1. Ce parte din valsul tau cu viata te-a dus in diagnoza vocationala?

Traind mare parte din timpul nostru in spatiul profesional m-am intalnit cu sute de oameni care se lupta cu ei insisi in ceea ce cred ca ar fi, pentru ei, Cariera….oameni care inghit zilele de lucru ca pe niste pastile amare si se intind catre pozitii tot mai inalte pentru a tripla  parca cantitatea de amareala. Am intalnit si cativa, putini din pacate, nici 10%, care se simt natural absorbiti in actiunea lor, sunt voiosi, se autoincarca cu energia muncii lor si asta pentru ca se afla in sfera vocatiei lor. Am sperat sa fac o fapta buna atragand omul sa se cunoasca, sa gaseasca prin …3angle test, Calea, Unicitatea, propria-i Putere. Il poti vedea pe http://www.job360.ro/3angle

2. In ce masura un test te poate susține in dezvelirea bulevardului profesional?

Oo, dar efortul de a-ti recalcula drumul profesional este continuu, si pentru cei din generatiile celor care au acum sub 30 de ani ne asteptam la schimbari ale pietei muncii care sa-i tot cheme la autoanaliza. Cand iti raspunzi tie la un chestionar despre tine iti deschizi sufletul si mintea. Cu rezultatul testului afli ce ti se potriveste, ce nu ti se potriveste, gasesti sa spui lucruri despre tine pe care nu le-ai putea formula singur. Si nu doar in interes profesional.

3. Cum s a nascut triangle? Am vrut sa jucam un rol in interactiunea angajatori – educatie universitara – candidati, in care adevarul despre om si locul de munca sa fie vedeta.

4. Ca moasa a lui ce poate spune despre aceasta creatie? 3Angle s-a nascut intr-o echipa de specialisti cu experienta in resurse umane, in inspiratia unui psiholog care a atras lumina pe momentul raspunsului la fiecare intrebare. Iubim creatia noastra.

7. Care au fost insight-urile marturisite ale celor care l-au completat?

„Interesant…de obicei doar sunt is curioasa cat de aproape/departe de realitate e, si…cred ca e cel mai precis pe care l-am facut vreodata”.

„cred ca e foarte multa munca in spate”

„am fost surprins de cat de precis m-a descris rezultatul”

„m-a surprins placut ca mi-au cazut ochii fix pe alegerea mea, dintre raspunsurile disponibile. Parca alegerea aia ar fi iesit anume in evidenta mai mult decat celelalte.”

„Va multumesc frumos ! Mi-a placut testul si ,,ma recunosc” in proportie de 90% !

„keep it up, cred ca faceti o treaba foarte buna. Mi ar placea sa apareti prin mai multe locuri publice (evenimente, prezentari pentru tineri etc..)

„Este un test cu o interpretare detaliată… Durează foarte puțin să răspunzi la întrebări și rezultatul te motivează pozitiv, îți amintește că ai motive să ai încredere în tine. Consider că majoritatea persoanelor care își caută un loc de muncă ar trebui să facă acest test și după, să înceapă să completeze cv-ul. Spor în continuare!

„Sunt și manager de proiect și psiholog. Se potrivesc foarte bine recomandările. Și umbra este corect determinată. Foarte bun testul.

„Sunt sigur că testul a fost alcătuit de adevăraţi profesionişti, psihologi din majoritatea domeniilor existenţiale! Nota reală pe care o acord ar fi 9,5! Îl consider un test foarte util pentru toate grupele de vârstă, începând cu 16 ani. Vă mulţumesc.
Este un test usor de realizat si eficient in ceea ce transmite rezultatul.

„Minunat…sunt multe adevaruri spuse in rezultatul testului…multumesc….il recomand si altora.”

„Poate cel mai bun test pentru o prima analiza, pe care l-am intalnit. A reliefat aspecte care nu credeam ca se pot sesiza si pe care, de fapt, foarte multi oameni din jurul meu nu le sesizeaza. Sunt intr-adevar asa cum m-a oglindit testul dumneavoastra. M-a uimit gradul de acuratete cu care a expus detalii. Si in plus, recunosc chiar si vremelnica suficienta care-mi apare. Cat despre orgoliu, chiar daca pare a fi un defect, il folosesc ca parghie pentru a ma autodetermina la depasirea propriilor limite… Va multumesc pentru oportunitatea evaluarii, consider ca doriti sa va faceti munca la un nivel superior, astfel ca ma voi inscrie in baza dumneavoastra de date, poate prin intermediu dumneavoastra voi gasi acel job care sa-mi permita sa folosesc intreaga mea capacitate de lucru. Cu deosebita consideratie.”

„Raspunsul este motivational, te simti increzator in fortele proprii si speranta se activeaza 100%.”

„Testul a fost destul de rotund și complex încât să poată trage o concluzie apropiată de adevata mea natură. Unele părți ale explicației s-au dovedit foarte aproape de felul meu de a fi, ceea ce m-a surprins plăcut.”

„A fost foarte interesant si mult mai serios decat am crezut initial. Va multumesc.”
Foarte tare, ma recunosc asa cum am si bifat, in cel putin 90% din ipostaze. Multumesc, nu completez eu de obicei asemenea teste, dar acesta chiar nu mi s-a parut pierdere de vreme.

„Foarte interesant, neasteptat ca atinge si latura spirituala, m-a impresionat intr-un mod placut.”

„Sunteti tari! Sa va mentineti la nivel inalt!”
…..

Va invit sa completati acest test inspirat, roada a sistemului numit Triunghiurile Schimbarii. L-am tesut cu multa bucurie urmand caii Gratiei dar si cerintele psihologiei clasice. Pentru cei care au citit cartea si site-ul frecventaom profilul vi se parea foarte apropiat de Centrul vostru, de Esenta.

In etapa in care va aflati ce energie folositi mai mult? A tatalui, a mamei, a copilului? A inteleptului trinitar care inocent acceseaza cerurile Unimii? A tatalui punitiv, justiar, dur, strict? A fiului razvratit? A fiicei iubitoare?

3angle ii sustine pe toti cei care vor sa intre pe Cale, sa-si dezvaluie Unicitatea, Darul, Puterea. Este un chestionar sprintar care acceseaza reamintirea, dezvelirea invitandu-va la constructie reala in interiorul vostru.

Se adreaseaza tinerilor dar si adultilor, parintilor, cuplurilor. Va astept cu drag in frecventa Triunghiului, chestionarul impletind foarte bine geometria sacra cu psihologia clasica.

Link-ul este acesta: http://www.job360.ro/3angle