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, Cel ce pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea, si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. AMIN

….

Cand incepi sa te contopesti cu aceste cuvinte-sfere, simti ca Tatal-Spirit( Imparatul Ceresc) coboara in Sufletul-Mama si te curata de toata intinaciunea…. focul divin eliberand ceea ce noi acumulam …..suparari, regrete, neiubiri. Prin aceasta casatorie divina dintre spirit si suflet, rugaciunea care incepe sa fie repetata cu mintea, coboara in suflet pentru ca apoi sa devina un rau divin (de la Sine) care curge necontenit, hranind toti centrii de la ch 8 pana la chakra 1, toate cotloanele, mintii, inimii, fizicului.

Daca ar fi sa privim omul ca un ou, spiritul este galbenusul, sufletul este albusul iar coaja este reprezentata de minte, inima, fizic. Cand aceasta scanteie din noi( spiritul, tatal divin) se aprinde in suflet( mama divina) acest foc ….incalzeste totul fara a parjoli sau rani sau omora pe cineva. Este focul iubirii divine care ne ajuta sa simtim dincolo de forma…. Sfera care Suntem, copilul unit cu Divinul Triunic, Fiul de Lumina intors Acasa, Fuziunea cu Totul-Una.

Impietriti fiind de pacate, patimi, nespuse…..nu vom percepe aceasta flacara insa prin post, spovedanie, rugaciune, focul acesta(verticala crucii) va arde si cele mai ascunse murdarii…eliberand chipul de lumina al omului.

Indrazniti sa repetati in voi o rugaciune care va cheama de 3, 7, 9, 12, 21, 40 de ori pana cand veti simti cum lumina christica coboara ……. extinzandu-va dincolo de coaja, de forma. Daca ati puteam vedea aceasta casatorie dintre suflet si spirit, aceasta fuziune ati simti ca o radianta va imbraca, un foc al unimii nematerial, o imensitate rotunda care permite omului-sfera sa fuzioneze si cu alte sfere-ingeri dar si cu alte sfere-oameni in triada bucuriei-recunoasterii de Sine-iubirii!!! Astfel simtim iubirea spirituala prin care Imparatia coboara in materie dar si iubirea divina, contopirea cu Totul-Una cu ajutorul careia percepem calitatile chiar si ale unui criminal sau ale unui hot sau ale unui ratacit.

Imi amintesc ca in jurul varstei de 22 ani fiind suparata pe facultate, viata, Tot si vrand sa-mi parasesc studiile m-am intalnit cu o meningita urata astfel ca intr-o zi de vineri am simtit ca daca nu ma leg de Ceruri nu mai este nimic de facut…nici macar de catre medici astfel ca am inceput sa ma rog cu lacrimi si fierbinteala, neintrerupt pana cand duminica am simtit ca focul iubirii divine a ars orice impuritate…ingerii sanatatii s-au intors, privirea mi s-a limpezit si zorii unei noi etape s-au asezat in mine. Si atunci am simtit pentru a doua oara acest foc nematerial, aceasta casatorie divina dintre suflet si spirit care parca ma elibera de toate vechiturile, dezvelindu-mi sanatatea ca roada a duhului sfant dar si anotimpul divin in care toate sunt posibile daca stii sa pasesti in el cu sufletul curat cautand zorii iubirii ceresti.

Desi mi-am inceput valsul divin la 18 ani in Frasinei pentru ca bolile, reamintirile si mai ales un vis divin m-au manat catre acel loc minunat…de-a lungul timpului am observat ca fiecare manastire isi are darurile ei si ca prin impletirile cu muntii sacri, cu manastirile, cu poienile, cu templele….urmand firul reamintirii( spiritul)…… sufletul( mama) zburda…din aceste casatorii interioare nascandu-se si articolele de pe Frecventa Om. Si nu este nevoie sa beti ceva sau cautati un drog…. starile extinse de constiinta sunt aproape si vii ….in chiar Centrul Vostru de unde rasar mergand la Sfanta Liturghie sau repetand in voi o rugaciune….. dezveliri transformatoare, lucrari dezlegatoare, intelegeri care depasesc mintea.

Imbratisand manastirile din Dobrogea sacra prin multe calatorii de suflet….am descoperit un loc unde lacrima impletita cu jertfa multor sfinti a dat nastere bucuriei smerite, caldurii, intelepciunii. Se numeste manastirea Poarta Alba si tot repetand drumul am observat ca ceea ce ma cheama in acest loc este acest echilibru…..divin masculin( preotii) si divin feminin( calugaritele) aceasta asezare chemand in noi AseZarea, Echilibrul, casatoria Spiritului cu Sufletul a Mintii cu Inima. Si alegand slujbele din noapte( cand mentalul colectiv tace) am simtit ca preotii care slujesc ( uneori 7 alteori 12) sunt insasi expresia Spiritului, a Focului Divin care coboara in noi Copiii, iar calugaritele ca preotese sunt sufletele care participa la aceasta casatorie pentru a ajuta pe Fii si Fiicele sa sparga coaja de Ou, sa devina Oameni cu O mare, Oameni plini de virtuti, de Radianta, de Frumusete, de Smerenie.

Si aceasta este tot o casatorie divina intre preoti si calugarite, o impletire cereasca prin care focul celest coboara, arzand in noi( copiii) lumismele in exces, ratacirile, supararile, nerabdarile. In acest echilibru in care percepem si divinul masculin si divinul feminin, copiii-adulti care vin aici sa-si hraneasca sufletele….vor putea sa simta nelimitarea, bucuria imensitatii, caldura, smerenia, frumusetea divina, blandetea, generozitatea.

Am ales Poarta Alba pentru ca este un loc-coloana de lumina, o spatiu sfintit de multe lacrimi si suferinte, acum o gradina a bucuriei, pacii, revarsarilor de Sens. Pentru cei care vor sa-si spele sufletele, sa le intregeasca, sa se aseze in marile raspunsuri, sa se dezlege, joia noaptea incepand cu ora 22 30, este Maslul urmat apoi de Dezlegari.

Si putem pleca impreuna…acum pe 7 decembrie ajutati de Sfanta Filofteea, ducand micuta noastra jertfa in manastirea pe care o consider o poarta a Imparatiei.

Poarta de lumina,

Bucurie, lumina, pace,

Gradina,

In ochiul trezit.

….

Va invit pe 12 dec la ora 18 30 la un atelier dedicat: portilor de lumina, spiralelor de daruri, pomul interior.

Unde? Pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida toate portile si Soarele divin sa ne fie Calauza!!!!