Patrunsesem in 9 cercuri de lumina alba, spirala aceasta conducandu-ma intr-o sala aflata intr-un munte de cuart. Fiecare cerc, imi limpezea pasirea in asa fel cand atunci cand am intrat am putut vedea ….pe 9 raze mai multe familii- prietene conectate la Cupa Unimii din Graal curgand rauri de lumina lichida.

M-am intors catre ghidul meu si am primit raspunsul telepat: E o lucrare in Impreuna-una. Noi vesminte de lumina se vor aseza in voi si la aceasta Trecere. Si fiecare familie isi va hrani puii. Zambi. Fara aceste intariri, aerul intoxicat, mancarea infestata, plasele intunecate, fricile v-ar afecta evolutia. Priveste…pe un ecran care s-a deschis in fata mea a vazut fulare negre de energie gatuind umanitatea, perdele de fum acoperind tarile, niste aratari intre pasari si animale care furau lumina, o mare apasare, intunecimi care innourau orizontul, discuri negre din care ieseau serpi, un lichid vascos si urat mirositor care patrundea in sangele oamenilor, entitati rauvoitoare care intrasera prin vaccinuri deschizand poarta unor boli grave sau chiar al unor morti, o mare de carcase fara suflet si pe toate cele patru axe, razboaie, cutremure, evenimente care afectau si planeta si umanitatea. Este planul guvernului din umbra care este sustinat de cele 6 fratii negre si cele 6 civilizatii care nu au facut inca Trecerea. Inca spera sa preia in totalitate conducerea planetei controland nu doar resursele voastre ci si mintile si sufletele. Si au inceput prin frica, tehnologie, medicatie( aici includ si vechile si noile vaccinuri) sa va domine universul interior. Insa nu ai vazut inca nimic…o multime de paraziti( anticreatii) generati in laboratoare sunt aruncati in aer pentru a fi inhalati, pentru a sta in par sau in piele. Si ei incep sa va manance din energie, slabindu-va puterea psi, puterea divina, puterea fizica. Ai inteles de ce unii dintre voi se simt coplesiti, stresati, mancati de energie? Sunt virusati in continuu, intregul lor sistem fiind supus multiplelor invazii nonfizice. Nu le vedeti insa va intuneca orizontul. Razboiul energetic nu s-a incheiat ….insa el ia diverse forme. As spune ca s-a subtilizat si pericolele au crescut pentru ca voi nu mai vedeti inamicii in mod fizic. Si dupa cum stii agenda neagra e inca vie prin aceste invazii, controale, anticreatii…umanitatea pierzand mari bucati de suflet dar si multa putere interioara.

Si ce putem face? Uniti-va verticalitatile, activati o singura Cupa a Unimii, impartasiti, rugati-va , meditati, treziti-va. Ca sfere de lumina veti sti sa strapungeti valurile bucurandu-va de lumina adevarului. Nu va intoarceti la orizontala vietii la lumisme, consumisme, uitari. Incarcati-va scuturile si sabiile de lumina, spovedindu-va, impartasindu-va, postind. Acolo unde ati deschis poarta razelor divine, Soarele Interior va straluci. AraN imi arata un alt ecran….unde pamantul valurit manca case, blocuri, ucigand multe vieti. Oamenii alergau….tipandu-si groaza. Cerul era smolit…..si doar dupa mult vuiet…am zarit raza divina…strapungand plasele intunecate care acoperisera totul. Parea ca planeta se zvarcolise in multe locuri. Se pregateste noul chip ….spuse AraN. Inca ma aveti timp sa va uniti sufletele si sa creeati un anotimp al iubirii, pacii, intelepciunii.

Pe un alt ecran…am vazut o lebada alba traversand o mare smolita, densa, grea. Acesta este timpul nou caci doar cu aripi de lumina veti putea simti Cerul. Cei care nu vor sa zboare….vor fi atinsi de zbaterile Geei de toate anticreatiile, de ignoranta si de uitarea lor. Fiind Centrati veti sti cand sa va retrageti , cand sa va rugati, cand sa va strangeti intr-un anumit loc generand izvoare de lumina care pot spala aceasta mare densa smolita, astralul inferior al planetei, altfel spus iadurile cu care v-ati insotit. Ele sunt creeate de Arhistrategia de intuneric si sustinute de voi. Si unii dintre voi le vad si le simt altii doar le simt. Insa a venit timpul ca sa va intalniti cu ele…..sa le infruntati chipul.Bataliile acestui final de ciclu.

AraN m-a invitat sa ma asez in postura Graal pentru a primi infuziile luminice. Mi se parea ca am crescut, un stalp de lumina sustinandu-mi Cerul. Eram cu totii mai inalti, corpurile energetice fiind hidratate de lumina lichida care se despletea in noi, in culorile fuzionale de care aveam nevoie. Unii primeau mai mult mov altii mai mult portocaliu, altii mai mult argintiu. Si apareau in noi niste combinatii unice care radiau intr-un fel anume alimentand soarele interior. O muzica minunata minuna totul. Corpurile devenira sfere de diferite culori, cercurile o spirala iar razele lucrau in continuare, gradinarind Noul Timp. Deasupra noastra se afla Soarele Divin, raza aurie miruind valsul acesta al intregimilor.

La final am simtit pacea cereasca, bucuria divina, Totul-Una imbracand Totul. AraN imi spuse…….sunteti iubiti. Nu uitati sa urmati Calea, Adevarul, Viata intru Hristos. Pentru cateva clipe am zarit o carare serpuita luminata de ingeri si famillile de lumina care ducea sus foarte sus ….pe un varf de munte invaluit de un soare iubitor. Am perceput Maretia Timpului Nou…si am imbratisat Totul.