Eram in fata unui Ou imens alb-aurit condusa fiind aici de catre Azra, unul din ghizii mei. Oul s-a deschis ..si am pasit intr-o camera uriasa in care se aflau mai multe suflete ce urmareau pe niste ecrane mari, filmele propriilor lor vieti. Vazandu-le chipul simteam intensitatile pe care le experimentau trecand prin anumite conjuncturi/ situatii/ povesti. Va pregatiti sa coborati( am auzit in interior)…nu inainte de a vizualiza principalele borne de Sens pana la varsta de 33 ani. Fiecare este o floare cu 12 petale. Puteti experimenta in 12 realitati sau in 3 sau doar in una urmand in toate propriul Contract Spiritual. Acum vom alege ..sa parcurgem din nou drumul impreuna experimentand Alegerile. Plecati intre 12 si 144 si vor multe momente in care veti fi conectati unii la ceilalti, intarindu-va in momentele grele. Si uneori sunteti in tari diferite, locuri aflate la distanta insa firele de lumina va vor aduce in acelasi loc…cand veti avea lucrari/ misiuni de facut Impreuna. Azra imi arata pe ecranul imens …… Ziua Intai, Ziua a doua….. filmul fiecarui suflet urmand un copac cu mai multe crengi pana la frunze, flori si roade. Acesta este Oul vietii iar cand v-ati facut temele si darurile s-au inmultit ne vom intalni la final in camera intitulata Fructul Vietii.

AzRa de ce uitam atat de repede?!!!Valurile va protejeaza de nostalgia Paradisului Pierdut. Insa le puteti ridica cu bucuria cereasca, blandete, smerenie. Te-ai intrebat vreodata de ce unii copiii …plang? Da..de multe ori. Nu sunt doar aspectele ce tin de mancare, somn sau pipi ci si dorul lor dupa aceste locuri.

Imi amintesc de plansul Sarrei( fetita mea) dintr-o anumita etapa…..si la ceva timp chiar mi-a revelat calatoria ei…. spunandu-mi: Mie imi place de tine ca mama. Tu stii cand ma intorc Acasa. Tu stii cand eu ma intalnesc cu Tatal.

Si e adevarat ca a trecut acel plans……si uite asa uitam de viata dintre vieti adancindu-ne in cautari e un tip sau altul. Cand ne reamintim? Cand apar provocari/ conjuncturi grele pentru care cereti ajutorul de la sfinti, maestrii, canale, ghizi, scribi ceresti. Atunci prin contemplatie, meditatie, regresie, rugaciuni…accesati salile ceresti unde puteti intalni si rasfoi propria baza de date.

Ce inseamna viata dintre vieti? Este un sirag de statii in care sunteti pregatiti de ghizi diferiti pentru onora contractul spiritual primit de la Domnii Destinelor in acord cu Legea Meritelor.

Si cat stam aici? Depinde de la suflet la suflet……..insa anii terestri sunt diferite de anii nostri. In timp pamantean intre 3 si 7 ani desi anumite reincarnari se pot face si la 40 de zile. Cand au loc atat de repede? De obicei la copiii care au murit devreme lasandu-si parintii intristati. Uneori aceleasi spirite se pot intoarce…chiar daca isi iau poate un alt invelis. Sa spunem ca au plecat ca fetite la 5 ani si se intorc ca baietei.

Oare parintii daca ar stii nu le-ar fi mai usor? Uneori intuiesc alteori raman neconsolati toate viata desi viata dintre vieti graieste…prin reamintiri, deja vu uri, deja conue uri, revelatii, dezveliri.

Ce ne-ar putea readuce aici in Ou? Chiar si o calatorie facuta cu aceasta intentie …de a-ti reaminti.

Ce lucruri stabilim aici?Dupa ce v-ati ales corpul, tara, instrumentele divine, rudele, parintii, cine joaca in rolul principal, cine este in rolul secundar…… incepeti sa practicati dupa scenariul cel mai inalt exerzand si probabilitatile secundare. De ce le jucam si pe acestea? Pentru a sti ce este fundatura…si apoi care este Drumul. Cu cat va ridicati mai mult lumina interioara cu atat Calea, Adevarul, Viata intru Hristos vor fi calauzele voastre.

Si daca lumina dumnezeiasca e mica? veti experimenta cu durere pana cand va veti trezi. Fara cheile treziei nu puteti pasi pe Cale.

Stii uneori ma doare foarte tare sufletul cand simt ca nu mi-am facut misiunea zilei sau a etapei in care ma aflu. Constiinta mea e apasata.

Si acest moment( spuse Azra) poate fi unul conectiv, de regasire si reamintire.

Uneori ma asez in genunchi sau ma intorc in centru si continui lucrarea in Ceruri cu iertari, rugaciuni, contemplatii pana cand sufletul imi zburda spunandu-mi ca este Implinit.

In fiecare seara spuse AzRa ar trebui sa va pregatiti pentru somnul celest adica pentru o calatorie mai speciala in salile de muzica sau de lectura sau chiar aici in Oul Vietii. Somnul este cea mai puternica scoala. Calatorind aici va puteti intalni cu fratii vostri de pe alte planete sau care nu s-au intrupat inca sau cu sufletele care va asteapta, Aici sunteti Una. Adica? Aici totul este Implinire, Regasire, Unime.

Daca ati sti cum sa calatoriti prin somn celest si cu ajutorul visului initiatic v-ati intoarce cu multe cunoastere revelatoare si transformatoare, cu initieri, cu dezveliri. Ati mai facut acest lucru. In vechea Atlantida ati calatorit cu spiritul iar in vechea Lemurie cu sufletul. Acum prin casatoria sacra dintre suflet si spirit puteti accesa mai usor salile de creatie, salile bucuriei, salile intelepciunii.

AzRa putem vedea viiitorul? Viitorurile vrei sa spui…Desigur. Sunt asemenea unor ramuri din care se desfac crengute mici sau mari. Depinde de alegerile voastre. Sunt probabilitati pe care pasiti. Nu puteti avea un viitor de aur daca teseti un prezent de cupru….rase AzRa. Insa puteti tese din ce in ce mai frumos pana la un viitor de diamant. AzRa…cum ne pierdem? Nu va pierdeti cu adevarat…ci doar rataciti o vreme in labirintul iluziilor furati de tentatiile mintii sau ale inimii sau ale corpului.

Cum sa ne reamintim mai lesne aceste lucruri. Limpezindu-va, contempland, cultivand recunostiinta.

Cum ne ajuta geometria sacra sa ne intoarcem Aici? Si voi sunteti o geometrie si scenariile alese tot geometrii sunt. Intrand in valsul sferelor….veti vizita cu usurinta taramul numit Acasa. Indrazniti sa fiti.

AzRa mi-a aratat pe un ecran omul-sfera strabatut de cruce si triunghiul radiant( familia trinica) imbracandu-cu Totul.

Cu cat sunteti mai centrati cu atat …..veti integra talcurile vietii mai usor impletind Cerul cu Pamantul. Apoi AzRa m-a invitat sa vizualizez oul crescand si devenind sfera…si apoi mi-a aratat cum pot fuziona cu aceasta Sfera.

Am pasit aici…pastrand vie imaginea Oului…in care ne pregateam pentru a experimenta cu pasi mici viata transformand coaja in sfera sub bagheta iubirii, bucuriei, intelepciunii.