De obicei ne grabim sa luam o decizie sau o amanam fara sa ne acordam tot interiorul la Ceruri.

Ce-ar fi sa tineti trei zile de post, sa va rugati sau sa meditati si apoi in prima tasnire a zilei cu interiorul boltit si radiant sa spuneti: Merg in Peru sau Ma casatoresc sau Aleg sa iau initierea in Preotia lui Isis

Marile decizii se iau mai intai in Cerurile interioare si apoi le aducem pe Pamant.

Daca mintea noastra este plina de scame si inima noastra se framanta in suparari, frici, furii, ce decizii credeti ca puteti lua?

Cu siguranta de la bunici stiti ca noaptea este un sfetnic bun si daca adaugam la aceasta felie de intelepciune faptul ca noi calatorim in timpul somnului suntem initiati, pregatiti, rotunjiti atunci ne apropiem din aproape in aproape de faptul ca deciziile au nevoie sa se coaca in jurul unei mese ceresti cu multe entitati de lumina alaturi astfel ca ca hotararea sa aprinda luminite pe bolta vietii voastre.

Spovediti-va seara la Sfanta Treime in triunghiul descris de urmatoarele porti Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertata si dezlegata si Sunt Una cu Iertarea, Multumiti, Imbratisati Universul, Planeta, Tara, Orasul si apoi lansati Procesul Decizional rugand sa participe la el toate entitatile de lumina care trebuie, vor si pot. Postiti si meditati. Veti primi raspunsul foarte rapid in clarul sufletului. Si daca el se lasa asteptat continuati lucrarea de lumina. In cupa intuitiei sau intr-o sincronicitate sau in rasaritul de aripi al zilei, va sosi.

Nu va scufundati in decizii pitice ciufulite de emotii deloc paradisiace.

Sfera care Sunteti stie ca doar din Centrul ei poate glasui Divinul.