Mergeam pe un drum frumos aurit de o parte si de alta fiind damburi diferit colorate. Pareau ca nu erau doar niste mogaldete mai mari sau mai mici ci asa dupa cum spuse AraN(ghidul meu) erau propriile vieti cu chipul lor prezente in trena acestui Acum la nivelul constiintei multidimensionale. Am intrat intr-un munte de lumina descoperind o camera plina de ecrane avand in centru un Triunghi Radiant. AraN mi-a facut semn sa ne apropriem de prima imagine…..unde mai multi calareti teseau timpurile cu raze de lumina. Si trecerile acestea erau ceea noi numim echinoctii sau solstitii niste poduri de lumina pe care paseam cei mai multi, primind suplimente de misiune, daruri, intelegeri. Insa roada aceasta nu era a timpului fizic ci a tuturor lucrarilor de lumina facute in Sfant Numele Domnului, Treimi in Unime din care tasneau, Dezveliri, Alegeri Inaltatoare, Bucurii.

AraN de ce aici? E sala dezvelirilor, ati intalnit-o in viata dintre vieti dar si in timpul noptilor cu roada, la echinoctii, solstitii, in sarbatori. Aici va reintalniti, ca strajeri ai Unimii, claditori, dezvelitori, tesatori, unificatori pentru a imbratisa viul celest, limbajul Unimii. Aici aflati cine sunteti, ce daruri aveti, cum sustineti noile timpuri. Aici vi se dezvaluie chipul vostru de lumina.

O muzica frumoasa a imbratisat totul si pe 12 raze, dintr-un alt ecran ….s-au revelat 12 fiinte de lumina, diferit imbracate, cu mantii frumoase, radiante. Suntem Inaltatorii si sustinem timpul nou. In impreuna-Una urcam muntele divin!!!! Si deodata razele au dezvelit un varf de munte pe care se aflau Culegatorii!!! Si roada lor creea o bolta frumoasa pentru acest 21 iunie 2023!!! Si pareau ca toate aceaste luminisciente desenau o etapa noua, radianta, extrem de frumoasa…in care AraN spuse….vor intra doar cei ce stiu, si-au activat codurile unimii, sunt!!!!

Pe al treilea ecran….au aparut mai multe lanuri de grau….. si niste seceratori frumosi radianti care tineau in mana …sabii de lumina. E vremea trierii…spuse AraN. Si stiti asta cu totii chiar daca portile Imparatiei sunt stramte. Insa ati avut timp. Acum se limpezesc pasii vostri. Veti sti Drumul si toate raspunsurile cerute vor cobora in Graal. Si va veti strange noapte de noapte….intru Rodire. Asa sa fie!!!!

Apoi s-a deschis un alt ecran…cu un caveler pe un cal negru…insotit de o trena neagra…si multi luptatori intunecati. Mai multi nori innecau parca timpul…AraN spuse..si ei vin…dar nu la cules ci participa la triere……Cum asa? Sunt ingaduiti pentru a va elibera de toate tinutele, nevindecatele. nerezolvatele. Cu ei se face ….trecerea prin durere pentru a saluta noul timp. Fiti increzatori si toate le veti duce. Caci in iubire, cu jertfa si smerenie……toti fratii dintru lumina va vor sustine.

Apoi se deschise un ecran …….o apa maloasa….deoparte Luminosii, de cealalta Intunecatii si in apa…Caldiceii. Si cei din mal se agatau si de o parte si de alta cautand sa iasa cumva…nu conta cum….doar sa iasa. Insa nu reuseau nicicum pentru ca spuse AraN…si nu au vrut sa stie si nici sa fie ci doar sa dobandeasca. Si asa au cazut….si vor pieri. Si desi Luminatii se intindeau spre ei…parea ca Lumina nu ii cuprinde caci ceea ce ii continea era Intunericul.

Un alt ecran se deschise…cu o lume desertica…si doar cativa ramasi cautand izvoarele vii. Parea ca totul era dupa multe cutremure, pamantul era crapat si timpul parea innegurat de multe incercari. Cei cativa erau sleiti dar frumosi, radianti, vii. Si licarirea din privirea lor era……frumoasa, tamaduitoare, talcuitoare. Desi nu stiau cum……ceva se cladea prin pasii lor

Un alt ecran se deschise cu hore de copiii, hore-flori care uneau Cerul cu Pamantul dupa multe seceta, cutremure, dureri. Pareau ca aceste spirale hraneau noul timp, inviorand Prezentul. Gradina Maicii se dezvelea din aproape in aproape, tesatorii, claditorii, cavalerii deschizand portile ei. In centru era Fantana ei Limpezitoare, Deasupra Cununile si peste tot Florile Unimii graiau….

M-am oprit in triunghiul radiant…lasand Centrul sa se umple. AraN imi lua mana o duse la frunte apoi o desfacu alaturi ce cealalta spunand: In cupa se dezvelesc toate…..Limpeziti Graalul si veti sti!!! Un soare frumos isi deschise ochii, triunghiul vibra…si Cupa se umplu cu Talcuri.

….

Am iesit din Munte…privind damburile…erau mai mari si mai luminoase. Cu toatele-Una spuse AraN. Aici si Acum…Acasa!!!!Si intorcandu-ma le-am vazut creend o spirala prin care Pamantul se unea cu Cerul. Parea ca toate intelepciunile sunt acolo si aici intr-o singura hora a regasirii, unimii, cunoasterii de Sine!!!!